Şimdi Ara

E devlette askerlik tecil ettiren ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mıdır arkadaşlar ? E devlet üzerinden askerlik tecil ediliyor mu ? Ben internette o kadar yazı okudum YouTubeda video seyrettim bir halt anlamadım. Her kafadan bir ses çıkıyor. Celp tarihlerinin ertelendiğini gördüm fakat ben lise mezunuyum üniversite sınavına hazırlanabilmek için 2-3 senelik tecil hakkımı e devlet üzerinden kullanabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Ben öyle yaptım. Anket gibi bişey var onu doldurdum. Sonra aile hekiminden raporu aldım. Aile hekimi onay verdikten sonra tecil oldu. Kolay işlem. Geceden formu doldurdum, sabah gidip doktordan işlemleri hallettim

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Ben öyle yaptım. Anket gibi bişey var onu doldurdum. Sonra aile hekiminden raporu aldım. Aile hekimi onay verdikten sonra tecil oldu. Kolay işlem. Geceden formu doldurdum, sabah gidip doktordan işlemleri hallettim
    Aga ben e devlete giriyorum. Bazı sorular sordu başlangıçta. İşte açık lise mezuniyet tarihi alan adı çıktı en son. Kaydet dedim. En yakın askerlik şubesine bilgileriniz ile müracaat etmeniz gerekiyor dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mor yakut

Ben öyle yaptım. Anket gibi bişey var onu doldurdum. Sonra aile hekiminden raporu aldım. Aile hekimi onay verdikten sonra tecil oldu. Kolay işlem. Geceden formu doldurdum, sabah gidip doktordan işlemleri hallettim
    Tamam ağa yaptım meğer telefonda olmuyormuş. Bende bilgisayardan yaptım. Şimdi aile hekimine yönlendirdi sağolasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik Tecil ve Yüksek Lisans
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.