Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.291
Cevap
224
Favori
1.032.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
  • Hayır vade farkı koymadı. Axess ve bonusa 10 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k-cavus

Hayır vade farkı koymadı. Axess ve bonusa 10 taksit.

İki gün konuyu takip edemedim başıma gelene bak.

Orijinalden alıntı: igav

quote:

Hayır vade farkı koymadı. Axess ve bonusa 10 taksit.

İki gün konuyu takip edemedim başıma gelene bak.

Yine indirim yaparlar (vatan sık sık indirim yapıyor zaten). İstersen webdensiparis.com daki fiyatı da değerlendirebilirsin.
  • Dün benim gittiğim vatanda stokta olmadığı için, en düşük fiyat kapsamında elektroworlde gittim. Ellerinde vardı, ben de düşük fiyat garantisi nedeniyle vatan bilgisayar fiyatıyla dyson dc37'yi 1.499,00 TL'ye vermelerini istedim. Görevli intenetten vatan bilgisayarın sitesine girip fiyatı teyid etti, fakat bu ürünün vatanda axess ve bonusa kampanyalı olduğunu, elektrowoldün bu kartlarla anlaşması olmadığı, bu sebeple ürünün fiyatını (ürün electroworldde 2.047,00 TL idi) değiştiremeyeceklerini söyledi. Ben itiraz ettim, siz de hangi kartla anlaşmalı iseniz ona 1499 TL'den taksit yapın dedim. Yine olmaz dedi, itiraz ettim bu sefer şefiyle telefonda görüştü (zaten şefine sorarken sadece kendi yaptığına onay almak amacıyla, bu ürün vatanda bonus ve axesse 1499 TL imiş biz veremiyoruz değil mi? diye sordu), yine olmaz dedi. Ben tekrar itiraz ettim, en düşük fiyat garantisini uygulamadıklarını söyledim. Bu sefer ürünü kendilerinde aldıktan sonra 14 gün içerisinde başka bir mağazada daha ucuza satıldığını gösteren broşür, reklam, gazete ilanı, ürün faturası belgelerinden biriyle kendilerine başvurduğumuzda ürün fiyat farkını %120 olarak ödenebileceğini söyledi. Ben %120 fiyat farkı istemediğimi, yalnızca aynı fiyata almak istediğimi söylediysem de ikna edemedim.

Bu sefer mağazanın içinden electroworld müşteri hizmetlerini 444 87 39'u aradım. Durumu müşteri temsilcisine anlattım. Özellikle ürünün internet fiyatı olmayıp, mağaza fiyatı olduğunu da söyledim. Müşteri temsilcisi de mağaza görevlisinin son söylediği gibi; ürünü kendilerinde aldıktan sonra 14 gün içerisinde başka bir mağazada daha ucuza satıldığını gösteren broşür, reklam, gazete ilanı, ürün faturası belgelerinden biriyle kendilerine başvurduğumuzda ürün fiyat farkını %120 olarak ödenebileceğini söyledi. Bunun üzerine sinirlerim iyice fırladı. Ben bu ürünün vatan bilgisayarda broşürü, reklamı v.s. olmadığını söyleyerek tek seçeneğin aynı ürünün vatandan da alınarak faturanın gösterilmesi gerektiğini söyledim. Eğer bu ürünü önce E.W.den alıp, daha sonra vatandan alıp vatandaki faturayı kendilerine getirdiğimde ürünün fiyat farkını %120 (100 TL'nin üzerinde vatan da ucuza gelecek) olarak ödeyip ambalajı açılmamış ürünü iade allıp alamayacaklarını sordum. Ürünü iade aldıklarında %120 fiyat farkını veremeyeceklerini söyledi. Aynı ürünü diğer aldığım mağazaya iade edip, %120 fiyat farkını alabileceğimi söyledi. Ben daha da sinilenerek konuşmalarımızın kaydedildiğini teyid ettikten sonra, bu ürünü önce E.W.den alıp, daha sonra aynı ürünü vatandan alacağımı daha sonra faturayla birlikte E.W.ye gelip aradaki fiyat farkını %120 olarak kendilerinden alacağımı, göz göre göre kendisinin ve mağazadaki görevli tarafından electroworldün de 100 TLden fazla zarara uğratılacağını söyleyip telefonu kapattım.

Daha sonra düşündüm, bu şekilde yaptığımda vatanda ürünü alıp, hiçbir suç yokken ürünü iade etmemin etik olmayacağını, vatan bilgisayarı sadece electroworld için kullanıyor olacağımı düşündüm. Bu sebeple lanet olsun diyerek vazgeçtim. Gittim sadece vatandan aldım.

Electroworld mağazasından da iyici soğudum, artık o mağazada bedevaya ürün var deseler bile gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k-cavus -- 11 Mayıs 2012; 13:34:57 >

• quote:

Dün benim gittiğim vatanda stokta olmadığı için, en düşük fiyat kapsamında elektroworlde gittim. Ellerinde vardı, ben de düşük fiyat garantisi nedeniyle vatan bilgisayar fiyatıyla dyson dc37'yi 1.499,00 TL'ye vermelerini istedim. Görevli intenetten vatan bilgisayarın sitesine girip fiyatı teyid etti, fakat bu ürünün vatanda axess ve bonusa kampanyalı olduğunu, elektrowoldün bu kartlarla anlaşması olmadığı, bu sebeple ürünün fiyatını (ürün electroworldde 2.047,00 TL idi) değiştiremeyeceklerini söyledi. Ben itiraz ettim, siz de hangi kartla anlaşmalı iseniz ona 1499 TL'den taksit yapın dedim. Yine olmaz dedi, itiraz ettim bu sefer şefiyle telefonda görüştü (zaten şefine sorarken sadece kendi yaptığına onay almak amacıyla, bu ürün vatanda bonus ve axesse 1499 TL imiş biz veremiyoruz değil mi? diye sordu), yine olmaz dedi. Ben tekrar itiraz ettim, en düşük fiyat garantisini uygulamadıklarını söyledim. Bu sefer ürünü kendilerinde aldıktan sonra 14 gün içerisinde başka bir mağazada daha ucuza satıldığını gösteren broşür, reklam, gazete ilanı, ürün faturası belgelerinden biriyle kendilerine başvurduğumuzda ürün fiyat farkını %120 olarak ödenebileceğini söyledi. Ben %120 fiyat farkı istemediğimi, yalnızca aynı fiyata almak istediğimi söylediysem de ikna edemedim.

Bu sefer mağazanın içinden electroworld müşteri hizmetlerini 444 87 39'u aradım. Durumu müşteri temsilcisine anlattım. Özellikle ürünün internet fiyatı olmayıp, mağaza fiyatı olduğunu da söyledim. Müşteri temsilcisi de mağaza görevlisinin son söylediği gibi; ürünü kendilerinde aldıktan sonra 14 gün içerisinde başka bir mağazada daha ucuza satıldığını gösteren broşür, reklam, gazete ilanı, ürün faturası belgelerinden biriyle kendilerine başvurduğumuzda ürün fiyat farkını %120 olarak ödenebileceğini söyledi. Bunun üzerine sinirlerim iyice fırladı. Ben bu ürünün vatan bilgisayarda broşürü, reklamı v.s. olmadığını söyleyerek tek seçeneğin aynı ürünün vatandan da alınarak faturanın gösterilmesi gerektiğini söyledim. Eğer bu ürünü önce E.W.den alıp, daha sonra vatandan alıp vatandaki faturayı kendilerine getirdiğimde ürünün fiyat farkını %120 (100 TL'nin üzerinde vatan da ucuza gelecek) olarak ödeyip ambalajı açılmamış ürünü iade allıp alamayacaklarını sordum. Ürünü iade aldıklarında %120 fiyat farkını veremeyeceklerini söyledi. Aynı ürünü diğer aldığım mağazaya iade edip, %120 fiyat farkını alabileceğimi söyledi. Ben daha da sinilenerek konuşmalarımızın kaydedildiğini teyid ettikten sonra, bu ürünü önce E.W.den alıp, daha sonra aynı ürünü vatandan alacağımı daha sonra faturayla birlikte E.W.ye gelip aradaki fiyat farkını %120 olarak kendilerinden alacağımı, göz göre göre kendisinin ve mağazadaki görevli tarafından electroworldün de 100 TLden fazla zarara uğratılacağını söyleyip telefonu kapattım.

Daha sonra düşündüm, bu şekilde yaptığımda vatanda ürünü alıp, hiçbir suç yokken ürünü iade etmemin etik olmayacağını, vatan bilgisayarı sadece electroworld için kullanıyor olacağımı düşündüm. Bu sebeple lanet olsun diyerek vazgeçtim. Gittim sadece vatandan aldım.

Electroworld mağazasından da iyici soğudum, artık o mağazada bedevaya ürün var deseler bile gitmem.

Arkadaşlar düşük fiyat garantisini kusursuzca uygulayan tek firma SATURN. 3 defa böyle alışverişim oldu anında internet sitesinden çıktıyı alıp o fiyata hemde istediğim karta taksitle verdiler. Gayrettepe'de oturuyorum. Vatan topkapı uzak olduğu için ihtiyacım olan birşey varsa trump towers saturn den istediklerimi indirimli fiyata alıyorum :)

Electroworld yıllardır TR de nasıl ayakta kaldı bilmiyorum ama düşük fiyat garantisini bas bas bağıran Media markt Fulya mağazası 2 defa size Electroworld un yaptığı gibi satış gerçekleştirmedi. Bahaneleri de Vatan ın kampanyası banka kampanyasıymış fln fln... Ne alaka kardeşim sende ilgili banka kartına o fiyattan sat ama yok nuh dediler peygamber demedi şerefsizler.

Electroworld ve mediamarkt a buradan kocaman bir BAN...
    2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.

• Saturn firması burada yok, ama anladığım kadarıyla dürüst bir mağazaymış. Electroworld ün düşük fiyat garantisi kandırmacadan başka birşey değilmiş, düşük fiyat garantisi diye reklamlarla göz boyayıp ucuz ürün sattığı imajını vermeye çalışıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcuman

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Üstad, süngerimsi filtreyi kastediyorsanız sürekli dediğiniz gibi musluk suyundan yıkanıp kurutuluyor. Hepa filtreyi (kağıy gıbı olanı) gecenlerde cıkarttıp ondan mı az cekiyor diye devre dışı bıraktık. Hepa filtre cıkınca motora bir şey olmuşmudur o aklıma geliyotr. Ama motor çalışması sesi vs hep aynı.

Dostum 9 sene oldukça iyi bir süre ama motorun güç kaybetme sebebi olduğunu sanmıyorum. Zaten dediğiniz gibi motor sesinin değişmemesi bunu doğruluyor.
    En doğrusu bunu yetkili servise danışmak, sonucu bizlede paylaşırsanız merak ettim çünkü. Selamlar

bugun servise yolladım bakalım ne cıkacak. Paylaşırım sonucu.

kolay gelsin

Sevis ten geldi filtrelerini değiştirmişler, bakımı yapmışlar. Çalıştırdım baktım biraz daha iyi olmuş çekimi. Filtrelerin bakımı yapsakta zamanla (yıkananlar) değişmesi gerekiyor anlaşılan.

• quote:

Sevis ten geldi filtrelerini değiştirmişler, bakımı yapmışlar. Çalıştırdım baktım biraz daha iyi olmuş çekimi. Filtrelerin bakımı yapsakta zamanla (yıkananlar) değişmesi gerekiyor anlaşılan.

Makinenizin düzeldiğine sevindim, bu da bizim kulağımıza küpe olsun. İleride bu gibi bir sıkıntı yaşarken sorunun filtreden kaynaklandığı ihtiamlini düşünerek filtre değişimi yaparız. Peki hocam bakım derken yapılanlar hakkında size bilgi verdiler mi? Birde masraf ne tuttu öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır...
    Mustafa Kemal Atatürk
  • quote:

quote:

Makinenizin düzeldiğine sevindim, bu da bizim kulağımıza küpe olsun. İleride bu gibi bir sıkıntı yaşarken sorunun filtreden kaynaklandığı ihtiamlini düşünerek filtre değişimi yaparız. Peki hocam bakım derken yapılanlar hakkında size bilgi verdiler mi? Birde masraf ne tuttu öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

Hepa filter+ normal yıkanabilen filtre+ bakım (motor pervane temizliği vs dahil yapmışlar)=170 tl tuttu.

• quote:

quote:

quote:

Hepa filter+ normal yıkanabilen filtre+ bakım (motor pervane temizliği vs dahil yapmışlar)=170 tl tuttu.

Hocam hayırlı olsun, artık uzun yıllar sorunsuz kullanmaya devam edersiniz...

Mustafa Kemal Atatürk

• Hepa filtre değişim derdi yok temizlik ve değişim derdi yok demek dyson için yanlış mı oluyor o halde.

Orijinalden alıntı: Sarper 77

Hepa filtre değişim derdi yok temizlik ve değişim derdi yok demek dyson için yanlış mı oluyor o halde.

@elcuman, 9 senelik makinasinin modelini de yazarsa anlariz...

Orijinalden alıntı: Sarper 77

Hepa filtre değişim derdi yok temizlik ve değişim derdi yok demek dyson için yanlış mı oluyor o halde.

Bunu firma yetkilisine sorabiliriz, en doğru bilgiyi verecek olan @lizge__ 'dir

Mustafa Kemal Atatürk
  • abi animal ile allergy arasındaki fark nedir ben hala anlamadım bi de all floors var o da muamma
  • Dyson fabrika testinde filtre degisimi olmadigi kanitlanmis. Zamanla deforme olabilir ama kullanim hatasindan filtre fiyati 40 lira sabit. Firmadan ogrendigim bu beyefendi oyle bir peoblem yasamis olabilir 14 yil once dyson wardi adam kullanici musteri ben degistrmedim canavar gbi diyebliyosa ki yabanci bi muateriydi olabilir yani ama dyson filtre degisimi yapan musterim hic olmadi...beyefendi hakman com tr den arasin bilgi alsin muhtemel nedenini aciklayablirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lizge__

Dyson fabrika testinde filtre degisimi olmadigi kanitlanmis. Zamanla deforme olabilir ama kullanim hatasindan filtre fiyati 40 lira sabit. Firmadan ogrendigim bu beyefendi oyle bir peoblem yasamis olabilir 14 yil once dyson wardi adam kullanici musteri ben degistrmedim canavar gbi diyebliyosa ki yabanci bi muateriydi olabilir yani ama dyson filtre degisimi yapan musterim hic olmadi...beyefendi hakman com tr den arasin bilgi alsin muhtemel nedenini aciklayablirler

Filtre fiyatına 65 tl dediklerini hatırlıyorum indirim mi oldu yoksa başka filtreden mi bahsediyorsunuz?

3 farklı tip filtre var sanırım. Hepa motor sonrası , yıkanabilen motor öncesi , ped motor sonrası. Bir cihazda iki tanesi oluyor bir motor öncesi bir motor sonrası.
    Bir dağ bile beni sevse musibete uğrar.Hz.Ali(s.a.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Dyson fabrika testinde filtre degisimi olmadigi kanitlanmis. Zamanla deforme olabilir ama kullanim hatasindan filtre fiyati 40 lira sabit. Firmadan ogrendigim bu beyefendi oyle bir peoblem yasamis olabilir 14 yil once dyson wardi adam kullanici musteri ben degistrmedim canavar gbi diyebliyosa ki yabanci bi muateriydi olabilir yani ama dyson filtre degisimi yapan musterim hic olmadi...beyefendi hakman com tr den arasin bilgi alsin muhtemel nedenini aciklayablirler

Filtre fiyatına 65 tl dediklerini hatırlıyorum indirim mi oldu yoksa başka filtreden mi bahsediyorsunuz?

3 farklı tip filtre var sanırım. Hepa motor sonrası , yıkanabilen motor öncesi , ped motor sonrası. Bir cihazda iki tanesi oluyor bir motor öncesi bir motor sonrası.

Ben gecen gun egitime gittim sorduk ve 40 lira dendi firma Herseyi blidigine gore dogru..motor oncesi filtre deforme ederseniz degistirirsini motor aonrasi filtre degismiyor tozun kacma imkani yok cunku dyson tum
    İsini siklonlarla cozuyor motor sonrasi filtreden sadece temiz hava suzuluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

Ben gecen gun egitime gittim sorduk ve 40 lira dendi firma Herseyi blidigine gore dogru..motor oncesi filtre deforme ederseniz degistirirsini motor aonrasi filtre degismiyor tozun kacma imkani yok cunku dyson tum
    İsini siklonlarla cozuyor motor sonrasi filtreden sadece temiz hava suzuluyor...

Doğrudur ama hepa denen filtre zaten motor sonrasında var. Hepa olmayan model için araştırma yapmıştım. Yurtdışından aldım filtreyi hatta 1 adet de var şuan satılık..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.