Şimdi Ara

E-kayıt yeterli değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz e-kayıt yaptıramadım ama üniversitenin sitesinde şöyle bir yazı var

Kayıt yenileme tarihleri 17-21 Eylül

Bu durumda e-kayıt yaptırsam bile 17-21 Eylül tarihleri içerisinde üniversiteye gitmem gerekiyor mu ? Eğer gerekiyorsa e-kayıt yaptırmamın ne anlamı kaldı ?
    Ve ---e-kayıt işlemini yapan öğrencilerin,aşağıda belirtilen belgeleri...----- yazılmış ama herhangi belge adı yazmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 17-21 arası gidip ders programı çıkarcan ona da bi git bari. Zaten çoğu okulun 24ünde başlıcak dersleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi zahmet okula git artık zaten 17 sinde liseler açılıyor 24ünde de üniversiteler
  • Gideyim gitmesine tamam da 17-21 arası bir yurda yerleşememiş olursam yalnızca belge teslim edip geri dönücem,yalnızca belge teslim etmek için o kadar yol tepmek biraz garip geliyor.Ve sayfada aşağıda belirtilen belgeleri yazıyor ama herhangi bir belge adı yazmamışlar
  • Fraudell kullanıcısına yanıt
    Bizim üniversite 1in de açılıyor ve belgeleri 1in de istiyor.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Bana da bu yüzden garip geldi.17-21 arası belge istiyosun 24'ünde okul açılıyor.Okul açıldığı zaman iste belgeleri 3 gün arayla aynı yolu gidip gelicem.
    İstenen belgeler her okulda değişir biliyorum ama e-kayıttan sonra istedikleri belgeler(1 ekimde teslim etmeniz gereken belgeler),3-7 eylül arası normal kayıtta istedikleri belgelerle aynı mı ?
  • HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    Hocam e-kayıt yaptım.Şimdi bir şey götürmedim. 17-20 Eylül arası ders kaydı yapın dediler. 1 Ekimde de heyet raporu ve diplomayı götürücem. Diplomaya götürmeye de gerek yok aslında MEB`ten görüyorlar ama ne olur ne olmaz diye götürücem.

"Kayıt esnasında KKTC uyruklu öğrenciler ile aşağıda belirtilen bölümlere kayıt yaptıracak adaylar
    haricindeki öğrencilerden herhangi bir belge talep edilmeyecektir. Sadece lise mezuniyeti MEB aracılığıyla
    sorgulanamayan adaylardan kayıtta lise diplomasının aslı ve fotokopisi istenecektir."

Aşağıdaki bölümler dediği sağlık/heyet raporu isteyen bölümler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-imza denen şey ücretli mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Ders kaydını yaptırmak için üniversiteye gitmene gerek yok mu ?
  • HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    Yok üniversite sitesinin üzerinden yapıcam. İnşallah öyledir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.