Şimdi Ara

E devlet imei kaydı yapanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4s cihazımı e devlet üzerinden kayıt etmeyi düşünüyorum bir kaç sorum olucak.

Telefonu teyzemin üzerine kayıt ediceğim için onun e devlet şifresiyle kayıt yapmam gerekiyomuş pasaport onun çünkü peki harç yatırırken teyzemin üzerine mi yatırıcam bide ne diye yatırıcam ve ben teyzemin üzerine harç olarak yatırabiliyormuyum yoksa o mu yatırıcak yani kendisi mi gitmesi gerekiyo harç için veya atmden internetten yatıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nDise -- 13 Ekim 2013; 21:59:11 >

• Teyzeniz,sadece edevlet şifresi almak için ptt e gider,
    Diğer işlemler için,bankaya veya vergi dairesine kendiniz gidebilirsiniz.
    İşbankasının,internet şubesinden yatırmıştk biz,diğer bankalarla oluyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 13 Ekim 2013; 16:08:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba.

ben de e-devlet üzerinden yapmıştım kaydımı. vergi dairesinde pasaport sahibinin kimliğini de istediler benden ve yanımdaydı kendisi. ayrıca cihazın imei numarasını da alın yanınıza.

ptt'de ne kadar bekler bilemeyiz o anki yoğunluğa göre değişiyor o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Teyzeniz,sadece edevlet şifresi almak için ptt e gider,
    İşbankasının,internet şubesinden yatırmıştk biz,diğer bankalarla oluyor mu bilmiyorum.

bende iş bankası internet şubesinden yapabilirmiyim internet şubesinden girince Vergi için tc ve imei soruyor mu bide 115 yeterlimi kesinti yapıyo mu işbank
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsly

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Teyzeniz,sadece edevlet şifresi almak için ptt e gider,

bende iş bankası internet şubesinden yapabilirmiyim internet şubesinden girince Vergi için tc ve imei soruyor mu bide 115 yeterlimi kesinti yapıyo mu işbank

Tabi yapabilirsiniz,
    Tc no,imei no,baba adı,adres...bilgisini doldurmuştum,kesinti yapılmadı
    Sadece 115 tl kesildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.