Şimdi Ara

'Steam Validation Rejected' hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün steam sahibi oldum. Tabi ki ilk işim direk gather üyeliği almaktı. Yaptım da. Ama şu anda bir servere girmeye çalıştığımda "Steam Validation Rejected" isminde bir hatayla karşılaşıyorum. Nedir bu, nasıl düzeltilir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Validation Rejected Hatası

"Steam Validation Rejected" hatasıyla karşılaştıysan, bu, Steam istemcinin oyun dosyalarını doğrulayamadığı anlamına gelir. Bu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir, örneğin:

• Bozuk oyun dosyaları
    • Eksik oyun dosyaları
    • Sunucu sorunları
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımı engellemeleri

Steam Validation Rejected CS GO

"Steam Validation Rejected CS GO" hatası, Counter-Strike: Global Offensive (CS GO) oynarken karşına çıkabilir. Bu hatayı düzeltmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• Steam istemcisini yeniden başlat.
    • CS GO oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
    • CS GO'yu yeniden yükle.

Steam Validation Rejected CS 1.6

"Steam Validation Rejected CS 1.6" hatası, Counter-Strike 1.6 oynarken karşına çıkabilir. Bu hatayı düzeltmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• CS 1.6 oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
    • CS 1.6'yı yeniden yükle.

Steam Validation Rejected Ne Demek?

"Steam Validation Rejected" hatası, Steam istemcinin oyun dosyalarını doğrulayamadığı anlamına gelir. Bu, oyun dosyalarında bozukluk, eksiklik veya sunucu sorunları gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

CSGO Steam Validation Rejected

"CSGO Steam Validation Rejected" hatası, Counter-Strike: Global Offensive (CS GO) oynarken karşına çıkabilir. Bu hatayı düzeltmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsin:

• CS GO oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula.
    • CS GO'yu yeniden yükle.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı hata bendede vardı steam çevrim dışıyken güncelleme gelmiş çevrim içi oldum güncellemeyi kurdum düzeldi.
  • sv_lan 1

yazarsan consola duzeliyor eğer HLDS yani Dedicatec server kurduysan bunu dedidicated serverin console kısmına yaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: artes16

sv_lan 1

yazarsan consola duzeliyor eğer HLDS yani Dedicatec server kurduysan bunu dedidicated serverin console kısmına yaz..

Tarihe bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WtFast Error Hatası
    9 yıl önce açıldı
    Discord Update Failed Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.