Şimdi Ara

E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
335.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adam 31-08-2014 de eca servisinden ayrıldığını yazmış,bu başlığa hala soru soranlar var
  • soruları yanıtlamaya devam edeceğim demiş


    Ay itibarı ile Bir Kaç yıldır çatısı altında müşterilerimize hizmet sunduğum ve bundan çok büyük keyif aldığım E.C.A firmasından çok üzülerek ayrılmak zorunda kalacağım 31/08/2014 tarihinden itibaren eski bir E.C.A yetkili servisi çalışanı olarak müsait olduğum süre içerisinde sorularınızı yanıtlamaya devam edeceğim bilginize sunarım.
  • arkadaşlar yeni eve geçeli bir yıl oldu adam gibi ilk defa kombiyi çalıştırma fırsatımız oldu ancak peteklerin altı ısınmıyor buz gibi sorun neden olabilir?
  • deruniyim D kullanıcısına yanıt
    Bende cosa kullaniyorum 2 senedir. Yanlis hatırlamıyorsam orası dogru yer, köprü seklinde bağlanmış kabloyu çıkartıp oraya baglayanilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebeedirne

    arkadaşlar yeni eve geçeli bir yıl oldu adam gibi ilk defa kombiyi çalıştırma fırsatımız oldu ancak peteklerin altı ısınmıyor buz gibi sorun neden olabilir?

    Peteklerde hava vardır. Yandaki vidalı yeri hafifće açın su gelince anında kapatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a ECA kombi ilk açtığımda çalışıyor peteği ısıtıyor, durduktan sonra tekrar çalışmıyor; tekrar kapatıp açtığımda çalışıp hemen duruyor çalışmıyor.(musluğu açtığımda kombi çalışıyor sıcak su geliyor orda bi sıkıntısıyok herhangi bi hata uyarı vermiyor) yardımlarınız için şimdiden tşk
  • merhabalar. kombinin petek sıcaklığı ayarının 40'dan aşağıya düşmemesi normal mi? değilse nasıl düzeltilir? markası e.c.a. model bilgisi veya fotoğraf gerekiyorsa bakıp ekleyebilirim. teşekkürler.
  • normal yengemin eca ve benim ditroo da 40 dan aşağıya düşmüyor.

    zaten 40 tan aşağısı mantıksız belki bu yüzden düşmüyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Üstadım ECA Comfeo Plus kombi kullanıyorum. COSA AKILLI KOMBİ KİTİ (NEM ÖLÇERLİ VERSİYON)'İ kombiye bağlamak istiyorum. bildiğim kadarıyla altdan iki adet vida ve ön sac'ı indirmek icin de önden iki tane vida sökmem gerekiyormuş. Nitekim altdan ve önden hangi vidaları indirmem uygun olacaktır. yardımcı olursanız sevinirim. bunun bir resimli şeması varsa daha iyi olur elbet.
    not: Teknik servisten sadece onenable marka akıllı termostat kullanımına izin verdiği ve başka marka kullanılırsa cihazın dijital ekranının garantisinin karşılamayacagını fakat mekanik kısmın garantisinin devam edeceği bilgisini aldım. ne derece dogrudur bilemedim ama cosa baya ünlü bir marka oldugu icin dijital kısmına zarar vermeyeceği kanaatindeyim. sizin düşünceniz nedir?
  • Merhabalar. E.C.A Calora marka kombimiz arıza yaptı. Nedenini kesin olarak bilmiyoruz. Petekler ısınırken aynı anda sıcak su açılınca bozulmuş herhalde. Cihazda 4 led var. Bunlardan 2. kırmızı kalıcı olarak yanıp 4. yeşil hızlı yanıp sönüyor. (2.de alev ve termometre 4.de musluk ve petek sembolleri var.)

     E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim
     E.C.A servis çalışanıyım arkadaşlar sorularınızı yanıtlayabilirim

    Ben ilk başta basınçtan olabileceğini düşünüp sırasıyla 2 ve 3 bara çıkarttım ama değişiklik olmadı. Bu arızanın nedeni nedir, kendimiz çözebilir miyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentmangaka -- 24 Kasım 2016; 21:15:43 >




  • Merhaba arkadaşlar kombi yeni takıldı ama takılmasıyla sorun başladı.

    Kombi çalışmaya başladıktan 3-4 saat sonra altından sızıntı şeklinde su damlıyor.

    Servis geldi içini açtı baktı su gelen bir yer yok zaten ilk çalıştığında su damlamıyor uzun süre çalıştıktan sonra su damlamaya başlıyor damlayınca arayın dediler ama akşam çok geç saatte damlamaya başlayıp sabaha kadar sürüyor gecenin bir vakti arayamacağım için sorun halen devam ediyor.

    Bar 1.5 seviyesinde ek olarak gider borusundan veya tahliye borusundan değil kombinin herhangi bir yerinden geliyor.

    Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • Eca white plus kombi calisma prensibi hakkinda bilgi verirmisiniz. Petekler sürekli cok sıcak oluyor. Kombiye baktigimda cok hızlı (1dk calisip 1dk duruyor) çalışıyor. Gunluk 15m3 gaz tuketiyor yalıtım var evde. Kombide bir sıkıntı var gibime geliyor. Daha önce confeo plus kullandim ve gunluk 10m3 yakıyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ECA Confeo Plus Hermetik kombiye LAGO FB modülasyon termostat aldım.

    ev 22 dereceye ayarlı, gayet güzel o dereceey getiriyor fakat belli bir yanma ve duraklamadan sonra pompayı da kapatıyor kombi.

    Bekledim acaba yine ateşleme yaparmı diye yapmadı, oda sıcaklık ayarını arttırdım yine ateşlemeye geçsin diye ama tık yok.


    Soldaki sıcak su ayarı kapalı durumda, ortadaki kalorifer ayarı min. seviyenin biraz üstünde zaten termostat kendi ayarlıyor kazan sıcaklığını.

    Acaba arızalı mı yoksa bir ayar mı atlıyorum?
  • ECA Calora kombi ilk 10 dakika güzel çalışıyor. .. sonra sıcak su yu aç kapa yaptıktan sonra petek geçeceği sırada devir daim pompası 5 saniye çalışıp 5 saniye duruyor... bunu tahmini beş kez yaptıktan sonra arıza işiği yanıyor ..

    Termostat sensör ve hatta kartı tamire gönderdim sağlam dediler ...

    Ben arızayı bulamadım kombici arkadaşlara da sordum onlarda anlamadı .. acaba arızası nedir .. :) ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba yeni taşındığım evde eca zwe 24-1 ade 23 model kombi var 1 de kombi 48-50 derecede yanıyor bunu nasıl ayarlayabiliriz rica etsem yardımcı olurmusun teşekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombi ilk defa kullaniyoruz.kombide sicak su ayari minimumda olmasina ragmen suyu actgmzda el yakiyor ve sicak su isigi surekli hizli bir sekilde yanip sonuyor derece 65 gosteriyor ve bar 2 ye yakin sorun sizce ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Taşındığımız evde Eca Calora modeli eski bir kombi var, üzerindeki sıcaklık ayarını minimumda tuttuğumuzda bile 40 - 50 derece arası oluyor, Minimum kullanıma ve tüm peteklerin açık olmamasına rağmen fatura etrafımıza göre yüksek geliyor. Acaba ayarını mı yanlış yapıyoruz daha yüksek mi ayarlamamız lazım birde termostat yok takarsak fark olurmu. Son olarak ta hangi marka model uygun olur acaba kablosuz olarak.
  • Merhaba .. eca marka proteus plus marka kombi var yeni kiraladığımız evde 2 gün önce servisi arayarak general marka termostat taktırdık termostat takıldığından beri basınç düşüyor ve f7 gibi bir uyarı veriyor.basıncı her durup çalışmada yeniden düşüyor ve kombinin içinden çıkan bir hortumdan su aktığını farkettik. Küçük bil ildeyiz servisi aradığımızda bizden kaynaklanmıyor diyor ama her çalışmada basınç düşüp elle ayarlamak gerek. geceleri kapanınca sabah buz gibi oluyor.Neden kaynaklanıyor yardımcı olabilir misniz?
  • Merhaba

    ECA JUNKERS kombi sahibiyim. Kombinin alt borusu(sanırım sıcak borusu) damlatıyor. Çağırdığım servis o kısımdaki klepe denilen şeyin komple değişmesi gerektiğini ve bunun ücretinin 350 tl olduğunu söyledi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. bana fiyat biraz pahalı geldi

    Teşekkürler
  • Genel bir soru sormak istiyorum

    Bacalı kazan ve hermetik kazan arasında tamamen herşeyi aynı olan iki bina arasında bacalı lehine ciddi fark oluşuyor, fatura çok daha az geliyor. Bu normal mi?

    Merkezi sistem, kazan dairelerinden izolasyona herşeyi aynı binalar fakat biri bacalı diğeri hermetik kazan kullanıyor. Bacalıya gelen fatura diğerinin yarısı
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.