Şimdi Ara

E devlet üzerinden pasaport kaydı eksik imei hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yurt dışından iphone6 16 gb aldım ancak e devlet üzerinden kayıt yaparken eksik imei hatası alıyorum 15 hane olması gerekir diyor ama cihazın imeisi 14 haneli.
    Google de arattim bir sonuca ulaşamadım.
    Birde e devlet şifresi benim pasaport ise annemin uzerine sorun çıkar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E-Devlet Üzerinden Pasaport Kaydı: Eksik IMEI Hatası

Pasaport kaydınızı E-Devlet üzerinden yaparken "Eksik IMEI" hatası alıyorsanız, bu durum aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Cep telefonu cihazınızın IMEI numarası sistemde kayıtlı olmayabilir.
    • IMEI numaranız yanlış girilmiş olabilir.
    • Cihazınızın IMEI'si geçerli olmayabilir.

Hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Cihazınızın IMEI numarasını doğru girdiğinden emin ol.
    • IMEI numaranı kontrol etmek için *#06# tuşlamasını yap.
    • Cihazının IMEI'sinin geçerli olup olmadığını kontrol etmek için operatörünü ara.
    • Eğer IMEI numaran geçerli değilse, cihazının onarılması veya değiştirilmesi gerekebilir.

IMEI numaran doğruysa ve hala "Eksik IMEI" hatası alıyorsan, sorunu çözmek için E-Devlet destek hattına başvurabilirsin.

Önemli Not: Pasaport kaydı için kullanılan cihazın IMEI numarası, kaydedilen pasaport numarasıyla ilişkili olacaktır. Bu nedenle, cihazını değiştirdiğinde veya IMEI numaran güncellendiğinde, pasaport kaydını tekrar yapman gerekecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • başina sıfır koy

pasaport kiminse o kaydedebilir onun e devlet şifresiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornakamil -- 12 Şubat 2015; 17:35:25 >
    Sonrasında cihazı çalışır hale getirip *#06# tuşlayıp olması gereken imei'yi tesbit ederek harcı yatırabildim.
    Başına sıfır koymak hataya neden olabilir.
    Ayrıca harç yatırmadan e-devlet'e kayıt yapamazsınız.
    Ve harç yatırma esnasında da size zaten 15 haneli imei gerekecek.
    O olmadan harç yatırılamaz.
    Özetle telefonu çalışır hale getirdikten sonra *#06# ile olması gereken imei'yi tesbit edin, sonra harcını yatırın ve en sonunda da e-devlet üzerinden kaydınızı yapın.

Orijinalden alıntı: Tamer306

Benzer bir durumla ben de karşılaştım.
    Kutunun üzerindeki imei 14 haneliymiş, harç yatırırken hatalı imei uyarısı alıp parayı yatıramadım.
    Sonrasında cihazı çalışır hale getirip *#06# tuşlayıp olması gereken imei'yi tesbit ederek harcı yatırabildim.
    Başına sıfır koymak hataya neden olabilir.
    Ayrıca harç yatırmadan e-devlet'e kayıt yapamazsınız.
    Ve harç yatırma esnasında da size zaten 15 haneli imei gerekecek.
    O olmadan harç yatırılamaz.
    Özetle telefonu çalışır hale getirdikten sonra *#06# ile olması gereken imei'yi tesbit edin, sonra harcını yatırın ve en sonunda da e-devlet üzerinden kaydınızı yapın.

Yardımınız için teşekkür ederim.
    Birde e devlet üzerinden kayıt esnasında ödeme sayfasına yönlendiriyor mu ?

• e-devlet sayfasında sadece Garanti Bankası internet şubesi ile bağlantı kurulabiliyor.
    Garanti Bankası müşterisi değilseniz diğer bankaların veznelerinden yatırabilirsiniz.
    Güncel harç bedeli 131,50 TL
    Ödeme sonrasında kayıt edilecek pasaportun sahibinin e-devlet şifresi ile sisteme girerek kayıt ettirebilirsiniz...

Orijinalden alıntı: Tamer306

e-devlet sayfasında sadece Garanti Bankası internet şubesi ile bağlantı kurulabiliyor.
    Garanti Bankası müşterisi değilseniz diğer bankaların veznelerinden yatırabilirsiniz.
    Güncel harç bedeli 131,50 TL
    Ödeme sonrasında kayıt edilecek pasaportun sahibinin e-devlet şifresi ile sisteme girerek kayıt ettirebilirsiniz...

Kardeşim çok çok teşekkür ederim.
    Bu konuya yaptığınız yardım ileride ihsanlara rehber olur.
    Teşekkürler.

• Yurt disindan kendi pasaportunuz ile turkiyeye son 60 gun icinde girmisseniz son 2 yil icersinde 1 kayit hakkiniz bulunuyor, kredi kartinla gib.gov.tr adresinden 131 tl lik kayit bedelini online olarak yatirabilir ve e-devlet uzerinden de online kaydinizi anlik olarak yapabilirsiniz, pasaport ile e devlet sifresi ayni kisi adina olmasi zorunlu baska turlu imkansiz. Imei nosunu cok dikkatli okuyup sisteme girin. 1 numara hatali olsa bile paraniz yaniyor telafisi yok ona gore hareket edin, ayrica 60 gun son gunlere kaydi birakmayin cihaz kapanirsa acilmasi uzun suruyor, imei bakmanin en saglikli yolu *#06#

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.