Şimdi Ara

DYiNG LIGHT [PS4 ANA KONU] AKSİYON / KORKU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.074
Cevap
31
Favori
75.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dying Light'ı Zombi Öldürmeden Bitirebilirsiniz

    Techland'in sıradışı aksiyon-korku oyunu Dying Light ile ilgili ilgi çekici bir açıklama yapıldı. Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Tymon Smektala'nın açıklamalarına göre Dying Light size düşmanlarla savaşıp savaşmama özgürlüğünü verecek.

    Smektala, zombi oyunlarında "zombileri öldürme" olayının mutlaka olduğunu; bazen zombilerden kaçabilsek bile belli noktalarda onlarla savaşma zorunluluğunun getirildiğini söylüyor. Dying Light'ta ise böyle bir sınırlama olmaması hedefleniyor. Yetkili isim stüdyoda oyunu test eden ekibin Dying Light'ı hiç bir zombiyi öldürmeden bitirebildiğini söylüyor. Zaten oyunun parkur yapısı zombilerden kaçmamıza oldukça elverişli.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dying_Lighti_Zombi_Oldurmeden_Bitirebilirsiniz-46395.htm
  • Neslin underrated oyunlarından biri olmaya aday.Zombi teması mirrors edge dinamikleri ile birleştirilmiş.Oynanır mutlaka.
  • Bu oyunların değerini bilmek lazım. Henüz çıkmadı ama farklı ve yeni bir vizyon ile gelen bir oyun,videolardan keyiflide duruyor. Oyun piyasasının sabit bir kalıba girdiği yaratıcılığın öldüğü bu devirde bu oyunlar altın gibi parlıyor valla.
  • bence oyun cok güzel olucak ben tarihi merakla ve heyecanla bekliyorum
  • YENİ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Aralık 2013; 20:44:22 >
  • Dead island'dan sonra yeni bir efsane geliyor anlaşılan..Sabırsızlıkla bekliyorum ps4'te zombi oyunu oynamayı
  • Dying Light - PS4 Gameplay (VGX 2013)



    VGX 2013 de DYiNG LIGHT'ın demosu PlayStation 4 üzerinde oynandı iyi seyirle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 8 Aralık 2013; 9:28:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead Island bana göre bir zombi simulasyonuydu. Dying Light'ta arcade bir hava var. Karakter hareketleri daha esnek ve akrobatik. Daha hızlı bir oyun. Eğlenceli olacak. Dead Island aynı zamanda çok geren ve yer yer beni yerimden sıçratan bir oyundu. Umarım bu oyunda aynı gerilim havasını yakalar. Karanlık atmosferini de merak ediyorum. 1080p 60 fps'de yakalanırsa tadından yenmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sev_Snape

    Dead Island bana göre bir zombi simulasyonuydu. Dying Light'ta arcade bir hava var. Karakter hareketleri daha esnek ve akrobatik. Daha hızlı bir oyun. Eğlenceli olacak. Dead Island aynı zamanda çok geren ve yer yer beni yerimden sıçratan bir oyundu. Umarım bu oyunda aynı gerilim havasını yakalar. Karanlık atmosferini de merak ediyorum. 1080p 60 fps'de yakalanırsa tadından yenmez.

    60 fps iyidir, bide şu 30 fps neden? neden 40 değil 45 değil, hep merak ederim
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Teknik detaylardan fazla anlamasamda; 60 fps oyun dendiği zaman 60 fps top değer oluyor. O zaten oyun için de 40 45 lerde geziniyor.
  • techland sıradışı aksiyon korku oyunu diyo ama bu oyun bildiğin dead islandın aynısı... Adada geçmediği için dead island 2 diyememişler dying light demişler... Dead islanda ek olarak sağa sola daha rahat tırmanabiliyosun bide gece olunca oyun left4deade bağlıyor... Geri kalanıda animasyonlarından tut silahlarına, klişeleşmiş üstünüze charge yapan dev zombilerden tut, atmosferine kadar dead islandın aynısı. Bu mu sıradışılık? Hatta gösterdikleri gecekondu mahallesi bile dead islandın 2. bölümüne benziyor... Hiç yoktan dead islandın başladığıi mekan böyle turistik ada oteller bungalovlar vardı, zombiler o adada tatil yapan insanlardı, 2 bölümde moka sarsada ilk ada bölümü daha önce görmediğimiz tarzda daha yaratıcıydı...

    Oyunda direklere tırmanabiliyosun bide dead islandda gece normal davranan zombiler bu oyunda gece olunca azıyor, sonuçta ne oluyor? Al sana yepyeni next gen oyun

    umarım hiç yoktan mekan çeşitliliği fazla olur. yoksa dead island gibi kendini sürekli tekrar eden mekanlarda ilerleyip git kablo bul getir, git tüp bul getir, git anten bul getir şeklinde geçerse hayal kırıklığı olabilir...
  • Mükemmel..

  • Dying Light'tan Karanlık Oynanış Videosu

    Dying Light'ta gün ışında gezerken bolca zombi olsa da yavaş, kolaylıkla görünür ve kayıtsız oldukları için pek de sorun olmuyorlar. Fakat güneş battığında işler değişiyor ve uysal zombiler vahşileşmeye başlıyor. Karanlık çöktüğünde dezavantajlı olan siz oluyorsunuz. Artık düşmanlarınız koşarak, zıplayarak ve tırmanarak sizden bir parça koparabilmek için peşinizi bırakmamaya başlıyor.

    Techland'in bir sonraki zombi macerası Dying Light'ın 10 dakikalık yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dying_Lighttan_Karanlik_Oynanis_Videosu-46971.htm

  • ya tamam ing. anlıyoruz da ,türkçe olsa tadından yenmez böyle şeyler.
  • Good Night, Good Luck..

     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
     DYiNG LIGHT   [PS4 ANA KONU]  AKSİYON / KORKU
  • " ben efsaneyim "gibi bi oyun yapsalar keske, sabahlari dolisican yiyecek filan ariycan gta gibi araba ile gezicen kopegin olacak yaninda takilacaksin. aksam olmadan evine gidip kapilari klitleyip sabah olmasini bekliyeceksin,sabahlari girdigin evlerde ise karanlik bolgelerde canavarlar cikacak ortaya yok abi ben ubisoft filan olucam ahhhh ahhh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim2399 -- 3 Şubat 2014; 1:17:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crueltiger

    " ben efsaneyim "gibi bi oyun yapsalar keske, sabahlari dolisican yiyecek filan ariycan gta gibi araba ile gezicen kopegin olacak yaninda takilacaksin. aksam olmadan evine gidip kapilari klitleyip sabah olmasini bekliyeceksin,sabahlari girdigin evlerde ise karanlik bolgelerde canavarlar cikacak ortaya yok abi ben ubisoft filan olucam ahhhh ahhh

    the last of us oynamamışsın anlaşılan bi köpek eksik oyunda :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.