Bildirim
e postam yine spam yuvası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bendede öyle yardım -
bana da geliyor beni avuçla diye mail geldi -
yardım edecek biri yok mu -
GMail kullanın. -
evet gmail de spam yok -
gmail kullanıyorum bende. hotmail hesabının e-mail bölümünü kullanmak hata zaten.
-
Bende de var o sorun
Engelle ve sil diyorum yine gelio -
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
Bende de var o sorun
Engelle ve sil diyorum yine gelio
öyle dediğinde onları okuduğun anlamına geliyor. O yüzden devam edecektir. En azından chip dergisinin bir makalesinde öyle diyordu. Ben hiç cevap vermiyorum ama spam olarak şikayet et butonu niye yok -
Bendede devam ediyor. Hatta bu kadarla kalmayıp saçma sapan yabancı kişiler ekliyor. Türk değiller. Aynı şekilde mailler. -
bu ara iyice abarttılar.. -
benim 4 adet mailim var aslında 10 tanede 4 ünü sık kullanıyorum.forumlara verdiğim,arkadaşlar verdiğim ve hiç güvenmediğim yerlere verdiğim mailler olarak sınıflandırdım.sadece arkadaşlarımın bildiği mailime hiç reklam gelmiyor,ama forumlara yada illaki mail isteyen sitelere verdiğim çöp mailim reklam doluyor. -
Acaba Hotmail ile iletişime geçsek bir yararı olur mu? Temizleme vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Bendede devam ediyor. Hatta bu kadarla kalmayıp saçma sapan yabancı kişiler ekliyor. Türk değiller. Aynı şekilde mailler.
+1 -
3k dan fazla okunmamış mail var.Sony,Microsoft,EA,Ubisoft,Rockstar gibi firmalardan gelen mailleri okuyorum çoğulukla. -
Ya bir de aile hiçbirşeyden anlamıyor oğlum bunlar ne falan?. Zo rduruma düşüyorum bazen -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
GMail kullanın.
günde 15 adet spam gelir gmail kutuma -
Artık telefonda bile rahat bırakmıyorlar. Dıdıt, mesaj. Bir bakıyorum: Pepsi kampanyasından....... -
Forumlara üye olurken alışkanlık olarak "adminlerden mail gelmesi" yerinden tik kaldırıyorum 2-3 günde bir geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: judith
quote:
Orijinalden alıntı: Kutx
GMail kullanın.
günde 15 adet spam gelir gmail kutuma
Diğer işlemler>>>Bunlar gibi iletilere filtre uygula diyebilirsin.
e-Posta adresinizi gizli tutmakta yararlı olabilir.
Benzer içerikler
- viski diş ağrısına iyi gelir mi
- talcid gastrite iyi gelir mi
- kenetlenmişsin kalbime ilmek ilmek
- batuhan kuru uzaktan eğitim yorum
- kadınlar erkeklerin neresine bakar
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- penis nakli
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X