< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 19 Ağustos 2025; 11:29:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 19 Ağustos 2025; 11:29:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
22 yıllık forum kullanıcısıyım. Mobimatter e-Sim : HSINE24592 Teşekkürler, |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mobimatter indirim kodu VISCE65198 Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0 |
Hocam indirim kodunuzu giriyorum , indirim gözüküyor fakat ödemde indirim düşmüyor ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba; ilgisi var mı bilmiyorum ama mobilatter in uygulamasını kullanmayı dener misiniz? Kodu kullanan arkadaşlar oldu, hiç sorun yaşamadık. Forumdaki başka arkadaşların kodunu da deneyebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 20 Ağustos 2025; 19:58:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MOBIMATTER indirim kodum; CEM_B67413 Aldığınız paketin ücretini 5$'a kadar geri almak için ödeme ekraninda bu kodu girebilirsiniz. |
Mobimatter indirim kodu VISCE65198 Bnesim indirim kodu 29B3ZHA0 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 23 Ağustos 2025; 7:26:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |