| 

One UI 8.0, Galaxy S25 Ultra'da göründü: İşte ilk görüntüler

- 

- 

Durun la daha yeni 7ye alışıyoruz 😂 
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ...Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesap Döner... - 

A serisi kullanıcıları olarak daha biz ona bile alışamadık. 
 - 

Eski sürüme göre özellik eksiltmeyip arttırarak bir de yüksek performans ve daha az güç tüketimi yapmadan kimse yeni UI yaptım diye ortaya çıkmasın. Daha ortada fol yok yumurta yok UI tanıtıyorsun ama bir sene yayınlayamıyorsun. Projeyi tamamlayıp stabil hale getirmeden tanıtmanın manası yok. İnsanlarda beklenti oluşturmaya çalışırken hayal kırıklığı yaratmak imaj zedelemekten başka bir şey değil.
_____________________________ I don't want to believe, i want to know! - 

Ah be hocam, bu yeni devrin her şeyi mi fason olur? tam yalan çağında yaşıyoruz resmen. Reklamlar o biçim içerik felaket, fiziksel bir şeyse materyal en kötüsünden. Şuan var ya resmen eski ürünlere sarıldım bir şey olmasın diye bakıyorum. Bu yeni Samsung telefonlar eskilerinin yanından geçemez, inovasyon SIFIR! her sene aynı tipsiz, kullanımı zevksiz cihazları çıkarıp duruyorlar. Eskiden hem cihazda hem yazılımda neredeyse her sene majör değişiklikler olurdu ve bunlar gerçekten bakılmaya değer güzel işlerdi. Adamlar kitleyi oturtmuş zaten alacaksın modunda hiç sallamıyorlar. Şu bildirimlere ve panele bak, Apple'a benzetmesi yetmemiş birde dandik bir şeffaflık ve yazı tipiyle çok ucuz durmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Mayıs 2025; 18:27:33 >_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt - 

7de ki hızlı ayarlar panelinde bulunan smart tighs vs saçma sapan şeyleri 8 de yine mi kaldıramıcaz. Çok gıcık oluyorum oraya sabitledikleri için. 

En Beğenilen Yanıtlar
| 
                                            Durun la daha yeni 7ye alışıyoruz 😂   

| 

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı