Şimdi Ara

E-DEVLET ÜZERİNDEN ABONELİK FESİH İŞLEMİ [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
10
Favori
10.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki taahüdüm varsa ceza ödemiyor muyum ?

• Ödüyorsunuz. Zaten sayfada belirtiyor.

E-DEVLET ÜZERİNDEN ABONELİK FESİH İŞLEMİ [ANA KONU]
  • Öncelikle paylaşım için teşekkürler.

Bileniniz veya bizzat bu sistem ile abone iptali yapmış kişilere sorum, acaba abonelik iptal işlemi derhal mi oluyor, yoksa yine issler bizi 10 iş günü bekletiyor mu. ?

• cayma bedelini otomatik göstermeyi eklediklerinde tamamlanmış olacak sistem.

• Hiko. kullanıcısına yanıt

Fark etmez lakin taahhüttünüz varsa cayma bedeli ödersiniz.

• @NitroNos Hocam, sizi konuyu devralmak üzere konuya davet ediyorum. Admin arkadaşlara da rica edelim, devri gerçekleştirsinler isterseniz.

• Bey V kullanıcısına yanıt
    24 saat içinde faturalandırmayı durdurmak ve 7 gün içinde aboneliği tamamen iptal etmek zorundalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam turknet iptal başvurusunda bulundum, el yazısı dilekçe ile, hemen ardından turknetten mesaj geldi telefonuma "başvurunuzu işleme aldık 7 gün içerisinde ilgili birim tarafından aranacak ve gerekli işlemler yapılacak" diye. Bekliyoruz bakalım ne olacak...

• tzobu kullanıcısına yanıt

Bu haber çok güzel yazıcı olmadan normal bir kağıda yazarak fotoğrafını çekip çeşitli uygulamalar ile bunu halledersek bizim için çok pratik olacaktır.

Sizden haber bekliyorum buradaki herkese yardımcı olur.

• NitroNos kullanıcısına yanıt

bunu yazmak için gelmiştim. aynen dediğiniz gibi yapabiliyoruz yazıcı şart değil. Dilekçenizi normal bir kağıda yazarak fotoğrafını çekip ilgili aşamada direkt e-devlete yüklüyorsunuz. Herhangi bir uygulamaya da gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

bunu yazmak için gelmiştim. aynen dediğiniz gibi yapabiliyoruz yazıcı şart değil. Dilekçenizi normal bir kağıda yazarak fotoğrafını çekip ilgili aşamada direkt e-devlete yüklüyorsunuz. Herhangi bir uygulamaya da gerek yok.

Teşekkür ederim en azından daha pratik bir şekilde iptalin önü açılmış.

Çoğu firma yok faks çek yok müdürlüğe gelmen lazım artık bunun önüne geçmiş oldular.

• Bugün milennicom taahüdüm sona erdi. E-devlet üzerinden iptal başvurusunu yaptım. modemi de anlaşmalı oldukları ups ile iade ediyoruz.Sorunsuz neticelenir umarım.

• matrixfx M kullanıcısına yanıt

Bu insanlara baya kolaylık sağladı iptal ettirmenize sevinidim keşke taahhüt bedelini de anlık olarak görebilsek ama bu sistemi yapmak zor.

Sonucu burada paylaşırsanız sevinirim.

• Az önce telefona mesaj geldi milennicom dan.E-devlet iptal başvurusunu yaptıktan yaklaşık 1 saat sonra.İptal talebiniz bize ulaşmıştır.İptal işlemleri tamamlandğında size bilgi vereceğiz diye.Yasa gereği 7 iş günü içerisinde de iptali neticelendirmek zorundalar.

11.11.2020 DÜZENLEME : Az önce milennicom müşteri hiz. aradı.İptal işlemi için sözlü onay alındı. modem için ups e verilmes için teyit edildi. son fatura ödenecek sadece.şu ana kadar sorunsuz ilerliyorum.

16.11.2020 : 10 Kasım da UPS kargoya internet üzerinde kurye talebi oluşturmuştum. Bu sabah müşteri hizmetlerini aradım.Bornova merkezde oturuyorum.6 gündür kurye gelmedi.Milennicom ile anlaşmanız var üstelik dedim. Bugün sözde kurye uğrayacaktı acil notu düşüldü talebime.Zira Milennicom "15 gün içerisinde modem iade edilmezse faturaya modem bedeli yansıtılacaktır" diye mesaj göndermişti. bekliyorum.....

17.11.2020 : UPS sonunda eve geldi.Modemi teslim ettim. Son fatura harici görünürde bir işlemim kalmadı.

18.11.2020 : Milennicom dan az önce kısa mesaj geldi "gönderdiğiniz modem elimize ulaşmıştır." diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixfx -- 19 Kasım 2020; 15:44:21 >

• Arkadaşlar e-devletten bu şekilde iptal başvurusu yaptığımızda firma tarafından aranıp son bir teklif geliyor mu yoksa direk iptal işlemine mi geçiliyor , hani olurda firma son bir kez uygun bir fiyat verip aboneliği devam ettirmek için arar mı ?

Birde benim vodafone ile olan taahhütüm 26 aralıkta bitiyor ,extra fatura ve ödeme çıkmaması için ne zaman başvuru yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veracocha -- 10 Kasım 2020; 16:11:41 >
  • veracocha kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim direk iptal oluyor sonuçta dilekçe var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçeyi faks veya e-mail ile gönderiyorduk zaten, bu uygulamanın ne faydası var?

• Kapatılan aboneliğe ait cihazların iadesi nasıl oluyor peki ?

• Benim Millenicom üzerinden Vdsl 100 ve sol alt yapısından fiber 100 hattım vardı. Vdsl 100 Şubattan beri dondurulmuş bu ay açılmıştı ben E-devlet üzerinden başvurumu yaptım 1 haftada hattımı kapadılar ve kapadıklarına dahil mesaj attılar.

Şimdi uygulamadan baktığımda artık üzerime kayıtlı bir tek Sol 100 görünüyor. Bu sistem çok işime yaradı ne kimse aradı ne caydırmak için bir mesaj atıldı.

• türknet aboneliği için edevletten fesih başvurusu yapıp sonuç alan arkadaşlar, ortalama kaç günde iptal işleminiz gerçekleşti ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.