Şimdi Ara

E 64 hatası HALO PACK acil yardım ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hatayı alıyorum nedeni nedir yardımcı olurmusunuz. alet açılıyo cd romu kitliyor daha sonra siyah ekranda bu arzayı alıyorum
     E 64 hatası HALO PACK acil yardım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakin33 -- 23 Temmuz 2008; 20:12:08 >

• dostum...

...Konsolu çalıştırınca ekranda E64-E65-E66 hata kodlarından birini veriyor .
    Ayrıca ön paneldeki ledlerden biri yanıp sönüyorsa...

...Konsolun dvd sürücüsü içerisindeki yazılımda hata veya konsolun dvd sürücüsünde bulunan kartta hasar söz konusudur...
    ... yapabileceğiniz bir müdahele yoktur kurcalamadan tamrciye gidiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 23 Temmuz 2008; 21:53:41 >
  • BORDUN ALT TABANINDA 1ADET PİM VAR BU PİM ALT KASASINA DEGMEDİGİNDE E64 HATASI VERİYOR MUHAKKAK OYNATIRKEN O PİM KAYMIŞTIR CİHAZIN AÇILMASI LAZIM
    AMA KESİNLİKLE 3K VEYA ISINMA HATASI DEGİL KAZIKLANMA SAKIN AKIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-17 -- 24 Temmuz 2008; 1:08:13 >
  • saol kanka bakim Bu nasil açılıyo vidaları nerde açicamda
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

saol kanka bakim Bu nasil açılıyo vidaları nerde açicamda

Hocam hiç bulaşma tank kasası gibi mübarek istanbuldaysan atik,özkan vs.gibi yerlere götür onlar halletsinler
  • dvd sürücüsü, dvd fw'si , dvd fw'si ile ilgili program hatası söz konusu olabilir. Bu hatayı ben benim dvdroma yanlış fw yükleyince almıştım. Hadi kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

dvd sürücüsü, dvd fw'si , dvd fw'si ile ilgili program hatası söz konusu olabilir. Bu hatayı ben benim dvdroma yanlış fw yükleyince almıştım. Hadi kolay gelsin

Dostum alalı 5 ay oldu mis gibi oynuyodum dün verdi bu hatayı sence
    ne olabilir hani daha yenide almadım böyle açtığımda hata versin. Ayrıca mersindeyim çok saolun yardımlarınız için şimdiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dvdrom'a yeniden fw yüklettir yada orijinal haline döndürt. Düzelmesi gerekiyor.
    En azından dvdromu hiç takma gene hata çıkmaz Bende böyleydi. Tekrar yüklemeyle çözülemiyorsa yeni dvdrom alırsın bu sana 34dolar+kargo'ya patlar. Yalnız eski dvdromun şifresini sakın kaybetme.
  • Saol dostum yardımların için işte benimde korktuğum o cd key'in keyi bende yok 2'el aldım ya ben bunu işallah bulurlar
  • keyi su anki dvdromu pcne takipta bulabilirsin.umarim pcdede problem cikarmaz dvdrom
  • Saolasın cell dur bakalım bana mersinde kaça patlatcaklar ah ulan ms bi işinde doğru yapsan
  • quote:

Dvdrom'a yeniden fw yüklettir yada orijinal haline döndürt. Düzelmesi gerekiyor.
    En azından dvdromu hiç takma gene hata çıkmaz Bende böyleydi. Tekrar yüklemeyle çözülemiyorsa yeni dvdrom alırsın bu sana 34dolar+kargo'ya patlar. Yalnız eski dvdromun şifresini sakın kaybetme.

büyük ihtimal kasayı toplarken check hatası verdi (E64) geri açıp kapayınca düzeldi sen fw yüzünden sanıyorsun

aslında birçok bilmedimiz basit hatların yüzünden gpu ya boşu boşuna müdahale ediliyor bir kondektör bir transistör bunların biri patlasa 3k yakıyo cihaz.... 1milyon bile degil tanesi

• Kanka be baya bilgilenmişsin sen ha vallahi bravo sana kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirrorMask

quote:

Dvdrom'a yeniden fw yüklettir yada orijinal haline döndürt. Düzelmesi gerekiyor.

büyük ihtimal kasayı toplarken check hatası verdi (E64) geri açıp kapayınca düzeldi sen fw yüzünden sanıyorsun

aslında birçok bilmedimiz basit hatların yüzünden gpu ya boşu boşuna müdahale ediliyor bir kondektör bir transistör bunların biri patlasa 3k yakıyo cihaz.... 1milyon bile degil tanesi

Yok valla ya. Ben DVD'romumu FW yaparken hata verdi. Daha da bozuldu artık dvdrom. Takılı olduğu zaman E64 veriyordu. Çıkarınca açılıyordu konsol. Kasa toplama ile vs alakası yok. FW yaparken hata aldığım için geri dönüşü olmadı yeni dvdrom aldım sorun çözüldü.

EDİT: İnsanların kafasını karıştırmış gibi olmayayım. FW'de yanlış bir sürümü yüklemeye çalışmışım dalgınlıkla, o yüzden hata almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 25 Temmuz 2008; 8:40:37 >

• sendeki dvd rom promlemi fw büyük ihtimalle

E45: Unknown (possibly dashboard update related)

E64: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc

E65: DVD Drive Error.... DVD Timeout, Wrong firmware, dvd is without f/w chip, etc. This can also be caused by the tray not being fully closed on boot.

E66: DVD Drive Error: DVD model, or version does not match that of the version expected by the dashboard. OR the firmware version on the drive is older then the firmware version expected by the dashboard. Make sure the DVD drive is of the same version originally included with the console and that it is using either the original firmware included with the console or newer.

E67: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it

E68: Voltage Error... This error means that the Xbox 360 has insufficent power to function properly. This can be caused by an error in the hard drive or the fans that make them suck up too much power, it can also be caused if you have unnecessary accessories attached to the console like an external fan unit. Attempt to remove unnecessary accessories first, and then necessary components such as the hard drive and USB devices. If you have any case mods you may want to investigate those as well.

E69: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it

E71: possibly a dashboard update error, Check below in the "Console Reset Codes" for instructions. If that does not work there is no other solution and the console must be sent back to MS for repair.

E72: (not yet known)

E73: General Hardware Error: Ethernet port... this error is caused by a problem with the Ethernet port.

E74: There is high chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement (see error 0102)

E76: This error deals with the Ethernet port's controller chip, a dead chip may not cause the error but removing the Ethernet controller chip does, it may also be caused by other Ethernet related problems.

E79: Hard Drive Error... It could be a problem with the Hard Drive itself or a problem with the internal connection to the hard drive, Try removing the hard drive and playing without it.
    According to tmbinc: E79 is the error code if xam.xex could not be started, i.e. probably a file system corruption

• arkadaşın cihazı fw idi yanlışmı akın ve o şekil kullanıyordu yeni fw attırmadıgına göre neden fw hatası versinki mantıklı olarak dvd rom çalışmasada o hatayıvermez cdleri okumaz sadece
    zaten soketini sök borddan gene o hatayı vermez
    akın önce cihazı açmayı biliyorsan aç veya açmayı bilen arkadaşın açsın 1-2mm yerinden kaymış olabilir kasa kontrol pimi yuvasından (büyük ihtimalle cihazı ani bir hızla oynatmışsındır veya devrilmiştir yana bundan olabilir
  • DVDRom hitachi ise entegre sökülüp flash yapılıp tekrar yerine lehimlenmiştir.ya lehimlenen alanda sorun var yada entegreyi çıkartırken hatları kopartmış flash sonrasında tel çekip çalılşır hale getirmişlerdir onlar kopmuştur yine.
    Hiç sökmeden göster bilen bir yere halledilir...
  • geçmiş olsunn.
    o kadar dedım elite al eliteeeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimbilmez

geçmiş olsunn.
    o kadar dedım elite al eliteeeee

Eee para işi kardeşim bütçemize bu uydu bunu aldık napalım
  • Sorunun düzeldimi arkadaşım son durum nedir?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.