ODTÜ'ye yerleştim bu sene, hazırlık zorunlu. e kayıtta isteğe bağlı hazırlık okumak istiyor musun diye soruyor. Ben hazırlığı atlamak istiyorum ama onun için odtünün kendi sınavı var, burada hangi seçeneği işaretlemem lazım bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi? |
E-Kayıt İsteğe Bağlı Hazırlık

-
-
up
-
up
-
up
-
Nasıl girebildin hocam bende kapatıldı yaıyoe
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsteğe bağlı hazırlığa basarsan muafiyet sınavına girmezsin direkt hazırlık okursun. Onu soruyor. Muafiyete girip hazırlıksız bölüme mi başlayacaksın yoksa direkt hazırlık mı okuyacaksın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 4 Eylül 2021; 1:9:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E hayır diyorum hocam o zaman.
-
istege bagli hazirlik dersek bir tek muafiyet sinavina girmiyoz dimi. seviye tespite her turlu giricez
Benim anladığım kadarıyla eğer okulda hazırlık zorunluysa muafiyet sınavına mecbur gireceksin hazırlık okumak istemiyorsan işaretlemene gerek yok
O seçenek hazırlık sınavını yoksayıp direkt hazırlık okumak isteyenler için.
Ama mesela benimkinde zorunlu değil girmek için kaydolmam lazım bu sayede her yıl 1 bölüm dersine ingilizce girebiliyorum - ne faydası dokunacaksa:D -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreatestfriend -- 4 Eylül 2021; 1:25:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
odtu benim de arkadasin gibi. ona sormussa bana da gelecek.
simdi ben hazirlik okucam . istege bagli hazirlik diyorum ve muafiyet sinavina girmiyotum. sonra da seviye tespite girecegim kesinlikle hazirlik oncesi
Hocam yönetmelikte hazırlık sınavını geçenler hazırlık okuma haklarını kaybederler diyor. Muafiyet sınavına başvuruyu da odtü kendisi ayrı bir şekilde alıyor. Ben anlam veremedim bu işe. Sizin dediğiniz gibi de değil durum.
-
Hocam hazırlık okumak istiyorsanız evet diyin geçin. Muafiyete girmeyeceksiniz, seviye belirlemeye katılmak zorunlu zaten.
-
Hocam benim okul isteğe bağlı hazırlığı e kayıtta seçeceksiniz dedi. Şimdi kayıt sayfasına girdim isteğe bağlı hazırlık hakkında bir şey yoktu. 2 kere EVET ve bir yere de maili yazdım sadece. Diğer sayfada olur herhalde dedim. Başka sayfa çıkmadı işlem bitti. Sizin nasıl oldu? İlk bastığınız gibi isteğe bağlı hazırlık çıktı mı sayfada?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam en üstte isteğe bağlı hazırlık istiyor musunuz (evet/hayır) vardı.
-
Yani illa birini seçmek zorundaydınız değil mi, boş bırakınca olmuyordu? Ben gözden kaçırıp hiçbir şey seçmemiş olmaktan korkuyorum
yok hocam zorunlu olarak seçmek gerekiyordu. Görürdünüz illa ki merak etmeyin. Sanmıyorum bir problem olduğunu.
-
Üniversite sitesinde e kayıt yaparken çıkacak demiş de çıkmadı :). Mail attım yarın dönerler herhalde. Teşekkür ederim hocam.
Rica ederim hocam. Silmarillerin ışığı üzerinize olsun :)
-
And for you akolanimosa, I give you the light of Eärendil, our most beloved star. May it be a light to you in dark places when all other lights go out. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X