Şimdi Ara

E-posta ve Steam Hacklenmesi Falan Filan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Önceki yorumlarda da dendiği gibi muhtemelen anticheat ama kullanılmasını tavsiye etmem, proje sayfası bile yok. Ne olduğu belirsiz bi yazılım...

Alıntıları Göster
    Hocam bu csduraginin dağıttı bir şey ben kullanıyorum hiçbir sorun olmuyor dll inject edemiyorsunuz tabi uğraşan yapar ama
  • Format atmak şart, indirdiğin dosyayı incelemedim mobilim şu an ancak güven vermedi açıkçası. orjinal halinin düzenlenmiş olması mümkün link olarak mı ilettiler sana
    Araya ufak tefek zararlı sıkışmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 4 Aralık 2018; 17:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Hocam bu csduraginin dağıttı bir şey ben kullanıyorum hiçbir sorun olmuyor dll inject edemiyorsunuz tabi uğraşan yapar ama

Alıntıları Göster
    dll inject etmek dünyanın en kolay şeyi. bu hazır kullananları avlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Tost

Format atmak şart, indirdiğin dosyayı incelemedim mobilim şu an ancak güven vermedi açıkçası. orjinal halinin düzenlenmiş olması mümkün link olarak mı ilettiler sana
    Araya ufak tefek zararlı sıkışmış olabilir
    Hocam bu videoyu attılar ve açıklamadaki linkten indirmemi istediler (video linki altta). Direkt rar içinde kurulumu ve kaldırılımı detaylıca anlatılmış (belki de hepsi inandırıcılık katmak içindir?) anti-cheat dosyaları vardı. Format atmayı düşünüyorum. Ama programlarımı kaldırıp, tekrar yükleyip, o kadar ayarı en baştan yapmak istemiyorum açıkçası. Bunun için bir öneriniz var mı?
    https://youtu.be/2IHViVo1Fkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhabaefendimmerhaba -- 4 Aralık 2018; 23:20:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.