< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
Şu serinin AC serisinden daha çok ilgi görüp daha çok satması lazım. Şu an ilk oyunun başarımları fullemeye çalışıyorum bundan önce last of us 2, gow ragnarök, ghost of tsushima, rise of the ronin gibi oyunlar denedim sıkılıp ilk oyuna geçtim. Aradığım tadı ve eğlenceyi bu oyunda buldum. Adamların oyunu tutku ile yaptıkları belli. Oyuncunun kyle crane ile bağ kurması çok iyi seslendirme şahane zaten. Zaten artık her oyundan zevk alamıyorum bir süre geçtikten sonra 2.oyunu fullerim o zamana kadar bu oyunda iyi bir indirim almış olur o zaman satın alırım. Seriyi birden tüketip dipsiz kuyu boşluğuna düşmeyelim. |
|
İlk oyunu çıktığı gibi PS4'te soluksuz bitirmiş , PC'de tüm DLC'leriyle bitirmiş biri olarak 2. oyun resmen beni oyundan soğutmuştur. Gerek renk paleti gerekse dünyasının ilk oyundan daha sıkıcı olması yüzünden yarım bırakmıştım. Yapımcılarda anlamışlar hatalarını ki , bu oyunda resmen ilk oyuna dönmüşler. Hem renk paleti hem atmosfer birinci oyunun kopyası gibi olmuş. Ama her ne kadar kopyası gibi olsada ilk oyunun efsane müziklerini tutmuyor bu oyundaki müzikler. İlk oyunda sebepsiz yere sağa sola koşup oynamak keyif veriyordu. Her ne kadar tekinsiz bir ortam olsa da rahatsız olmuyordunuz , ikinci oyunda sürekli zombilerin hışmına uğruyordunuz. Sanki fazla zombi kullanmışlardı. Bu oyunda onu düzeltmişler. Şehirde rahatça koşup gezebiliyorsunuz. Gece atmosferini çok iyi yapmışlar. Sağlam bir kulaklıkla gece gezmek yürek istiyor resmen. Bazen ansızın çığlık korkutabiliyor. 6-8 saat arasındayım şimdilik fena gitmiyor oyun. Ama bence seriyi burada bitirmeleri gerek. Artık ittirme kaktırma yordamıyla hep aynı oyunu yapmak baymaya başladı. Dying Light yerine yeni bir kaç IP ile yola devam etmelerinin zamanı geldi. |
|
![]() |
| _____________________________ |
|
Heyula'da baya zorlandım baktım olacak gibi değil zorluk seviyesini hikaye'ye alıp öyle geçtim Allah günah yazmasın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan-Winters -- 2 Ekim 2025; 3:25:53 > |
|
|
|
Vram leak ve RT sorunu yüzünden bir türlü oyuna devam edemiyorum sizce oynamalımıyım yoksa beklemelimiyim??? |
|
Az önce şansa yayında denk geldim. Cronos: The New Dawn'dan asma kilit anahtarı aramak için bizi gönderdiği için dalga geçmiştim, özürlerimi iletiyorum. CohhCarnage - Door :D https://www.twitch.tv/cohhcarnage/clip/OriginalAlluringPicklesOSsloth-Z0Daa2nMPr2r_8vA |
| _____________________________ |