Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.291
Cevap
224
Favori
1.032.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
  • Arkadaşlar 1000-1200 tl bütçe ile dyson mı almalıyım? yoksa farklı bir öneri olurmu? teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızışimşek

Arkadaşlar 1000-1200 tl bütçe ile dyson mı almalıyım? yoksa farklı bir öneri olurmu? teşekkürler..

32 serileri piyasadan kalkacak yakinda 32 exclusive 32 animal pro benim dyson da en sewdigim
    Modeller pazarlk yaparak satin alablirsiniz...
  • Süpürgem geldi. İlk denememizi yaptık. Eski süpürgemizle temizlediğimiz yerleri bu kez dysonla temizledik. Bol miktrada toz-kum taneleri ve halı tüyü çıktı yerlerden. Almak isteyenlere tavsiye edrim.
  • Ben de eve Dyson almaya karar verdim. Ancak çok model olduğundan kararsız kaldım.

Eşimde alerji var toza karşı. DC32 ve DC37 Allergy modelleri mi uygun ?

Bir de DC29 Origin var. Bu yeterli olur mu? Ciddi fiyat farkı var da.

edit. DC32 Exclusive nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRMSF -- 20 Mayıs 2012; 16:10:56 >

dyson 37 animal ve dyson23 animal

ikisinin arasında kararsız kaldım hem fiyatları hem özellikleri hakkında yardımcı olurmusunuz

Orijinalden alıntı: kerem555

Ben de eve Dyson almaya karar verdim. Ancak çok model olduğundan kararsız kaldım.

Eşimde alerji var toza karşı. DC32 ve DC37 Allergy modelleri mi uygun ?

Bir de DC29 Origin var. Bu yeterli olur mu? Ciddi fiyat farkı var da.

edit. DC32 Exclusive nasıldır?

32 exclusive modeli dyson 32 serisi içinde en çok mikroskobik tozları yakalayabilen bir cihazdır. Fakat 37 modelleri çok çok daha iyidir Neden mi?_
    Dc 37 ler 0.1 mikrona kadar mite akar yakalarken 32 ler 0.5 e kadar yakaalar. 0.1 mikronu yok edebilen bi radial root cyclone patenti ve özel hastane filtresi var makinada alerji varsa 37 almalısınız. Eğer maddi problem yaşıyor iseniz 32 exclusive de olur. Ancak şöyle söyliyim rahatsızlıkta ciddi boyuttaysa kesinlikle 37.. allergy modelin ismi alerjik olduğu için değil.. O kodlar ayrı.. Shaggy halınız yoksa animal turbine alabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: cavras

Merhabalar

dyson 37 animal ve dyson23 animal

ikisinin arasında kararsız kaldım hem fiyatları hem özellikleri hakkında yardımcı olurmusunuz

sevgili cavras bir kaç sayfa geride ürünlerin özellikleri yazıyor. Arada kaldıysanız 23 modellerini geçiyorum 32 modelleri bile üretime konmayacak artık.. 37 modeli almanızı tavsiye ederim..

Orijinalden alıntı: cavras

Merhaba Lizge teşekkür ederim evet kararımı verdim dyson37 animal alıcam peşin 1.650 liraya buldum peki bu fiyata alayım mı ne dersiniz?

Al tabi.Bence iyi fiyat ama yetkiliyse tabi? Nerden aldın fiyatı?
    aranıza yeni katıldım.Dyson süpürge almak istiyorum ama karar veremedim.philips maratonmu alsam kafam karıştı anlayacağınız.dyson 32 ve 37 alerji modelini kullannan varmı arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: eda77

merhabalar,
    aranıza yeni katıldım.Dyson süpürge almak istiyorum ama karar veremedim.philips maratonmu alsam kafam karıştı anlayacağınız.dyson 32 ve 37 alerji modelini kullannan varmı arkadaşlar?

Merhabalar, bu konuda çok şanslısınız. Çünkü eşim şu anda her iki ürünüde kullanıyor.

Kendi evimizde yaklaşık 4 senedir Dyson DC 23 kullanıyoruz, eşim çok memnun. Ancak geçen ay kayınvalideme Philips Maraton 9225 aldık. Eşim gittiğinde annesine yardım ediyor ve süpürheyi kullanıyor. Bir kaç kere Maraton'u kullanmış ve "bizimkinden daha iyi çekiyor" dedi. Kayınvalidem halısından çıkan kirleri görünce küçük dilini yutacakmış :)

Ancak eşimin yaptığı kıyaslama bir yerde göreceli olmaktan öteye geçemiyor çünkü bu iki ürünü birbirine göre kıyaslayacağınız düzgün bir test ortamı oluşturmak mümkün değil. Farkı göreceğimiz bir ölçüm mekanizması olmayacağı için dediklerinden eşimin Philips'inde çekiş gücünden memnun kaldığını çıkartabiliriz.

Kısaca Maraton hiçte yabana atılacak bir süpürge değil ve sanıyorum çekiş gücü daha yüksek ancak Dyson'un içine hapsettiği partikül oranı Philips'ten daha yüksek. Özellikle Dyson'ın allergy, animal vs modellerinin başarılı olduğunu burada kullanıcıların yorumlarından okuyoruz.

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk

• çekim gücü philips ve dysonda aynıysa neden dysona okadar para verelim.

inanın kafam karışık hangisini alacağım bılmıyorum.

çekim gücü philips ve dysonda aynıysa neden dysona okadar para verelim.

inanın kafam karışık hangisini alacağım bılmıyorum.

Foruma göz attıysanız Dyson fiyatlarının 1.300 ile 1.700.-TL arasında bir yerlerde model ve tipine göre oynadığını görürsünüz. Bir ürünü alırken ya fiyat performans oranına göre alırsınız yada en iyisini almayı tercih edersiniz.

Eğer en iyilerden birini alacaksanız Dyson'un DC37 modelini alabilirsiniz yada f/p oranını tercih edecekseniz buna göre Philips Maraton veya buna benzer bir ürün seçebilirsiniz. Fiyat yönünden çok fark, haklısınız çünkü kayınvalideme ben aldığım için biliyorum Vatan Bilgisayar'dan 10 taksitle kargo dahil 670.-TL'ye almıştım. Neredeyse iki buçuk katı fiyat farkı var. Arada o kadar fark var mı? Bence yok ama evinizde astım yada alerjik çocuk vardır gözünüz para görmez. Durum ve şarta göre değişir.

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk

• merhabalar,
    dyson37 ve 32 modelleri arasında ne fark var acaba?
  • almanyadan yakınım geldi. dc37 allergy aldırdım 379 euroya. yaklaşık 875 tl. yapıyor. burada 1700-1900 tl arası fiyat yazmışlar. neredeyse yarı fiyatına. belki garantide sıkıntı olabilir. ama zaten kaliteli ürün. kolay kolay bişey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdullah1 -- 2 Haziran 2012; 1:59:05 >

Orijinalden alıntı: hamdullah1

almanyadan yakınım geldi. dc37 allergy aldırdım 379 euroya. yaklaşık 875 tl. yapıyor. burada 1700-1900 tl arası fiyat yazmışlar. neredeyse yarı fiyatına. belki garantide sıkıntı olabilir. ama zaten kaliteli ürün. kolay kolay bişey olmuyor.

875 tl çok ıyı para.Almanyadanmı aldınız?türkıyede o fiyata görmedim .
    Bende almak istiyorum dc37 allergy modelini ama şu an fiytlar çok yüksek:)

quote:

Orijinalden alıntı: hamdullah1

almanyadan yakınım geldi. dc37 allergy aldırdım 379 euroya. yaklaşık 875 tl. yapıyor. burada 1700-1900 tl arası fiyat yazmışlar. neredeyse yarı fiyatına. belki garantide sıkıntı olabilir. ama zaten kaliteli ürün. kolay kolay bişey olmuyor.

875 tl çok ıyı para.Almanyadanmı aldınız?türkıyede o fiyata görmedim .
    Bende almak istiyorum dc37 allergy modelini ama şu an fiytlar çok yüksek:)

evet. almanyadan aldım. ebay.de den aldılar. ülkemizde bu fiyata zaten bulamazsınız. 1800 tl civarı. almanyadan gelen yakınınız varsa burada var bakın..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.