Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.095
Cevap
112
Favori
126.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu indirim devam ediyor mu hocam

• Kendime Dyson gen 5 almıştım kendi mağazasından ve tam 3 kere iade ettim sorun oldu hep .. Ve problem çıkarmadan iade aldılar hep

Şimdi annem Dyson v15 istiyor ancak onlara hepsiburada üzerinden alsak, böyle bi sorunla karşılaşırsak ne olur bilen var mı ?

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun olmaz. Ben aldım, iade ettim. Hatta yanlışlıkla kurumsal seçmiştim. Sağolsunlar fatura istemeden iade aldılar. Umarım servise işimiz düşünce de aynı muameleyi görürüz. Önemli olan o.
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    Hangisi daha avantajlı ise oradan al. Satıcı aynı. Hiçbir fark yok. Hatta ürün gelince kaydetmeyi deneseniz kayıtlı diyecek. Kendileri kaydedip yolluyormuş. Kullanılmış sanmayın.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bu makinelerde cok sorunlu galiba , yurtdisi yari fiyatina var 30 binlik mali sifir kutusunda 15e veriyo ama korkuyom alsak bozulcak galiba muhattapta yok sonra cöp
  • mami61off kullanıcısına yanıt
    Sarı siteden sakın alma. Sahte çoğu. Adam piyasa fiyatının yarısı yazmış.
  • iade edenler özel değilse ne gibi sorunlar çıkıyor
    Adamin yeri yurdu belli gidip yerinden alcam bAna oyle birsey yapamaz yakarim dukkanini iflahini .. ama cok sorun cikio onddan korkuom aliriz bir ay sonra iptal olursa makina adama bise diyemem

Sorun hemen ürün alınca çıkacak diye bir şart yok. İthalatçı garantilerde arıza ve tamir durumları oldukça sıkıntılı. Aylarca parça bekleyenler var.

eyvallah 

Teşekkürler hocam bilgi için

30 binlik mal 15 e satılamaz hocam. Satılıyorsa o işte bir iş vardır. Ben uyarmış olayım. Tercih senin. Ben de bu ilanları çok gördüm face de. Hepsi de yoruma kapamış ilanı.
  • Arkadaşlar, tam hb den siparişi verirken dikkatimi çekti : "Autoreact" yazan bir model daha var. Akakçede de Gen1 ve autoreact diye ayrı olarak göstermiş.

dyson yabancı sitesinde autoreact aaçıklamasında otomatik hava kalitesi takibi ve yönetimi diyor.

Sadece cool özellikli modelde bile bu özellik var zaten..

Hot+Cool Gen1 modelinde otomatik hava kalitesi özelliği yok mu ? Saçma geldi bu durum..  

Edit : dyson.com.tr den chat ile durumu sordum, autoreact ifadesi olan hava temizleyici ürün satışımız yok , bilgi veremiyorum dedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 28 Eylül 2024; 12:32:24 >
  • Hepsiburada da v11 16200 alınır mı arkadaşlar kullanan var mı?Yoksa artık v15 mi alınmalı?
  • AnsenAnsen A kullanıcısına yanıt

Bütçe varsa v15 tavsiye ederim daha mantıklı olur tabi yine karar sizin

• Airwrap id alanlar feedback fırlatabilir mi acaba? Benim için önemli birine hediye olarak almak istiyorum ama paramla da rezil olmak istemiyorum. Yani sonunda "o paraya güzel bir takı da alınabilirdi" demek istemiyorum.
  • Avbill A kullanıcısına yanıt
    Neden feedback?
  • Dyson anti tangle motor alıcam bildiğiniz bir indirim kodu mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmilocan -- 6 Ekim 2024; 22:32:34 >

Hangi modeli almak mantıklı dyson larda?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.