< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dyson Fırsatları (50. sayfa)
-
-
Benimde bu soru aklıma takıldı. Müşteri hizmeti ile görüştüm. Stokta olan v15 detected ile uyumlu diyor. yoksa iade edin dedi :D
-
Ne zaman sipariş ettiniz hocam ? maximum 20 bin kampanya yok şuan heralde.
-
dyson sitesindeki ilan fotosuna bakarsak hepa yok, farkı nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
23.000 e v15 aldık ama koltuk başlığı yok onu da alsak 25.200 e geliyor. Üstüne 5 daha koysak submarine yapıyor zaten o yüzden iade edip submarine mi alsak değer mi değmez mi diye düşünüyoruz
Ben medimarkt is bankasi 22 ye geldi. 2 binde koltuk basligi aldim. 500 de kirilan aparat aldım. 24.5 geldi. Agirligi icin submarine almadim gibi inş pişman olmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün sipariş verdim. İş bankası maximum kampanyasında 15 bin lira alışverişe 1000 tl, 20 bin lira alışverişe 2000 tl veriyor. Geçen ayda vardı bu kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi filtreye dikkat etmedim. Fiyat uygun gelince fazla düşünemeden aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende worldle aldım ama birşey vermedi acaba iptal edip maximumla mı alsam verir mi puan
abi aldığın ürünün kutusunu açmamış dahi olsan birşey 30k ya 6 taksit satılırken senden peşin para alacaksa aynı paraya almaz benim peşin almam için o ürünün 27k ve altında bir fiyat olması lazım ki alayım ki ben yine almazdım güvenemem gider Dyson dan alır geçerim
-
Verir heralde. Kampanya katıldım bende 8 ekimde yatacakta oldu diye bir msjda gelmedi.
-
Aldığınız ek parçaların linkini paylaşır mısınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 31 Ağustos 2024; 0:47:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler. Yurt dışı yazıyor hemen gelir mi acaba? Bir de koltuk başlığı araç vs süpürürken mi lazım özellikle tam hakim değilim konuya?
Kırma kolu gec gelsn cok onemli dgl hocam. 13 14 eylule gelir. Evet mini motorhead lzm hem koltuklarda hem arabada.
Kablolu Dyson süpürge kullanıyoruz. Bu aralar kablosuz da alsak daha rahat ederiz diye eşimle konuşuyorduk. Dyson mail atmış. Gen5detect Absolute için 5000tl indirim özel kodu diye. Biz de bunu değerlendirdik. Kampanyalar birleşmiyor demelerine rağmen, süpürge alana pet grooming kit yarı fiyatına kampanyası da çalıştı. Maximum karta da 9 taksit olunca bizim için gayet rahat bir alışveriş oldu.
-
İndirim iyi. Hayırlı olsun. Biraz ağır v15 e göre sadece. Ama ondan daha iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederiz. Evet, ağırlık farkı bariz bir şekilde belli oluyor. Yalnız fiyat da bizim için iyi olunca aldık artık. Kedimiz de olduğundan grooming kit şimdlik kullanışlı geldi. Beyefendiyi alıştırmaya çalışıyoruz.
-
Bugun birçok ithal ürüne zam gelmiş Dyson zammı da yakındır ihtiyacı olan beklemesin alsın bence
-
garantiden yedek parça yollanacak stok bekliyorlarmış şikayet vara yazsam daha hızlı sonuca ulaşır mıyım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X