Şimdi Ara

E-Devlet üzerinden Üniversite&Ortaöğretim Mezuniyet Belgesi İndirme-Sorgulama Gelmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e-devlet üzerinden lise seviyesi ve üzeri eğitim için mezuniyet belgesi sorgulama gelmiş.

Ben üniversite diplomamı 3-4 ay önce kaybettim, zamanında üşenip noter onaylı suret oluşturmadığım için tekrar çıkarmam gerekiyor. Şuan için ihtiyacım olmasa da işe yarar diye bunu indirdim.

İndirilip çıktı alınabilinir.

https://www.turkiye.gov.tr/yuksekogretim-mezun-belgesi-sorgulama

Not: Mezun olacak/diplomasını almamış kardeşlerim 3-5 adet noter onaylı suretini alsın. Hatta eskiden diploma aldığında 3 adet onaylı diploma sureti de veriyorlardı, ben onuda almamıştım. Kulağınıza küpe olsun.

Edit: İşe yarıyormuş

E-Devlet üzerinden Üniversite&Ortaöğretim Mezuniyet Belgesi İndirme-Sorgulama Gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 19 Ekim 2016; 12:19:11 >

• Bence aşırı sıcak bir fırsat teşekkür ederim. Çünkü okuluyla ikamet yeri uzak olanlar bu belgeyi kaybettiği zaman, bu belgeyi almak için ne kadar ücret ve zaman kaybettiği göz önüne alınırsa bunu internet ortamında almak çok iyi bir kolaylık oldu. Teşekkür paylaşım için.
    Aynen hocam ben haziranın ortası gibi kaybettim, evi talan ettim bulamadım.

Zaman ayırmak bu yaştan sonra ayrı zor vereceğin parada cabası.

Benimde çok hoşuma giden bir uygulama oldu. Bende teşekkür ederim.
    Tam zamanı hatırlamıyorum ama yaklaşık 1 senedir var bu Benim gördüğüm zaman gerçi bu. Belki başlangıcı daha eskidir.
    Lenovo Vibe K5 Note / 5.5 İnç 1080x1920 Full HD Ekran / 8 Çekirdek 1.8 Ghz İşlemci / MediaTek MT6755 Helio P10 Yonga Seti / 3 GB Ram / 13 MP Arka Kamera 5 MP Ön Kamera / 3500 Mah Pil Kapasitesi / Dolby Atmos Teknolojisi / Alüminyum Yekpare Kasa / Android 6.0
  • Arbalet kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam, pek sık girdiğim yer değil ama yılda 8-10 kere girerim. Anasayfada gördüm, indirdim paylaşayım dedim.

Belkide fetö muhabbettinden sonra ön plana çıkardılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyken -- 19 Ekim 2016; 13:17:54 >
    Devletin yaptığı bir uygulama ve kontrol edilebiliniyor. Girmemeleri gerekli ama bir başkadır benim memleketim.
    Özel sektör için birşey diyemem ama kamu kurumları dikkate almak zorunda. Öğrenci belgesinin edevletten alınmaya başlandığı zamanlar sıkıntı yaratan kurumlar oluyordu ama düzeyli bir tehdit sonrasında sıkıntı çıkartmıyorlardı. Ki düşününce daha güvenilir bir yöntem bu. Kontrol edebiliyorlar sistemden.
    Lenovo Vibe K5 Note / 5.5 İnç 1080x1920 Full HD Ekran / 8 Çekirdek 1.8 Ghz İşlemci / MediaTek MT6755 Helio P10 Yonga Seti / 3 GB Ram / 13 MP Arka Kamera 5 MP Ön Kamera / 3500 Mah Pil Kapasitesi / Dolby Atmos Teknolojisi / Alüminyum Yekpare Kasa / Android 6.0
  • iyimiş bu
    Geçen hafta bir arkadaşımız ücretli öğretmenlik için ilçe Meb. başvuru yapmıştı, sabıka kaydını e-devletten aldı kabul etmediler ıslak imzalı mühürlü istendi, Savcılığa gidip almak zorunda kalmıştı. Özel sektör de soru işareti.

adam tutturmuş illa ıslak imza olacak. Altında belge dogrulama kodu yazıyor ama hep eski kafalı.

edevletten alınan belgeleri bütün yerler zorunlu olarak kabul etmeli. Bunun ile ilgili tüm kurumlara yazı göndermeliler yoksa edevletten alınan belgelerin önemi kalmıyor.
    “If you prick us, do we not bleed? If you tickle us, do we not laugh? If you poison us, do we not die? And if you wrong us, shall we not revenge?"
  • birak diplomayi, nerden mezun olduğumu bile unuttum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.