Şimdi Ara

E46 aracım için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grk64 -- 23 Mayıs 2017; 16:12:45 >

• Yapmayın etmeyin, kıymayın şu güzelim arabalara. Gidin bakımlarını yapın oraya harcayın parayı, cidden kıymayın artık şu güzelliklere.
  • Arkadaş fazla aşırı kaçmayacak sanırım :D GMG Garage kanalına bir bak youtube'dan oradan bir fikir edinebilirsin.
  • amerikan far ve mavi sis farı artık apaçiliğe doğru kayıyor bence yapmayın, bu arabaya hafif yay ve jant modu yakışıyor ama lütfen düz yolda bile gidemeyecek şekilde basıpta görsel kirlilik yapmayın, bir de tampon altı küçük lip ile güzel olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

amerikan far ve mavi sis farı artık apaçiliğe doğru kayıyor bence yapmayın, bu arabaya hafif yay ve jant modu yakışıyor ama lütfen düz yolda bile gidemeyecek şekilde basıpta görsel kirlilik yapmayın, bir de tampon altı küçük lip ile güzel olabilir

Galiba beni bi kaç arkadaş yanlış anladı kafalardaki soru işaretini cevaplıyım yanlışlık olmasın bindiğim araç bi BMW e46 Tofaş degil bulabildiğim her yere birşeyler yapıştırma gibi bi niyetim yok ama tabiki her araçta olduğu gibi birkaç işlem yapmak istiyorum özellikle jant değiştirmek gibi abartıya kaçmıycak ufak güzel dokunuşlar sizden bunun için tavsiye istiyorum
  • Nemésis N kullanıcısına yanıt
    Söylediğimi pek anlamadınız sanıyorum arkadaşa açıklama yaptım okuyun ve güzel bi tavsiye verin.
  • Araç güzel duruyor fazla abartma güzel bir jant alabilirsin üzerinde ki jantları kışın kullanırsın en fazla öne 5 cm filan lif takabilirsin fazlası bozar duruşunu. Ayrıca arka tarafın fotoğrafı yok bir şey diyemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 23 Mayıs 2017; 12:13:58 >
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Jant olarak bu jantın siyahını düşünüyorum sizce ?

E46 aracım için tavsiye
  • grk64 G kullanıcısına yanıt
    Evet ön tarafta bir boşluk gözüküyor ama dediğim gibi 5cm lif takılabilir kimse fark etmez bile duruşu güzel olur araç toplar kendini diye düşünüyorum.Arka tarafa bagaj çıtası olabilir öyle spoiler gibi değil ince lastik şeklinde - Bunun gibi :http://www.hepsiburada.com/otocontrol-bagaj-ustu-spoyler-kalin-model-39237-p-OTHG39237?magaza=Tuningmarketim&wt_gl=cpc.nelk.bahce.pla&gclid=CjwKEAjwu4_JBRDpgs2RwsCbt1MSJABOY8antrD9cAiuZlpCLsXrYTEFZ3aP30f0R0Kce91hYXscyhoC9Fnw_wcB

Belki güzel yakıştırılabilirse egzoz kafası olabilir veya sağlı sollu çift kafa olur tabi renginden biraz kaybediyor griye yakıştıramadım düşününce ama güzel durabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 23 Mayıs 2017; 12:35:35 >

Çoğu bmw de bu jantlarda var güzel duruyor ama gri arabaya siyah jant takınca jantın kendini göstereceğini zannetmiyorum.Sizin gözünüze kalmış
    Çita benimde aklımda vardı rengini düşünüyordum sadece siyahmı aynı gri mi birde m tampon ve 4 çıkış egzoz süper olur tabi ama güzel bi para harcamam gerekir sanırım onu biraz ertelemek lazım ;)
    Katılıyorum bu renge siyah jant biraz abest kaçabilir o yüzden önümüzdeki yaz aracımı folyo kaplama ile resimdeki renge kaplatma fikrimde var

E46 aracım için tavsiye
  • araba cidden çok iyi duruyor böyle kalsın bence
    Aracı kaplatıp boşa para verme bence yazık olur parana sıfır araç değil sonuçta km filanda yüksektir diye düşünüyorum zevkine jant-spoiler koy gitsin
    Tabi bende kararsızım bu yaştaki araca bu kadar masraf yapmak bilemiyorum ama aracımıda çok seviyorum bu arada kilometresi çokta sayılmaz henüz 170bin km de
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Aracımı çok beğeniyorum saten sadece bu güzelliği bozmadan ne yapabilirim diye düşünüyorum
  • Bmw sahiplerinin yüzde 90'ı apaçi
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Estafirullah o sizin apaçiliginiz
  • Herkez değil herkes
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.