Şimdi Ara

E.YANAL : Holmen ve Salih kalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik Direktörümüz Ersun Yanal son günlerde medyada futbolcularımız Salih Uçan ve Samuel Holmen hakkında çıkan transfer haberleri üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Salih Uçan ve Holmen takımımızın çok önemli iki oyuncusu. İlk yarıdaki maçlarımızda kendilerinden yeteri kadar faydalanamadık. Özellikle Holmen ile ilgili tasarruflarımızda yabancı sınırlaması etkili oldu. Önümüzde çok zorlu karşılaşmalar var. Birbirinden kritik maçlar oynayacağız. İkinci yarıda kadromuzdaki tüm isimlere ihtiyacım var. Her zaman söylediğim gibi biz 24 kişilik bir takımız. Şampiyonluk yürüyüşümüze hep birlikte devam ediyoruz. Tatil bitiyor, yarın yeniden bir araya geleceğiz ve Antalya kampına gideceğiz. Kamp öncesinde bu spekülasyonların önüne geçmek için böyle bir açıklama yapma gereği duydum. Bu tip transfer haberlerinin ciddiye alınmamasını rica ediyorum.

Bu vesileyle tüm takımlara ikinci yarıda başarılar dilerim."

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=37934

• Oynat o zaman.
  • cok onemli oyuncumuz diyorsun selcuk un aldigi sureyi vermiyorsun adamlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Oynat o zaman.

tamam en yakın zamandaki hazırlık maçında oynatacağım..
  • "İlk yarıdaki maçlarımızda kendilerinden yeteri kadar faydalanamadık."

hadi lan ordan.baroniyi 637 dk oynat sonra da faydalanamadık de.bu ersun yanal ligi belki idare eder de bu mentaliteyle avrupa falan kesin olmaz bunla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Oynat o zaman.

tamam en yakın zamandaki hazırlık maçında oynatacağım..

Çok zekice, mantıkla kurgulanmış bu cevabın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

"İlk yarıdaki maçlarımızda kendilerinden yeteri kadar faydalanamadık."

hadi lan ordan.baroniyi 637 dk oynat sonra da faydalanamadık de.bu ersun yanal ligi belki idare eder de bu mentaliteyle avrupa falan kesin olmaz bunla.

geçen yıl baroni volkan dan bile fazla foröa giymiş aykut döneminde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Holmen ne kadar çabalarsa çabalasın takım olarak baroninin 10 maçta bir sergilediği tekniğine baktığımız sürece Holmen süre bulamaz. Holmeni geçtim, ben daha çok Salih'in oynamasını istiyorum. Baroni en geç sezon sonu yollanıp, Emre ve Meireles'in birinci alternatifleri Alper ve Salih olmalı. Salih'in de kendini çift yönlü orta saha olarak geliştirmesi sağlanmalı. Günümüz futbolunda 10 numara pozisyonuna yer yok. Salih'in hem fiziği hem oyun tarzı hem de sahip olduğu defansif özellikleri yönünden orta saha olarak oynatılması çok daha iyi olur. Ofansif orta saha olarak yetiştirilmesi çok yanlış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi holmen yabancı sınırına takılıyor salih nereye takılıyor hoca . adam TR de her takımda ilk 11 oyuncusu olur, tabi FB hariç .
  • Baroni devre arası satılacaksa, prim yapsın değer kazansın diye oynatılmıştır. Umarım doğrudur biraz fantastik bir kurgu ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.