Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.075
Cevap
31
Favori
75.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grafikleri çok iyi pre alfa olmasına rağmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xoe -- 15 Ağustos 2013; 22:54:41 >
  • zombılerın cok daha aktıf olması lazım daha yapım asamasında ama gece bıraz daha ıyı parkour ogelerı keskı mırrors edge gıbı gercekcı olsaydı bıraz daha realıstık hareketler yapılsaydı kısıtlama dısında gercı bıze bırakılmısta olabılır duz oynadı oynayan ama keyıfle oynanır bu oyun
  • Grafikler çok hoş ama geri kalan herşey dead island yani yeni birşey sunmuyor bence. Hatta Dead İsland 1 haritası üzerinden geliştirilmiş gibi oyun. Aşırı benzettim. Yada ben benzettim sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 16 Ağustos 2013; 2:07:18 >
  • oyun yeni oyun değil zaten dlc'nin adı dying light
    ben öyle biliyorum

    Deep Silver Talks Dead Island Sequels, PS4/Xbox One, Sacred, Riptide, Dying Light, DLC, Publishing “One of the Worst PC Titles”
    http://www.playstationlifestyle.net/2013/08/08/deep-silver-talks-dead-island-sequels-ps4xbox-one-sacred-riptide-dying-light-dlc-publishing-one-of-the-worst-pc-titles/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Ağustos 2013; 4:12:56 >
  • Dying Light Chrome Engine 6 ile geliştirilen Dead Island+Mirror's Edge tarzı bir oynanışı olan yeni nesil bir yapım Dead ısland DLC si filan değil başlı başına ayrı bir yapım ve müthiş geliyor.
  • Dün 12 dakikalık videoyu izledim,grafikler güzel ve oyun gayet akıcıydı.Bu oyun tutar.
  • Akşam sahneleri güzel olmuş, Dead Island'daki en büyük eksiklik korku unsuru idi; ördek avlar gibi zombi avlıyorduk, gerçi gündüz sahnelerinde burada da bir fark yok, ama akşam olunca iş değişti, o eksiği kapatacaklar gibi duruyor. Yalnız animasyonlar birebir aynı, o konuda da bir geliştirme şart.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    ilk dead island'da gece ve gündüz döngü olayı vardı ve çok tırsıtıyordu.

  • İkisinde de hiç korkmadım açıkçası, bilemiyorum belki o yapay oynanıştan kaynaklanıyor olabilir. Sevmiyorum çünkü Dead Island'ın o elastik görünümlü animasyonlarını.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    kaçlık film istiyorsun , bende 32'lik var şimdilik . Yeni makina aldım deli gibi çekim yapıyor. Anında beyaz ışığı gösteriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zack06

    kaçlık film istiyorsun , bende 32'lik var şimdilik . Yeni makina aldım deli gibi çekim yapıyor. Anında beyaz ışığı gösteriyor

    32'lik işimi görür cano
    />
    ama flashın ışığı düşük ve çok karanlık, (yanımda taş hatun olsa farkedemem. O derece karanlık, ancak dokunarak.) korkunç çığlıklar duyuyorum.

    Önümde, önümde birşey var.
    />



    Hayıdurğğğğğğğ... İş işten geçti Zack, tek başıma onurlu bir şekilde harakiri yapamadan bu canavar beni yolladı öbür dünyaya. Kaç Zack kaç.
    />



    Zack, çok hoş olurdu böyle bir oyunu seninle coop oynamak
    />
    , canım ne biçim çekti ha.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Karanlıkta herşeye dokunma benden sana tavsiye , ondan sonra Haydurğğğğ diye bağırma yerine Hüloooğğğğ diye bağırabilirsin.(Amamnın bir balık yakaladım sanki :))

    Öldüysen no pro bro , continue yaparık çok mu zor. Bu arada Castlevania Collection çıkıyor haberin olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Ağustos 2013; 17:30:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zack06

    Karanlıkta herşeye dokunma benden sana tavsiye , ondan sonra Haydurğğğğ diye bağırma yerine Hüloooğğğğ diye bağırabilirsin.(Amamnın bir balık yakaladım sanki :))

    Öldüysen no pro bro , continue yaparık çok mu zor. Bu arada Castlevania Collection çıkıyor haberin olsun



    Doğru diyorsun bak can Zack. Karanlıkta sadece fenerim, kameram ve silahım hariç birşeye dokunmayayım. " Voov Aliye hatun" sandığım "Ali emmi" çıkar mıkar Allah korusun.


    Ama checkpoint epey geride kaldı, geriden başlayacağız artık.


    Eyvallah Zack, Castlevania Collection'a baktım da içerik iyi epey. Castlevania 2 demosu bile var.
  • Ooo çok sağlam bir oyuna benziyor kaçmaz
  • Dying Light, Yeni Bir Dead Island Değil"

    Dead Island serisinin geliştiricisi Techland, yeni nesil ve bu nesil konsollar için Dying Light adında yeni bir zombi oyununu duyurmuştu. Yayınlanan videolarıyla birlikte farklılığı zaten hissettiren Dying Light adına yeni bir açıklama Techland'den geldi.

    Oyunun yapımcısı Tymon Smektala, "Dead Island bizim ilk açık dünya projemiz olduğundan türle ilgili önemli dersler almamızı sağladı. Dying Light, Dead Island oyunlarına göre bambaşka bir oyun. Daha olgun ve daha ağır bir yapıda. Ayrıca hikayemiz de sürprizlerle dolu. Oynanış ise tamamen farklı."

    "Bir kağıtta Dead Island ile Dying Light'ın oynanış mekaniklerini karşılaştırsanız tamamen farklı sonuçlar çıkar. Dead Island, hack and slash tarzına kayan bir oyun. Ama Dying Light'ta birçok farklı mekanikler var. Dying Light'ın oynanış mekaniklerini yazmaya tek bir kağıt yetmez." açıklamalarını yaptı.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dying_Light_Yeni_Bir_Dead_Island_Degil-41919.htm







  • Dying Light'ın PS4 Sürümünden Detaylar (60 FPS)

    Techland'in büyük ilgi çeken aksiyon-korku oyunu Dying Light'ın Playstation 4 sürümüne yönelik detaylar ortaya çıkmaya başladı. Oyunun bu sürümünde çoğu yenilik Dualshock 4 ile bağdaştırılmış görünüyor.

    Örneğin oyunda el fenerini açtığınızda Dualshock 4'ün ışığı da beyaza dönüşecek. Bunun yanında touch pad sizi doğrudan menüye götürecekmiş. Yetkililer Dualshock 4 ile ilgili çok sayıda özellik üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar.

    Playstation 4 sürümünde oyunun içeriği ile ilgili herhangi bir kısıtlamanın olmadığını da söyleyen yetkililer Dying Light'ın bu konsolda 60 FPS olarak oynanabileceğini de belirtiyorlar. Bu oldukça güzel bir gelişme diyebiliriz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dying_Lightin_PS4_Surumunden_Detaylar-45054.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 12 Kasım 2013; 22:04:56 >
  • Ps4 almazsak oyun çıkana kadar ps3'de oynarız artık
  • güzele benziyor umarım hayalkırıklığı olmaz
  • Korku oyunlari cok iyi oluyor ozellikle de geceleri guzel bir oyun olur umarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.