Şimdi Ara

Dyson Fırsatları (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
112
Favori
126.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• LAZER BAŞLIK 1:1 (V7,V8,V10,V11)
    1.105,48₺

Dyson Fırsatları

SUBMARINE BAŞLIK (V7,V8,V10,V11,V15 )
    3.225,98₺

Dyson Fırsatları

2 ADET MAVİ HEPA FİLTRE 1:1 (V15)
    595,49₺

Dyson Fırsatları

TETİK KİLİDİ (V6,V7,V8,V10,V11,V15) ( HERKESİN ALMASINI ŞİDDETLE ÖNERİYORUM KULLANIMI AŞIRI PRATİK)
    48,49₺

Dyson Fırsatları

Not :
    Temu indirim kuponu isterseniz özelden yardımcı olabilirim. Şuan da en güncel ; yeni üyelerin kullanabileceği 3.000₺ değerin de %30 kupon mevcut. Sadece referans ile alınabiliyor. DH forum kuralları gereği referans sadece özelden paylaşabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 27 Temmuz 2024; 19:0:4 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• AirWrap stoklarda yok yine zam gelmez umarım ne zaman almaya niyetlensem hep böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_101 -- 21 Ağustos 2024; 14:9:36 >
  • Prusya Mavisi ile Parlak Nikel arasında özellik olarak fark var mı yoksa sadece renk farkımı var

• mehmet_101 kullanıcısına yanıt

Kutu içeriğinde mobilya adaptörü farkı var sadece, gerisi aynı.

Bir çeşit pazarlama sistemi bu; müşterinin kafasını karıştırarak satın alma sürecini hızlandırmak. Amazon ya da ikea'da şikayet ettiğimiz ve beceriksizlikten yapıldığını zannettiğimiz karışıklık da aynı sistem. Alım gücü yüksekken işe yarar da bizim gibi kılı kırk yarmak zorunda olanlarda ters teper.

• Gen5 halı başlığının dirsek kısmındaki büyük tekerlerden biri yerinden çıktı. Garantiye göndersek eskisi gibi parça tedarik sorunları hala devam ediyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kendorf kullanıcısına yanıt
    v15 toz haznesinin dibindeki conta ve halka çıktı mh ile konuştuk garanti dahilinde sipariş açtı 2 gün sonra stok sebebiyle iptal edildi 2 defa daha iletişime geçtim not alındı stok gelince gönderilecek dendi 10 gün oldu

• Dyson v15 detected 22.999 verilir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyson sitesinden süpürge alsam kullanıp denesem beğenmezsem iade edebiliyor muyum

• linksiz kullanıcısına yanıt

bunu bende düşünüyorum, birde medimarktta satılan V15 Detect ile dyson sitesindeki V15 Detect™ Absolute farkı varmı arkadaşlar?

• kendorf kullanıcısına yanıt
    banada garanti kapsamında temin edilecek dendi ancak stoklarda olmayabilir stoğa gelince gönderilecek dendi ama hala ses yok görüntülü görüşme yapıyorlar önce 850 li numaradan bağlanıyorsunuz bir link gönderiyorlar ona tıklayınca kameranız açılıyor sonra o tekerlerin çıktığı yer ayrıntılı fotoğraflanıyor kaydı alınıyor eskiden watsaptan yapılıyordu bu işlemler artık ordan olmuyormuş fakat başlık gelecek sanıyorsunuz gelmiyor :) gen5 gibi yeni nesil ürünün en çok kullanılan halı başlığı stokta olmuyor oda garip geldi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • st_emx kullanıcısına yanıt

Uc farki var hocam.

Alınır hocam. Neredeyse bütün ekonomistler ciddi bir döviz artışı bekliyor. Bu fiyatlar bulunmaz yakında. Alın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

İslak zeminli olan 30.999 onu mu alsam kararsizim yoksa 22.999 llan mi ?

O süpürge için oldukça iyi fiyat. Bonus kartin elektronik, e-ticaret kampanyaları var. Oradan gelecek puanlarla 22 bin civarına yaklaşır.

• storm kullanıcısına yanıt

Hemen bakayim hocam . 22 binlikte mini motherhead yokmus o olmamasi cnm sıkıyot 4 bin lira istiyorlar ona

22999 olan mi 22 bin oluyor hocam? Mini motorhead yok onda ama koltuklari neyle temizleyecez

• Dyson liste fiyatı 29bin. Temmuzda kampanya da 26bin yaptı. Eğer o aparatlar gerekli diyorsanız diğerini alın. Koltuk için düz uç var sadece.

Liste fiyatından nerde alabiliriz hocam ? Eşim mini motherhead başlığı istiyor yere sürdüklerinde koltuğa kullanmak istemiyor. O yüzden mini motherhead başlığı lzm bana.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.