Şimdi Ara

E-SIM referans paylaşımı (Ana Konu) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
51
Favori
27.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bnesim için indirim kodumu ödeme adımında kullanabilirsiniz, teşekkürler.
    Kod:

MRT30 (Tüm alışverişlerde %30 indirim sağlar)

MRT20 (İlk alışverişte %20 indirim sağlar)

SKNCFN97 (İlk alışverişte 3€ euro indirim sağlar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

Kullandım hocam teşekkür ederim.

İlk eSIM satın alımında %50 iade (max 5$) veren Mobimatter referans kodum

SSELC41707

• MOBIMATTER indirim kodum;

CEM_B67413

Aldığınız paketin ücretini 5$'a kadar geri almak için ödeme ekraninda bu kodu girebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 8 gün süren Avrupa turuna ( Brüksel, Amsterdam, Roterdam, lüksenburg, Paris, Köln ) katıldım.

Seyahatimde Roamless e-sim kullandım. 25 dolarlık kontör satın aldım. Kurulumu çok zor değil. Zaten kurulum sırasında metin ve video açıklamaları mevcut. Telefonumu hem aramalar bende internet için kesintisiz olarak kullandım. Seyahatim esnasında herhangi bir kesinti ve çekmeme sorunu yaşamadım (Aramaları Roamless üzerinde yapmanız önemli!) Ülkeye döndüğümde hala kullanmadığım 10 dolarlık kontörüm kaldı.
    Kontörün süresi yok. İstediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
    Üyelik oluştururken aşağıda kodu kullanırsanız 5$ kontör kazanabilirsiniz.
    Kod: ILKERI0M

Önemli Not:
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) kararı nedeniyle, Türkiye sınırları içerisinde tüm eSIM uygulamaları ve web sitelerine geçici olarak erişim engeli getirilmiştir.

Roamless eSIM’iniz telefonunuzda yüklüyse, yurt dışına çıktığınızda normal şekilde sorunsuz olarak çalışmaya devam edecektir.

Henüz eSIM’inizi yüklemediyseniz, Türkiye dışında internete bağlanarak kolayca etkinleştirebilirsiniz.

“Bu kısıtlama yalnızca Türkiye içindeki erişimi etkilemektedir.”

• Merhaba Firsty E-sim paketi bu kod ile aldığınızda 3 Euro indirim oluyor. Özellikle yurtdışı telefon değişimi için bu E-Sim ideal. Karekod tanıt fln yok, direkt yükle başlat. Kodu giriş yaparken yazmayı unutmayın

Kod: BA1Q-CIDR

Dünyanın neresinde olursanız olun mobil veri? Şimdi Firsty ağına katılın ve tavsiye kodumla ilk satın alma işleminizde indirim kaz BA1Q-CIDRanın Firsty uygulamasını şimdi indirin:

https://1firsty.onelink.me/64B4/referral?userId=4shoadA8qaWjwwJBgP38JdbPz7h2&c=default&af_referrer_uid=1755929461468-5109355&af_referrer_name=Your%20friend&af_dp=1firsty.onelink.me%2F64B4&af_channel=mobile_share&af_siteid=6470926128&promoCode=BA1Q-CIDR&af_referrer_customer_id=1755929461468-5109355&pid=af_app_invites

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bnesim için indirim kodumu ödeme adımında kullanabilirsiniz, teşekkürler.
    Kod:

MRT30 (Tüm alışverişlerde %30 indirim sağlar)

MRT20 (İlk alışverişte %20 indirim sağlar)

SKNCFN97 (İlk alışverişte 3€ euro indirim sağlar)

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.