Şimdi Ara

(E-Okuyucu) Kobo Glo İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
5
Favori
15.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel ve detaylı bir inceleme olmuş. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Darkness

Arkadaşlar Kobo Glo'nun elimden geldiğince, dilim döndüğünce tanıtımını yaptığım bir video çektim. Arada hatalarım da oldu elbette.
    Mümkün olduğunca bütün özelliklerinden bahsetmeye çalıştım. Almayı düşünenler bence mutlaka izlesinler.

eline sağlık hocam...

Golf MKVII 1.2 tsi dsg midline plus 2012 beyaz renk

• Teşekkürler arkadaşlar. Ereader alacak arkadaşlara faydası olması dileğiyle
  • Video süresini görünce inanamadım. Dizi izlemek için girdim, bana mani oldunuz. Ağzınıza sağlık, almak isteyen arkadaşlar için oldukça detaylı bilgiler vermişsiniz. Nacizane söylemek istediğim bir şey var. Sync'den bahsederken cihazı pc'ye taktığım son tarih olarak dediniz. Aslında yazılımı en son güncellediğiniz tarih olarak gözükür. Mesela sözlük olarak ekstradan atmadığınızı veya font yüklemediğinizi belirtmişsiniz. Kobo Glo'yu her güncelleme yaptığınızda bir önceki eklemelerinizin hepsi siliniyor. Siz sıfırdan sözlük,font vs eklentileri yeniden yüklüyorsunuz. İleride bunları yaparsanız, otomatik güncellemeyi kapatmanızı öneririm. Zira cihaz yeni bir güncelleme yaptığında bu verilerin hepsi siliniyor. Ben halen 3.3'ü kullanıyorum. Bahsi geçen sol taraftan ışığı ayarlama için son sürümü güncellemem lazım. Ama bunun içinde yeniden sözlüklerin transferini uğraştıracak. Bu yüzden bana pek elzem teşkil etmiyor. Ayrıca size de tavsiye ederim. İngilizce-Türkçe'nin yanı sıra Osmanlıca sözlük oldukça kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lamy

Video süresini görünce inanamadım. Dizi izlemek için girdim, bana mani oldunuz. Ağzınıza sağlık, almak isteyen arkadaşlar için oldukça detaylı bilgiler vermişsiniz. Nacizane söylemek istediğim bir şey var. Sync'den bahsederken cihazı pc'ye taktığım son tarih olarak dediniz. Aslında yazılımı en son güncellediğiniz tarih olarak gözükür. Mesela sözlük olarak ekstradan atmadığınızı veya font yüklemediğinizi belirtmişsiniz. Kobo Glo'yu her güncelleme yaptığınızda bir önceki eklemelerinizin hepsi siliniyor. Siz sıfırdan sözlük,font vs eklentileri yeniden yüklüyorsunuz. İleride bunları yaparsanız, otomatik güncellemeyi kapatmanızı öneririm. Zira cihaz yeni bir güncelleme yaptığında bu verilerin hepsi siliniyor. Ben halen 3.3'ü kullanıyorum. Bahsi geçen sol taraftan ışığı ayarlama için son sürümü güncellemem lazım. Ama bunun içinde yeniden sözlüklerin transferini uğraştıracak. Bu yüzden bana pek elzem teşkil etmiyor. Ayrıca size de tavsiye ederim. İngilizce-Türkçe'nin yanı sıra Osmanlıca sözlük oldukça kullanışlı.

O sync hatamın farkındayım hocam. Hatta meritokrasi.org sitesinde videoyu paylaşırken bahsettim ondan. Ama videoyu tekrar çekmeye üşendiğim için kaldı öyle :)

• Henüz oraya bakmamıştım. Yanlış bir bilgilendirme olmaması açısından söylemek istemiştim.:)

Orijinalden alıntı: Lamy

Henüz oraya bakmamıştım. Yanlış bir bilgilendirme olmaması açısından söylemek istemiştim.:)

Yok hocam estağfurullah, teşekkür ederim dikkatlice izlediğinizi gösteriyor bu videoyu.. Başka hatalar da vardır belki aralarda, ama hatırlayamadım şimdi. Önemli olan alacak olanların gözünde cihazın canlanmasıydı zaten
  • dün kargom geldi hocam tekrar teşekkür ederim. senin sayende çok avantajlı bir şekilde satın aldım.
  • Darkness hocam teşekkürler ebay satıcısından glo aldım kargo dahil 102 dolara hafta sonu cumartesi akşam satın aldığım halde kargom 6 gün içinde elime ulaştı sanırım bir rekor oldu bu yurtdışı çok alışverişim oldu ama bu kadar hızlısı olmamıştı tekrardan teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: 1907İZMİR

Darkness hocam teşekkürler ebay satıcısından glo aldım kargo dahil 102 dolara hafta sonu cumartesi akşam satın aldığım halde kargom 6 gün içinde elime ulaştı sanırım bir rekor oldu bu yurtdışı çok alışverişim oldu ama bu kadar hızlısı olmamıştı tekrardan teşekkür ederim

Rica ederim, hayırlı olsun cihazınız.. 6 günde gelmesi sahiden bir rekor
  • @PHI; sizin yerinizde olsam Calibro için biraz beklerdim. İlla almak istiyorsanız Kobo ya da Kindle tercih edebilirsiniz. İkisinin en önemli farkı; Kobo epub formatını destekliyor. İnternet üzerinden orjinal satın alıp direkt okuyorsunuz. Kindle ise Calibre programı aracılığı ile mobi formatına çevirip, sonra cihaza atıyorsunuz.

@1907İZMİR; hayırlı olsun. Altı günde geldi yazısını okuyunca çok şaşırdım. O kadar kısa süre zarfında takılmadan elinize ulaşması gerçekten güzel olmuş.:)

@Darkness; satıcı ile anlaşma mı yaptın yoksa? Şaka bir tarafa sayende forumda Kobo'cular artıyor.:)

Ayrıca diğer satın alan arkadaşlara da hayırlı olsun.

• @Lamy; aslında aklıma da geldi, "satıcıyla anlaştığımı felan düşünecek millet" dedim kendi kendime PM'den ara sıra birileri satıcının linkini istiyor benden forumda, ben de önce fiyatına bakıyorum, eğer yükselmişse satıcıdan fiyatı düşürmesini felan istiyorum mesaj atıp. O da şaşkın, "çok iyi birisin" diyor. Keşke anlaşmam olaydı da, ikinci Kobo'yu beleşe getirteydim. Ama maalesef yok. Sadece alacak olanlar sahtekar birilerine bulaşsın istemiyorum, adamdan iki tane cihaz aldım sonuçta sorunsuz. Yoksa ne işim olur Allah'ın Japon'unuyla

Bu arada PHI'ın aradığı özellik en çok PDF okuyabilmesi. Bu bizim Glo'larda çok zor. Ona Sony Digital Paper lazım; ama işte hem taşıması sıkıntı, hem de ateş pahası.

• quote:

@Lamy; aslında aklıma da geldi, "satıcıyla anlaştığımı felan düşünecek millet" dedim kendi kendime PM'den ara sıra birileri satıcının linkini istiyor benden forumda, ben de önce fiyatına bakıyorum, eğer yükselmişse satıcıdan fiyatı düşürmesini felan istiyorum mesaj atıp. O da şaşkın, "çok iyi birisin" diyor. Keşke anlaşmam olaydı da, ikinci Kobo'yu beleşe getirteydim. Ama maalesef yok. Sadece alacak olanlar sahtekar birilerine bulaşsın istemiyorum, adamdan iki tane cihaz aldım sonuçta sorunsuz. Yoksa ne işim olur Allah'ın Japon'unuyla

Bu arada PHI'ın aradığı özellik en çok PDF okuyabilmesi. Bu bizim Glo'larda çok zor. Ona Sony Digital Paper lazım; ama işte hem taşıması sıkıntı, hem de ateş pahası.

13" lik cihazı alabilecek olsam da almam. Taşıması mesele. Otobüste trende uçakta çantadan çıkardın mı herkes dikkat kesilir. Olmaz öyle.

Şu satıcının linkini ben de alayım, glo'yu pdf için olmasa da kitap okumak için alırım sanırım :)

• quote:

@Lamy; aslında aklıma da geldi, "satıcıyla anlaştığımı felan düşünecek millet" dedim kendi kendime PM'den ara sıra birileri satıcının linkini istiyor benden forumda, ben de önce fiyatına bakıyorum, eğer yükselmişse satıcıdan fiyatı düşürmesini felan istiyorum mesaj atıp. O da şaşkın, "çok iyi birisin" diyor. Keşke anlaşmam olaydı da, ikinci Kobo'yu beleşe getirteydim. Ama maalesef yok. Sadece alacak olanlar sahtekar birilerine bulaşsın istemiyorum, adamdan iki tane cihaz aldım sonuçta sorunsuz. Yoksa ne işim olur Allah'ın Japon'unuyla

Merhaba Bende kobo e-kitap okuyucu almak istiyorum.Auro multi touch biraz pahalı geldiğinden bende kobo glo almayı düşünüyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkürler

• Darkness kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de almaya karar verdim. Ebay'dan alacağım ürün sıfırdır umarım. link Satıcıya 70$ yazar mısın üstüne diyeceğim nasıl derim ? Vidyoyuda izlemeye başladım bugün bitiririm herhalde

Ek: son bir tane kalmıştı aldım hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slitheen -- 24 Ocak 2015; 23:23:36 >

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Hocam ben de almaya karar verdim. Ebay'dan alacağım ürün sıfırdır umarım. link Satıcıya 70$ yazar mısın üstüne diyeceğim nasıl derim ? Vidyoyuda izlemeye başladım bugün bitiririm herhalde

Ek: son bir tane kalmıştı aldım hemen.

Linkini verdiğin satıcı, benim satıcı zaten Sorun çıkarmaz.

• Aliexpress ya da Ebay' den auto sleepli kılıf tavsiyesi var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.