Şimdi Ara

E-posta ve Steam Hacklenmesi Falan Filan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl bir oyunun içine düştüm bilmiyorum, ama o dosyaları silemiyorum. Steam'den yerel dosyalara girip o indirdiğim dosyaların tekini buldum. Ancak silemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Bulup silemediğim dosyanın adı v8.dll üstüne sağ tıklayıp özellikler>dijital imzalar yapınca, imzalayanın adı valve olarak gözüküyor ve özet algoritması sha1 olarak gözüküyor. Yani bu dosya valve tarafından sağlanan orijinal dosya mı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maketle

Dikkat et, firma dava açmasın sana şu yazıların yüzünden. Kanıtlayamazsan, karalama politikasından tertemiz para cezası.
    steam bir israil projesidir fetoyle anlaşıp ümmettin hesaplarını hackliyorlar

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:28:5 >
  • Şu an onu yapıyorum hocam.

• Merhabaefendimmerhaba M kullanıcısına yanıt
    İndirdiğiniz steam+ anticheat fakat pcnize kimsenin girmesine izin vermeyin tesadüf olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dosyaların bir kopyasını alabilirmiyim buradan veya özelden? Belirli şartlara uyuyorsa sizin için inceleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhabaefendimmerhaba

Bulup silemediğim dosyanın adı v8.dll üstüne sağ tıklayıp özellikler>dijital imzalar yapınca, imzalayanın adı valve olarak gözüküyor ve özet algoritması sha1 olarak gözüküyor. Yani bu dosya valve tarafından sağlanan orijinal dosya mı oluyor?

Hayır. Bilgisayarını güvenli modda açıp siler misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

İndirdiğiniz steam+ anticheat fakat pcnize kimsenin girmesine izin vermeyin tesadüf olabilir

Linkini atar mısın o projenin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Hayır. Bilgisayarını güvenli modda açıp siler misin?

Alıntıları Göster
    Güvenli moda alınca Steam açılmıyor. Kendim pc içinde o dosyayı bulup silebiliyorum, ama steam içinde hâlâ duruyor ve onu silemiyorum.

• Wps kapattım, wifi şifremi değiştirdim. Ama, kaspersky işlemini şu anlık halledemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Dosyaların bir kopyasını alabilirmiyim buradan veya özelden? Belirli şartlara uyuyorsa sizin için inceleyebilirim.
    s3.dosya.tc
    SteamAntiCheat.rar dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server18/99o0zi/SteamAntiCheat.rar.html

• quote:

Alıntıları Göster
    Önceki yorumlarda da dendiği gibi muhtemelen anticheat ama kullanılmasını tavsiye etmem, proje sayfası bile yok. Ne olduğu belirsiz bi yazılım...

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Boot olayını halledebilsem kaspersky ile tarama yapacağım. Bundan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Wps kapattım ve modem şifresini değiştirdim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Temiz hocam.Herhangi bir internet sitesi veya sunucu ile bağlantı yapmıyor.Herhangi bir zararlı ekstra exe oluşturmuyor.Galiba zaten Valve tarafından oluşturulmuş bir şey.Hile tespit ettiği zaman aşağıdaki sayfayı yüklüyor.

E-posta ve Steam Hacklenmesi Falan Filan

Tabiki bu sayfa Valve tarafından kullanımdan kaldırılmış çok eski bir yazılım olduğu için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Temiz hocam.Herhangi bir internet sitesi veya sunucu ile bağlantı yapmıyor.Herhangi bir zararlı ekstra exe oluşturmuyor.Galiba zaten Valve tarafından oluşturulmuş bir şey.Hile tespit ettiği zaman aşağıdaki sayfayı yüklüyor.

Tabiki bu sayfa Valve tarafından kullanımdan kaldırılmış çok eski bir yazılım olduğu için.

Alıntıları Göster
    Hocam size de çok teşekkür ederim. Yani bu başıma gelenlerin sorumlusu başka bir şey. Bu dosyalardan şüphelenmeme gerek kalmadı yani değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhabaefendimmerhaba -- 2 Aralık 2018; 23:25:3 >

• quote:

Hocam size de çok teşekkür ederim. Yani bu başıma gelenlerin sorumlusu başka bir şey. Bu dosyalardan şüphelenmeme gerek kalmadı yani değil mi?

Alıntıları Göster
    %99 evet bu dosyalarla alakalı değil.Giden sadece e-mailleriniz olduğu için tahminim yakın zamanda sızdırılan bir veritabanında aynı şifreyi kullanmış olabilirsiniz.Yani örneğin Linkedin'deki şifreniz email hesabınız ile aynı ise çok büyük ihtimal bu şekilde olmuştur bu veritabanlarına erişim oldukça kolaylaştı herkes her site için kullanıyor artık.Email giriş geçmişlerinize bakın yabancı bir lokasyondan giriş varsa büyük ihtimal bir yazılım ve proxy kullanarak bruteforce ile girmişlerdir.

• Cross Marian kullanıcısına yanıt
    Geri aldığım hesaplarda giriş yapılan konumlara bakmıştım. Birinde Rusya, birinde Polonya diğerlerinde başka yerler var. Proxy kullandıkları buradan kesinleşiyor herhalde. Tekrar teşekkür ederim. Authenticator kullandıkça pek endişelenmeme gerek yok sanırım? Ve maalesef şifrelerimin bazıları aynıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhabaefendimmerhaba -- 3 Aralık 2018; 1:37:37 >
  • 4 saattir steam ve CS yüklü, oynadım. Şimdilik sorun yok. Ama konuyu aktif tutalım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.