Şimdi Ara

E250 YENİLEME PROJESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube kanalı olan Noyan'ın kendi aracını yenileme işlemi TOPLAM İŞLERİN MALİYETİ 6.000TL
    Kendim çok beğendiğim ve sizlerinde beğeneceğini düşündüğüm yenileme videosu olmuş youtubede böyle noyan'dan başka kanal yok denecek kadar az belki de hiç yok şimdiden iyi seyirler dilerim.
    Bu arada GMG Garage baya başarılı ,başarılarının devamını diliyorum.
    Yapılacak İşlemler
    E250 YENİLEME PROJESİ
    1.Gün

2.Gün

3.Gün

4.Gün

5.Gün ve BİTİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 4 Ocak 2017; 19:36:19 >

• Noyan'ı bende takip ediyorum.Çok düzgün,beyefendi birisi.Yoğun iş hayatında da böyle güzel işler için fırsat yaratmasını da takdir etmek lazım.
  • Ben de sandım eski aracı yeniliyorlar, bildiğin detailing yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 4 Ocak 2017; 19:57:13 >
  • Yukarıda paylaşılan E250 yenileme projesinin videolarını ben de izledim. Noyan gerçekten çok güzel paylaşımlar yapıyor. Videolarda oldukça doğal davranıyorlar.

Çoğu araç sahiplerinin işine yarayacak işlemlerin çok ayrıntılı bir şekilde
    paylaşılması çok hoş olmuş

Bu arada o B sütununu krom kaplama fikri çok hoşuma gitti, araca Maybach S600 havası vermiş.

O kaplama malzemesini nereden bulabileceğim hakkında bir fikri olan paylaşırsa sevinirim. Ben 3M marka bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 4 Ocak 2017; 19:47:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Ben de sandım eski aracı yeniliyorlar, bildiğin detailing yapıyor.

Arabayı Samsundan 2.el aldı.Üzerinde 2-3 çizik ve komple hare vardı.Onları falan düzelttiler.O yüzden yenileme projesi diyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Noyan'ı bende takip ediyorum.Çok düzgün,beyefendi birisi.Yoğun iş hayatında da böyle güzel işler için fırsat yaratmasını da takdir etmek lazım.

Kesinlikle karakteri beyefendiliği tartışılmaz ,hayatı da bir çok kişinin hayali adam doktor altında E250 eşi de var şimdi bebek geliyor oh mis valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

Yukarıda paylaşılan E250 yenileme projesinin videolarını ben de izledim. Noyan gerçekten çok güzel paylaşımlar yapıyor. Videolarda oldukça doğal davranıyorlar.

Çoğu araç sahiplerinin işine yarayacak işlemlerin çok ayrıntılı bir şekilde
    paylaşılması çok hoş olmuş

Bu arada o B sütununu krom kaplama fikri çok hoşuma gitti, araca Maybach S600 havası vermiş.

O kaplama malzemesini nereden bulabileceğim hakkında bir fikri olan paylaşırsa sevinirim. Ben 3M marka bulamadım.

Zaten önemli de olan o doğal davranmak ,kendin olmak ,dürüst olmak başarılarının da devamını diliyorum.
    Bu arada rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Öyle mı? Ben olayı baştan kaçırdığım için zâhir..
  • doktor ile sütcü imam mühendisi arasında ki farkı burdan anlayabilirsiniz
  • seffaf kaplama zamanla sararmayacak mı?

yarım kaput kaplamalar genelde çok kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3englames

doktor ile sütcü imam mühendisi arasında ki farkı burdan anlayabilirsiniz

Güzel tespit
  • Noyan'ı ben de takip ediyor ve izliyorum. Krom kaplamaları görünce bende aynı şeyi düşünmüştüm. Tam bir minik maybach olmuş.

Nazar değmesin
  • Noyan bu arabayi aldi uğraşıyor falanda ama gozlemledigim ve hissettigim bence bu arac icine sinmedi. Cok uzun sürmez satmasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Noyan bu arabayi aldi uğraşıyor falanda ama gozlemledigim ve hissettigim bence bu arac icine sinmedi. Cok uzun sürmez satmasi.

İçine sinmediğini nasıl anladınız? Adam o kadar uğraştı eğer içine sinmese araca böyle şeyler yaptırmazdı, bmw aklını çekebilir tabi 5 serisi vakası da var onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Noyan bu arabayi aldi uğraşıyor falanda ama gozlemledigim ve hissettigim bence bu arac icine sinmedi. Cok uzun sürmez satmasi.

İçine sinmediğini nasıl anladınız? Adam o kadar uğraştı eğer içine sinmese araca böyle şeyler yaptırmazdı, bmw aklını çekebilir tabi 5 serisi vakası da var onun

O vaka ile beraber degerlendirerek cikarim yaptim sadece. Bmw 3 kullanirken araci anlatirkenki durumu daha bi keyif alir daha bi sahiplenmis gibiydi. Hedefteki arac bu da degildi neye niyet buna kismet oldu. Bu aracin alinma seruveni vs. dedigim gibi kisisel bi izlenim sadece. Kazasiz belasiz binsinde satılırsa yerine baskasi gelir cok problem degil.

• Ben de takip ediyorum başarılı paylaşımları var ama uygulama bildiğin 500 liralık detailing + şeffaf kaplama 3-3 parça krom kaplama 6 bin lira bana aşırı fazla geldi. bu komple araç renk değişimleri 1500 lira civarıydı buralara ne ara geldi.
  • Bende beğeniyorum kendisinin tarzını. Yalnız 6000 çok degilmi ya? Videonun birinde maybach da var aracı yaptırdığı yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Bende beğeniyorum kendisinin tarzını. Yalnız 6000 çok degilmi ya? Videonun birinde maybach da var aracı yaptırdığı yerde.

Gmg biraz pahalı mekan ama iyi işler başarıyorlar ayrıca bence de baya pahalı belkide adam şöyle düşünmüştür 200 bin tl araca veriyorum doğru dürüst bir mekanda profesyonel işçilerle bilindik yerde olsun istemiş olabilir.Mustafa abi ile önceden de tanışmışlığı var.
  • Noyan bey gerçekten çok efendi birisi, kendisini burayı okuyorsa tebrik etmek istiyorum.
    Mercedes e250 seçimi ise bence tamamen doktor mesleği ile alakalı.
    Prestij = Yıldız.
  • Nicki badulay, foruma takılıyordu bir ara. Bu işler maddiyata bakar. Adam baya zaman ve para ayırıyor, kendi imkanlarıyla bu işlerle uğraşan birçok kişiden iyi yapıyor bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.