Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.884
Cevap
51
Favori
335.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    ECA Proteus plus blue(çift eşanjörlü) kullanıcısıyım.

    Kombiyle ilgili bir kaç sorum olacaktı cevaplayabilirseniz memnun olurum.

    1- Kombiden sıcak su kullanımı yaparken, her kombide olduğu gibi, önce bir süre soğuk suyun akmasını bekledikten sonra sıcak su gelmekte. Sıcak su musluğu kapatıldıktan kısa bir süre sonra tekrar açıldığında önce boruda kalan sıcak su gelmekte daha sonra en baştaki gibi soğuk su gelmekte, sıcak suyun tekrar devreye girmesi baştaki gibi uzun sürmekte. Ürün çift eşanjörlü, böyle bir sorun olmaması gerekmez mi?

    2- Kombi peteklere sıcak su bastığından dolayı neredeyse sürekli çalışıyor ve her 1-2 dakikada bir petek suyunu ısıtmak için ısıtıcısını çalıştırmakta. Bu durum yalıtımı iyi olmayan bir ev için normal midir?

    3- Oda termostatı için farklı bir marka tercihi yapıp, ürünü kendimiz kurarsak kombi garantisinden çıkmış olur muyuz?

    Teşekkürler.




  • 06hakki 0 kullanıcısına yanıt
    Çözümünü hatırlamıyorum ama E.C.A müşteri hizmetlerini ararsanız kademeli olarak yardımcı oluyorlar. Telefon başında sorunu çözmüştük.
  • silentmangaka S kullanıcısına yanıt
    Eve servis cagirdim kombi faliyette oldugu icin cozum bulamadi surayi burayi degistirelim 700 lira tutuyo dedi ya sorun devam ederse dedim oda sizin bileceginiz is dedi istet deistirin sansinizi deneyin dedi
  • Ustad bir sorunda benim var yardımcı olabilirsen.
    Eca confeo diğital
    cihaz musluktan akan suyu 40 dereceye kadar ısıtıyor ve sonrasında gazı kesıyor. ancak cihazın musluk suyu ayarı 50 dereceye ayarlı.
    Servis anakart ile anakazan değişimi yerine yenisini almamı önerdi. Ancak ben başka basit bir sorun olabilecegini düşünüyorum. sizce.
    çünkü suyu tam olarak açmadıgım zaman bu sorunu yapmıyor. ancak gelen su miktarı ile duş almak zor oldugundan sorun ile başbaşa kalıyorum.
    Cihazın ekran yanıp sönmesi yıllardır var.
    you tube kaydını izleyebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=RqRB37_jsuA




  • LoCKBoY L kullanıcısına yanıt
    Benzer bi sorunu amcamin tarihi eser alarko trendy marka kombisinde yasadik. Internette arastirdim. Sicak su sensor hatadi olduguna karar verdim. Internetten getirttim. 20 liraya. Once elektrigini kestim. Vanalari kapattim. Muslugu actim icindeki suyu bosalttim. Kombidende fazla suyu vandan attim. Basinc sifirlaninca sicak su borusunu takip edip sensoru buldum. Cikarp yenisini taktim. Sorun duzeldi. Tavsiye ederim
    Sensor arizalandiginda illa hata verecek diye bi kaide yok. Yanlis bilgide aktarabiliyor. 40 derece olan suyu 50ymis gibi anakarta yolluyor. Dolayisiyla anakart gelen bilgiye gore alev kesiyor. Siz ek olarak kullanim suyu filtresinide temizleyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolomar -- 21 Aralık 2017; 18:52:52 >
  • ECA termostatik vananın kafası çıktı. Numaralı olan. Geri nasıl takılır? Cevirdim ugrastım beceremedim.
  • merhaba eca sohben (dogalgazli) kullaniyoruz. sohben suyu cok isitmiyor. suyu hafif kissak sonuyor. su giris katta oldugumuzdan tazyik olarak fazla geliyor. gecen sene iyi isitiyordu.
  • Arkadaşlar evimizde bulunan ECA Proteus kombi birden sıcak su vermemeye başladı. Isıtma çalışıyor sorun yok stand byda sıcak su musluğunu açınca L7 yanıp sönüyor pompa çalışıyor sesi geliyor fakat kombi ateşleme yapmıyor yanma yok ve su ısınmıyor. Isıtma modudayken açıncada yanma sona eriyor alev sönüyor ve suyu kapatınca ısıtma devam etmiyor. Cihazı söktüm baktım akış türbini olabilir dediler baktım ona suyu açınca üzeride kırmızı bir ışık yanıyor suyun şiddetine göre kartında yanık bir şey yok ama sorunu yaşayan başına gelen var mı arkadaşlar sıcak susuz kaldık.
  • eca proteus 23.3 hm-dg MODEL KOMBİ kullanıyorum petekler ısınıyor kombi çalışıyor fakat sıcak su gelmiyor. Kombi kapağını açıp sıcak su sensörüne baktığımda kırmızı ışık yanıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

     E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim




  • Arkadaşlar...BEN SERVİS, TAMİRCİ DEĞİLİM...TAM 11 YILDIR ECA CONFEO PREMİX YOĞUŞMALI KOMBİ KULLANIYORUM...Bu forumda çok yazılarım var...BİR KONUDA AÇIKLAMA YAPMAKTAN KENDİMİ ALAMADIM..... Her kombi sıcak su musluğu açıldığı zaman ISITMAYI KESER..BU ARIZA DEĞİL..Bozulma değil..NORMAL ÇALIŞMA ŞEKLİ........Brülör ısıttığı suyu açılan musluğa , banyoya gönderiyor...SICAK SU KULLANIMI KESİLDİĞİ ZAMAN KOMBİ 3 DAKİKA BEKLİYOR...TEKRAR MUSLUK AÇILMAZ İSE RADYATÖRLERDE DOLAŞAN SUYU ISITMAYA BAŞLIYOR.....İşin özeti... ikisi bir arada yok..BÜTÜN KOMBİLERDE BÖYLE.........Sıcak Su kullanırsan radyatör suyunu ısıtma kesiliyor....Musluk kapandımı 3 dakika bekleyip radyatör suyunu ısıtmaya yeniden başlıyor..... Saygılarımla ilanımdır......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 6 Mart 2018; 1:51:42 >




  • taşkafa T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam eca confeo premix konbim var garantisi temmuz da bitiyor. Garanti uzatmak için aradılar merkezden. Sizce uzatmakta fayda var mı? 350 tl istediler. 2 bakım hediye mız dediler.

    Tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccolt -- 4 Mart 2018; 19:52:3 >
  • Güzel teklif... Ben olsam kabul ederdim...
  • 5 senedir E.C.A confeo kullanıyorum, giriş ve çıkış su filtrelerini kendim temizliyorum. Kombinin ön kapağını açıp gaz yanan bölge de temizlenmelimidir?
  • arkadaşlar eca confeo premix kullanıcısıyım. geçen gün doğalgaz kesilmiş baktım 4 hatası veriyor tekrar açıldı bu hata gitmedi hala 3 5 kere reset atmama rağmen. ne yapmam lazım ?
  • Eca pr 24 hm kombinin hıc bir elektrik belirtisi yok vede ben sigortasını bulamadim
  • max 1800 tl ye hangi kombiyi onerirsin
  • Hocam hayırlı akşamlar dilerim. Senden bilgine dayanarak tavsiye almak istiyorum. Brüt 130 net 105 m2 olan bir ev satın almak üzereyim ev 1 yaşında 3. Kat en son kat üstünden çatı izolasyonu ve ısı yalıtımı yapılmış bir daire 15 er m2 olan 3 odasında ve 13 m2 olan mutfağında radyatör paneller sökülmüş zeminden çıkan hortumların mesafesini ölçtüğümde 75 cm olarak gördüm. Zannediyorum bu odalarda ve mutfakta 60X70 paneller var idi antredeki boru ölçüsü 55 cm yine zannediyorum burda da 50x60 panel vardı salondaki panel duruyor ünmak extra marka 60X140 boyutunda banyoda da 50X70 havlu panın olması gerektiğini zannediyorum. Sorum şu eksik olan panelleri yine ünmak marka mı almalıyım sağlam akarı kokarı olmayan çıkma panel kullansam sıkıntı olur mu yada senin tavsiye edebileceğin marka model var mıdır? 2. Soru panelleri topladığım zaman 4*60X70 1*60x50 1*60x140 havlupan 50x70 toplamda 5 metre yapıyor. Burası için yoğuşmalı kombiye ihtiyaç var mı? Ekonomik ve sıkıntısız olarak kullanabileceğim marka model tavsiyelerin ne olur. Vermiş olduğun tavsiyelet için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla hayırlı akşamlar dilerim... Ev Eskişehir de bu arada




  • Merhaba ; Ecea Confeo Plus kullanıyorum , yaklaşık olarak 8 sene oldu alalı kombiyi hiç bakım yaptırmadım açıkcası.



    1. Bakımı kendi yetkili servisinimi çağırayım.

    2. Facebook vs reklam servislerden birisi iş görürmü.



    3. Bu kadar aradan sonra yaptırıcagım bakımda nelere özellikle dikkat edeyim ve şuan sorunsuz çalışmakta değişecek parca çıkma ihtimali nedir acaba.
  • Herkes yazıyor ama konuyu açan arkadaş cevaplamadiğina göre foruma uğramıyor sanırım.
  • Merhaba,

    ECA confeo plus kombiye on/off oda termostatı takmak istiyorum. Fakat kart üstünde 2 adet soket var. 1 ve 33 numaralı. Hangisine bağlanacak yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.