Bildirim
E3 2016 (ANA KONU) 'KONFERANS VIDEOLARI İLK SAYFADA' (103. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Başlıklar beceriksiz Youtuber'ların reklam çöplüğüne döndü, her gün daha beter oluyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Borgess
Başlıklar beceriksiz Youtuber'ların reklam çöplüğüne döndü, her gün daha beter oluyor.
Ama öyle demeyelim .Sürekli aynı yüzler aynı siteler ve de sponsorlu , cebi paralı kitleler mi ürün inceleme videoları yapsın ,oyun oynasın , yorumlar yapsın ? Bu insanları da desteklemek , onların kendilerini geliştirmesini sağlamak ve de en önemlisi kendilerini tanıtmalarına müsaade etmek gerekli diye düşünüyorum.
Bir Murat Sönmez Onur Kaya , teknoseyirden üstatlar, bir Mesut Çevik , bir Talha Aynacı , bir pintipanda Tuna Akşen vs bu insanlar da bu yollardan geçmişlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 16 Haziran 2016; 18:24:05 >
-
günümüzde kimsenin kimseye tahammülü kalmadı maalesef. ışık yanınca kornaya basanlar, yere tükürenler işte bu adamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
Ama öyle demeyelim .Sürekli aynı yüzler aynı siteler ve de sponsorlu , cebi paralı kitleler mi ürün inceleme videoları yapsın ,oyun oynasın , yorumlar yapsın ? Bu insanları da desteklemek , onların kendilerini geliştirmesini sağlamak ve de en önemlisi kendilerini tanıtmalarına müsaade etmek gerekli diye düşünüyorum.
Benim bahsettiğimle, senin bahsettiğin insanların alakası yok. Sen amatörlükten, profesyonelliğe yükselen, yükselmeye çalışan, ben bu işin amatörlüğünü dahi beceremeyen tiplerin forumu reklam yeri gibi kullanmasından bahsediyorum. Her önüne gelen video çekip koyarsa o işin cılkı çıkar, çıktı da. Murat Sönmez vs saydığın adamlar yanlış örnek. İlk videolarında bu tiplerin profesyoneliz dedikleri zaman bile ulaşamadığı bilgi ve kaliteyle program hazırlıyordu o insanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 16 Haziran 2016; 19:09:37 >
-
-
Arkadaş şu internet video paylaşım çıktı önüne gelen editör olmuş sanki bilir kişi oyun eleştiriyor yahu senin yaşın kaç bilgi birikimin oyun kültürün ne diye sormazlar mı adama -
NieR Automata'dan muazzam bir boss savaşı.
https://www.youtube.com/watch?v=Iq3_phBQA_Y -
quote:
Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
elder scrolls online sahneye çıktığında çığlık atan ve neredeyse 1 dakika boyunca sürdüren kadına koptum ya
sony konferansı sırasında gösterilen resident evil VR oyununda çıplak vitrin mankenleri göründüğünde ıslıkların fiyyyt vuuvv diye seslerin çıkması :D
uzayda geçen oldukça sığ bir oyun tanıtılıyordu.bunu vr oyunlarından biri sanmıştım.çünkü hareketler ve görüntü akışı çok tutuktu.İsmi açıklandı ve dondum kaldım.infinite warfare . :/
death stranding gösteriminde karakterin yüzü , walking dead dizisindeki Daryl değil mi ? huh
sony sunumu bittikten sonra gamespot sunucusu Danny'nin yüz ifadesi görülmeye değerdi
direk norman reedus(darly dixon) oradaki adam.zaten kojima ile projesi olacagı öncelerden sızmıştı.ana karakteri oyunun
-
İş nedeniyle bu sene EA yayını dışında canlı izleyemedim sağlık olsun. Sony , microsoft ile olan idrar yarışında haznesindeki tüm idrarı karların üzerine akıtmakla kalmayıp karların üzerine adını altın harflerle yazmış , yetmemiş idrarı kalmayınca vücudundaki kanı işemiş ve sunumunu tamamlamış.Microsoft ise daha pantolonu indirmiş ve tamam demiş.
Microsoft ise farklı bir strateji peşinde.Pc ile olan çoklu platformda bedava erişim sayesinde rakibinden daha fazla müşteri toplamaya çalışıyor. Belki de artık Ps ile olan rekabetinin zayıf olduğunu gördü ve bu sebeple pc pastasından pay almayı tercih etti.Hem özel oyun çıkarıp hem de bunu pc ile paylaşmak görünüşte ticarete ters bir mantık. Bilemiyoruz belki de bizim göremediğimiz bir şeyleri gördü orada.
Ama şunu bilirim ki sandalye 1 ayakla , ayakta kalamaz.Geçen seneden microsoftun saf dışı kalmasının etkilerini ps ve pc tarafında görmüştük.Her zaman rekabet iyidir , lazımdır . Şuan için sony avucumuzda tamam da ileride ne olur bilebiliyor muyuz ? ya tüm bunlardan ps + fiyatları yükselir gibi bir sonuç çıkarsa ? Elbet de çoğunuz gibi ben de o kadar şeyden sonra ps+ 200 lira dese acımam verirdim. Rekabet olursa bizim elimiz taşın altına daha az girer .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 16 Haziran 2016; 22:50:34 >
-
Ubisoft, ea, microsoft konferanslarinin canli yayinlarini fazla izleyemeden kapattim. Tekrarlarini izleyeyim dedim hic canim istemedi direk ozetlerine baktim. Sony i ise canli yayindan sonra tekrarini ful sekilde ust uste 3 defa izledim ve bir saniye sıkılmadım. -
Gamespot'ta amerikan saatiyle 04:00 ve 04:20'de stüdyolarında canlı yayında birisi ubisoft diğeri sony olan 2 sürpriz oyunun olacağı yazıyor : )
Link:http://www.gamespot.com/e3/schedule/ -
Sanırım beni en heyecanlandıran oyun Days Gone oldu. Watch Dogs 1'i oynanış motoru bakımından pek sevemesem de (Aynı dönemde GTA 5'de oynuyordum sanırım ona fazlasıyla alışmıştım.) 2. oyunun teaser'i ilgimi çekti. Motor olarak ilk oyunla aynı mı peki herhangi bir bilgi var mı? -
God of war 4 standart sürüm 299tl olur senin koleksiyoncu sürümleri paha biçilemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım Kratosun yaşlanmış halinin olduğu bir figür verirler last of us'taki gibi yanında da çocuğu olur elinde ürkekçe tuttuğu yayı :D -
İşin aslını söylemek gerekirse benim beklentim çok büyük god of war 4 ten. Figür konusunda ciddi paketler yapacaklardır belki bire bir insan boyunda şöyle 1.90 kratos figürü bile yapabilirler last of us gibi çeşitli figür seçenekleri olacaktır. Benim fikrim bu yönde kesin bildiğimden değil. Ama bu kadar sene bekleyip basit bir figürle mevzuyu kapatacaklarını sanmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün konuya ekleyecektim unuttum, geçen gün PS4 Neo'yu beklemenin mantıklı olabileceği ile ilgili bir kaç şey yazdım konuda.
Ardından arkadaşlar Xbox Scorpio örneğini vererek yeni gelebilecek konsolların sadece 4K için geleceğini, sadece çözünürlüğün artacağını iddia etmişleri Spancer'ın ilk açıklamalarını baz alarak.
http://www.videogamer.com/news/developers_can_use_scorpios_6_teraflops_however_they_wish_says_spencer.html
Burada ki açıklamadan da anlaşılacağı gibi yeni gelecek konsolların gücünü ister 4K'da ister 1080p'de kullanabilecek yapımcı ekip. 4K dayatması olmayacak.
Tabi bu Microsoft'un hamlesi ve konsola özel oyunlarında büyük ihtimal 4K dayatmaya çalışır. Belki sahip olduğun TV'ye göre ön tanımlı grafik ayarları ile başlayabilir. PS4 Neo da durum ne olacak belli değil.
Fakat demem o ki Spancer'ın söylediği bazı lafları cımbızla çekip (4K Televizyonunuz Yoksa Xbox Scorpio'yu Almanıza Gerek Yok) diğer detayları haber yapmayan ya da yapamayan editörler utansın.
-
Yaz indirimlerinde Batman Arkham serisini alacaktım ama anladığım kadarıyla Asylum ve City oyunlarının edition sürümleri gelecekmiş? Şimdi bunlar ayrı oyun şeklinde mi satılacak Dead Island Definitive Edition gibi. Yoksa dlc şeklinde mi gelir? Bir de bekleyeyim mi yoksa yaz indirimlerinde alayım mı sizce oyunları?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X