< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dyson Fırsatları (53. sayfa)
-
-
En iyisi Gen5 ama ağır diyorlar. Bir mağazada karşılaştırıp karar verin.
Ya Gen5 ya da v15 alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende V15 mevcut. Mağaza da hem Gen5 hem V15 yan yanayken ellerime aldım. Gen5 büyük ve ağır geldi. Kullanan kişiye göre sıkıntı yaratabilir.
V15 den memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazondan hepa-karbon flitre alıp kullanan var mı arkadaşlar ?
Yabancı forum ve amazon'daki yabancıların değerlendirmelerinde olumlu görüşler mevcut.. Nedense Türkiye'den yok..
-
Herkese merhaba v15 almayi dusunuyorum, arac ici temizligi icin esnek hortuma ihtiyac olacak sanirim.
Bu orjinal degildir heralde ama alip kullanan oldu mu? Baglantilqri uyumlu mu? En fazla ayda 1 kez kullanacagimdan uygun fiyatli olmasi beni. Icin tercih sebebi
PNOOFR Dyson V7 V8 V10 V11 V15 serisi için esnek hortum, teleskopik elektrikli süpürge hortumu, yedek streç hortum uzatması, köşe ve boşlukları temizlemek içinamazonPNOOFR Dyson V7 V8 V10 V11 V15 serisi için esnek hortum, teleskopik elektrikli süpürge hortumu, yedek streç hortum uzatması, köşe ve boşlukları temizlemek içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CLV2GM69?ref=cm_sw_r_apan_dp_V37CZ0K3JZRSF3AFQ85E&ref_=cm_sw_r_apan_dp_V37CZ0K3JZRSF3AFQ85E&social_share=cm_sw_r_apan_dp_V37CZ0K3JZRSF3AFQ85E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dyson airwrap id stoğu ne zaman yenilenir acaba? Ya da yenilenir mi?
MediaMarkt Strawberry Bronze modeli mevcut
mediamarktDYSON Airwrap Saç Şekillendirme Seti (Strawberry Bronze) Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dyson-airwrap-sac-sekillendirme-seti-strawberry-bronze-1240242.html -
Arkadaşlar merhaba. V15 hazne içi kırmızı silikon ve altındaki gri parça çıktı. Şikayet varda yazılanları görünce anlam veremedim. Çözümsüz bir sorun gibi duruyor. Başına gelen yardımcı olabilecek var mı?
v15 martta aldım ağustosta o parça çıktı 3 ay olacak hala yenisini gönderecekler stok yok yurt dışından parça gelecek koskoca firmada dayanamadım bu hafta çinden aldım değiştirdim ama hala takipteyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fizikende servise ürün gitti miydi?
Anlam veremiyorum. Bu parça madem çıkabiliyor neden geri oturmuyor?
Dün oldu. Servise göndermedim veya henüz MH aramadım. Nasıl bir yol izlediniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthhPark -- 18 Ekim 2024; 10:49:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yetkili servise götürmek veya göndermek daha hızlı sonuçlanabilir.
Mediamarktan aldım. Bulunduğum şehirde yok. Acaba onlara göndersem daha hızlı sonuç alınır mı? Yani Mediamark daha hızlı sonuçlanmasını sağlayabilir diye düşünüyorum.
Genelde arada aracı firma olunca biraz daha uzun sürüyor. Eğer ki yetkili servise yollamanız izin vermiyorsa Mediamarkt üzerinden deneyebilirsiniz.
mediamarkt alınma mağazaya götürüp yenisini teslim alan duydum ama ne zaman yaşanmış hatırlamıyorum dyson servislerinde 2 saatte çözüm sağlıyorlar ama yapıştırma mı yapıyorlar bilemiyorsunuz bence ilk mediamarkt’a götürün
ağustos ayından beri haftada bir dyson mh ile görüşüyorum hala stok yok gelince gönderecekler sözde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dyson V10 Total Clean Kablosuz Süpürge
14999 TL
app.hb.bizDyson V10 Total Clean Kablosuz Süpürge Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/i4pfOjJsbJ9s -
Arkadaşlar bu v10 ürününde temizlik sırasında tetiğe devamlı basmak mı gerekiyor.
-
Evet
Maalesef. V15 de de öyle. V12 ve gen5 ise öyle değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AirWrap i.d. stok bekleyen arkadaşlar için şuan stok mevcut.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X