Bune ya arkadaslar joymaxa login oluyorum manage account diyorum bu geliyor bu nasil düzelecek ? yardim pls
abi senin charın şifresi değiştirilmesi için o emale ileti gelio!yani oradan değiştiremiyorsun.orada yazan maviyle çizmissin ya oraya gidio ordan değştirion!onu eğer sen yapmadınsan Msnin şifresini bulmaya baK!
quote:
Orjinalden alıntı: draq10
abi senin charın şifresi değiştirilmesi için o emale ileti gelio!yani oradan değiştiremiyorsun.orada yazan maviyle çizmissin ya oraya gidio ordan değştirion!onu eğer sen yapmadınsan Msnin şifresini bulmaya baK!
BILIYORUM ŞİFREYİ OYLE DEYİŞTİRMEYİ AMA ONCEDEN 3 ŞİK SURUYORDU BU YENİMİ GELDİ ?
quote:
Orjinalden alıntı: yelloha
quote:
BILIYORUM ŞİFREYİ OYLE DEYİŞTİRMEYİ AMA ONCEDEN 3 ŞİK SURUYORDU BU YENİMİ GELDİ ?
abi bilimiom walla ben hep böle değiştirodm!Yani msnnin yada gmail vb... nin şifresini bulmaa bak oradan sana e mail gelcek işte oradakileri uygulA!
@draq10
BİLİOM MAİL GELİP OYLE DEYİŞTİRİORUM AMA ONCEDEN 3 TANE ŞİK SUNUYORDU PASAPOWRD DEYİŞTİRME MAİL DEYİŞTİRME GİBİ BİLGİLER BUNDA SORMUYOR NEDEN ACABA?
evt bende 3 dane şey gelio ondan sora koyduğun resim gelio pc alıştığındandır belki!!
quote:
evt bende 3 dane şey gelio ondan sora koyduğun resim gelio pc alıştığındandır belki!!