Bildirim
E-kayıt yeterli değil mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
17-21 arası gidip ders programı çıkarcan ona da bi git bari. Zaten çoğu okulun 24ünde başlıcak dersleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi zahmet okula git artık zaten 17 sinde liseler açılıyor 24ünde de üniversiteler -
Gideyim gitmesine tamam da 17-21 arası bir yurda yerleşememiş olursam yalnızca belge teslim edip geri dönücem,yalnızca belge teslim etmek için o kadar yol tepmek biraz garip geliyor.Ve sayfada aşağıda belirtilen belgeleri yazıyor ama herhangi bir belge adı yazmamışlar -
Bizim üniversite 1in de açılıyor ve belgeleri 1in de istiyor. -
Bana da bu yüzden garip geldi.17-21 arası belge istiyosun 24'ünde okul açılıyor.Okul açıldığı zaman iste belgeleri 3 gün arayla aynı yolu gidip gelicem.
İstenen belgeler her okulda değişir biliyorum ama e-kayıttan sonra istedikleri belgeler(1 ekimde teslim etmeniz gereken belgeler),3-7 eylül arası normal kayıtta istedikleri belgelerle aynı mı ? -
Hocam e-kayıt yaptım.Şimdi bir şey götürmedim. 17-20 Eylül arası ders kaydı yapın dediler. 1 Ekimde de heyet raporu ve diplomayı götürücem. Diplomaya götürmeye de gerek yok aslında MEB`ten görüyorlar ama ne olur ne olmaz diye götürücem.
"Kayıt esnasında KKTC uyruklu öğrenciler ile aşağıda belirtilen bölümlere kayıt yaptıracak adaylar
haricindeki öğrencilerden herhangi bir belge talep edilmeyecektir. Sadece lise mezuniyeti MEB aracılığıyla
sorgulanamayan adaylardan kayıtta lise diplomasının aslı ve fotokopisi istenecektir."
Aşağıdaki bölümler dediği sağlık/heyet raporu isteyen bölümler. -
Ders kaydını yaptırmak için üniversiteye gitmene gerek yok mu ? -
Yok üniversite sitesinin üzerinden yapıcam. İnşallah öyledir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X