Şimdi Ara

En iyi kameralı telefonlar (2026)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
7.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon satın alırken dikkat edilen birçok kıstas bulunuyor. Kimi kullanıcı için hız ve batarya önemli iken, bazı kullanıcılar için ise en önemli kriter telefonun kamera performansı. Biz de "En iyi fotoğraf çeken telefonlar hangisi?" diye merak edenler için en iyi kameralı telefonları sizler için sıraladık. İşte DxOMark'a göre 2026'nın en iyi kameraya sahip telefonlar listesi 👇🏻

En iyi kameralı telefonlar 📱
    Marka/Model 📷 Fiyat 🏷️
    HUAWEI Pura 80 Ultra 89.974 TL
    Vivo X300 Pro 99.899 TL
    iPhone 17 Pro 105.299 TL
    Oppo Find X9 Pro 84.999 TL
    Xiaomi 17 Ultra 109.999 TL
    HONOR Magic 8 Pro 75.999 TL
    Huawei Pura 70 Ultra 60.000 TL
    iPhone 16 Pro 101.999 TL
    Samsung Galaxy S26 Ultra 109.999 TL

Kamerası en iyi telefonlar 2026 listesinde Huawei, iPhone, Xiaomi ve Vivo markası öne çıkıyor. DxOMark'a göre en iyi kameralara sahip telefonlar iPhone 17 Pro, Huawei Pura 80 Ultra, Vivo X300 Pro ve Xiaomi 17 Ultra olarak listeleniyor. Bunlar aynı zamanda en iyi fotoğraf çeken telefonlar arasında.

1️⃣ HUAWEI Pura 80 Ultra

DxOMark'a göre kamerası en iyi telefon Huawei Pura 80 Ultra. Cihaz, 175 kamera puanıyla listede en üstte yer alıyor. LOFIC teknolojisine sahip 1 inçlik sensörü, çok spektrumlu sensörü ve değişken diyaframı ile tüm kullanım senaryolarında olağanüstü görüntü kalitesi sunuyor. 3.7x ve 9.4x optik zoom lenslerine sahip çift telefoto kurulumu, etkileyici zoom performansı sunarak düşük ışıkta, portre ve zoom fotoğrafçılığında en iyi performansı sergiliyor.

HUAWEI Pura 80 Ultra kamera özellikleri

• Ana kamera: 50MP 1" sensör, 1.6µm piksel, 22.5mm eşdeğer f/1.6-4 diyafram açıklığına sahip lens, çift piksel PDAF, OIS

• Ultra geniş açı: 40MP 1/2.8" sensör, 0.7µm piksel, 13mm eşdeğer f/2.2 diyafram açıklığına sahip lens

• Tele: 50MP 1/1.28" sensör, PDA, OIS

• Tele lens 1: 83mm eşdeğer f/2.4 diyafram açıklığına sahip lens, 50MP görüntü çıkışı

• Tele lens 2: 212mm eşdeğer f/3.6 diyafram açıklığına sahip lens, 12.5MP görüntü çıkışı

HUAWEI Pura 80 Ultra Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 7 yıldır Huawei Mate 20 Pro kullanan biri olarak yorum yapıyorum. Telefonu alırken özellikle Google konusunda endişeliydim fakat o kadar kolaylıkla telefona yükledim ve kullanıyorum ki insanların abartmalarına aldırış etmeyin. Mükemmel bir telefon. Kamerası ve şarjı çok iyi dayanıyor.

✍🏻 Huawei Pura 80 Ultra harika; Çok hızlı, kamerası muhteşem, oyun oynarken de ısınmıyor. Google programları da normal kullanılsa çok daha güzel olacak inşallah.

2️⃣ Vivo X300 Pro

DxOMark en iyi kameralı telefonlar listesinde Vivo X300 Pro, 171 puanla zirveye en yakın model olarak görülüyor. Telefonun kamerası, doğru pozlama, geniş dinamik aralık ve güzel renk oluşturma özellikleriyle hem fotoğraf hem de video çekimlerinde tutarlı performans sunuyor. Düşük ışık koşullarında bile yüksek detay seviyelerini koruyarak ve etkili gürültü azaltma sağlayarak üstün performans gösteriyor. Güçlü portre ve zoom sunarken, zorlu çekim koşullarında ve görüntü bozulması kontrolünde bazı sınırlamaları bulunuyor.

Vivo X300 Pro kamera özellikleri

• Ana kamera: 50 MP, f/1.6, 24 mm (geniş açı), 1/1.28″, 1.22µm, PDAF, OIS

• Ultra geniş açı: 50 MP, f/2.0, 15 mm, 119˚ (ultra geniş açı), 1/2.76″, 0.64µm, AF

• Telefoto: 200 MP, f/2.7, 85 mm (periskop telefoto), 1/1.4″, 0.56µm, çok yönlü PDAF, OIS, 3.7x optik zoom, makro 2.7:1

Vivo X300 Pro Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Vivo X300 Pro, özellikle fotoğraf tutkunları için gerçek bir amiral gemisi. Fotoğraf kalitesi gün ışığında ve düşük ışıkta olağanüstü, zoom performansı da mükemmel. Ekran parlak ve akıcı, pil ise yoğun kullanımda bile rahatlıkla bir gün dayanıyor. Günlük işler ve çoklu görevler için performansı sorunsuz. Genel olarak fiyatına değer, üst düzey ve güçlü bir cihaz.

✍🏻 Vivo X300 Pro, sadece bir kamera telefonu değil, gerçekten çok yönlü bir cihaz. Bir haftalık kullanımdan sonra değerlendirmem şu yönde; Yazılımı şaşırtıcı derecede iyi, iOS kadar akıcı hissettiriyor. Pili mükemmel dayanıyor; 7-8 saat ekran açık kalma süresiyle 1.5 gün kullanım süresi elde ediyorum. Kamerası tek kelimeyle muhteşem.

3️⃣ iPhone 17 Pro

Apple'ın iPhone 17 Pro modeli, DxOMark'ın en iyi kameraya sahip telefonlar listesinde ilk beşte yer alıyor. iPhone 17 Pro, A19 Pro işlemci ve üç kamera modülünün tamamında 48MP sensör ile donatılmış olup etkileyici zoom yeteneği ve çok yönlülük sunuyor. Yeni tasarlanmış kamera sistemi, 8x'e kadar zoom yapabilen 48MP telefoto modülü ve optimize edilmiş görüntü kalitesi için yeni 48MP Pro Fusion kamera sistemi içeriyor. iPhone 17 Pro, düşük ışıkta fotoğrafçılık, portre modu ve video kaydında, Çift Kayıt ve ProRes RAW kayıt modu gibi özelliklerle öne çıkıyor.

iPhone 17 Pro kamera özellikleri

• Ana kamera: 48MP sensör, 2,44μm dörtlü piksel, 24mm eşdeğer f/1,78 diyafram açıklığına sahip lens, Çift Piksel AF, OIS

• Ultra geniş açı: 48MP sensör, 1,4μm dörtlü piksel, 13mm eşdeğer f/2,2 diyafram açıklığına sahip lens, Çift Piksel AF

• Tele: 48MP sensör, 1,4μm dörtlü piksel, 100 mm eşdeğer f/2,8 diyafram açıklığına sahip lens, Çift Piksel AF

iPhone 17 Pro Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 20 yıldır Apple kullanıyorum, yine en iyisini yapmışlar. Telefon tutuşu ve ele oturuşu çok iyi. Hız 15 Pro'ya göre yüzde 50 daha hızlı. Kamera ve diğer özellikler kullandıkça kendini gösteriyor. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Tabii ki daha ucuz olsa iyi olurdu. Renk olarak iPhone 17 Pro turuncu aldım.

✍🏻 Hız, tasarım, kamerası adına çok memnun kaldım. iPhone 17 Pro, boyut olarak gayet iyi, 17 Pro max ile kararsız kalmıştım iyi ki pro modeli almışım, max modeli çok büyük, çantaya sığmıyor.

4️⃣ Oppo Find X9 Pro

Oppo Find X9 Pro, kamerası iyi olan telefonlar arasında. Oppo Find X9 Pro, DxOMark testlerinde iyi performans sergileyerek kamerası en iyi telefonlar 2026 listesinde ilk onda yerini alıyor. Cihaz, çoğu ışık koşulunda doğru pozlama, geniş dinamik aralık ve güzel renk oluşturma sunarken, güvenilir otomatik odaklama ve sağlam telefoto zoom özelliklerine sahip. Bununla birlikte, düşük ışıkta video çekiminde gürültü ve otomatik odaklama tutarsızlıkları gibi sınırlamalarla karşılaşıyor ve zoom performansı en iyi rakiplerinin biraz gerisinde kalıyor.

Oppo Find X9 Pro kamera özellikleri

• Ana kamera: 50 MP 1/2.8" sensör, 1.22 µm piksel, 23 mm eşdeğer f/1.5 diyafram açıklığına sahip lens, çok yönlü PDAF, OIS

• Ultra geniş açı: 50 MP 1/2.76" sensör, 0.64 µm piksel, 16 mm eşdeğer f/2 diyafram açıklığına sahip lens

• Tele: 200 MP 1/1.56" sensör, 0.5 µm piksel, 70 mm eşdeğer f/2.1 diyafram açıklığına sahip lens, çok yönlü PDAF, OIS

Oppo Find X9 Pro Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Find X9 Pro'nun kamera sistemi gerçekten çok iyi. Özellikle periskop telefoto kameranın sonuçlarından çok etkilendim. 5 kat zoomda net ve detaylı fotoğraflar çekmek harika bir deneyim ve daha önce telefonla imkansız olan çekimleri yapmama olanak sağladı. Daha da önemlisi, Düşük Işık Hesaplama Motoru. Akşam çekimlerim artık inanılmaz detay ve doğal renkler içeriyor, genellikle görülen aşırı parlak, yapay görünüm yok. Renkler doğru, canlı ve tüm lenslerde her zaman tutarlı. Gerçekten de bir fotoğrafçının hayali.

✍🏻 Bu fiyat aralığında harika bir telefon. Performansı OnePlus 13'ten daha iyi. Pil ömrü 2 gün sürüyor. Kamerası, OnePlus 13 ve iPhone 17'den daha iyi normal ve telefoto çekimler yapıyor. ColorOS'ta birkaç hata vardı ama güncellemelerle düzelttiler.

5️⃣ Xiaomi 17 Ultra

Xiaomi 17 Ultra, DxOMark tarafından en iyi fotoğraf çeken telefon modellerinden biri olarak değerlendiriliyor. Telefon, düşük ışıkta harika bir fotoğraf performansı sergiliyor ve çoğu zaman detayları etkileyici bulabileceğiniz gece çekimleri sunuyor. Ancak video çekimlerinde biraz geride kalıyor, bu yılın amiral gemisi telefonları arasında daha zayıf performans gösterenlerden biri. Yeni Xiaomi amiral gemisi, sınıfının en iyilerini tam olarak geçemese de, mükemmel obje pozlaması, hareketli nesnelerde bile inanılmaz detay ve çok iyi bokeh modu ile portreler için harika bir seçim. Zoom, özellikle de telefoto zoom, Xiaomi 17 Ultra'nın en iyi özelliklerinden biri. Güçlü telefoto kurulumu sayesinde, bu kategoride ilk üçte yer alıyor ve listenin başında yer alan Huawei Pura 80 Ultra ve Vivo X200 Ultra'ya çok yaklaşıyor.

Xiaomi 17 Ultra kamera özellikleri

• Ana kamera: 50 MP, f/1.7, 23mm (geniş açı), 1.6µm, çift piksel PDAF, OIS

• Ultra geniş açı: 50 MP, f/2.2, 14mm (ultra geniş açı), 0.64µm

• Telefoto: 200 MP, f/2.4-3.0, 75-100mm (telefoto), 0.56µm, PDAF, OIS, 3.2x-4.3x optik zoom

Xiaomi 17 Ultra Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Telefonu 2 gündür kullanıyorum. Performansı harika ve kameraları çok iyi. Fotoğraf çekmeyi sevenler için kesinlikle tavsiye ederim.

✍🏻 Mükemmel kameralara sahip harika bir cep telefonu. Xiaomi 17 Ultra, kesinlikle eski kameranızın yerini alacak. Çok profesyonel bir his veriyor. Diğer tüm akıllı telefonları gölgede bırakıyor.

6️⃣ HONOR Magic 8 Pro

Honor Magic 8 Pro, güçlü pozlama performansı, fotoğraflarda tatminkar renk işleme ve parlak ışıkta iyi detaylarla dengeli bir kamera deneyimi sunuyor. Video kararlılığı, düşük ışık performansı ve çok katmanlı görüntülerde otomatik odaklama güvenilirliğinde bazı sınırlamalar gösterse de, çoğu kullanıcı için yetenekli ve çok yönlü kamera çözümü olmaya devam ediyor.

HONOR Magic 8 Pro kamera özellikleri

• Ana kamera: 50 MP, f/1.6, 23 mm (geniş açı), 1/1.3", 1.2 µm, çok yönlü PDAF, OIS

• Ultra geniş açı: 50 MP, f/2.0, 12 mm, 122˚ (ultra geniş açı), 1/2.88", 0.61 µm, çift piksel PDAF

• Telefoto: 200 MP, f/2.6, 85 mm (periskop telefoto), 1/1.4", 0.56 µm, çok yönlü PDAF, OIS, 3.7x optik zoom

HONOR Magic 8 Pro Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Ana kamerası da telefoto kamerası da çok iyi. DxOMark değerlendirmelerinde en iyi kameraya sahip 10 telefon arasında. Parasının üstünde kalitede. Özellikle gece çekimlerinde bayağı ilerde. Bu paraya alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Sadece kamera değil; ekran, hız, batarya her yönüyle iyi. İlk kez Honor telefon kullanıyorum, arayüzünü de çok sevdim.Yapay zekayı çok yönlü kullanan ilk telefon bu galiba. Aramalar, kamera, menüde yapay zekanın gücünü hissettiriyor. En iyi telefon, başka sözüm yok.

✍🏻 Birçok amiral gemisi telefon kullandım. Cihazın boyutları kıvamında; ne çok büyük ne de küçük. Kameraları oldukça başarılı, arayüzü muazzam, sabahtan beri elimden düşmemesine rağmen şarjı %70 de.

7️⃣ Huawei Pura 70 Ultra

"En iyi kamera hangi telefonda?" diye merak edenler için DxOMark listesinde dikkat çekici modellerden biri de Huawei Pura 70 Ultra. Pura 70 Ultra modeli, olağanüstü detay, pozlama ve renk doğruluğuyla fotoğraf performansında öne çıkıyor. Düşük ışık koşullarında da güçlü performans sergileyerek detay ve doğru pozlamayı koruyor. Video performansı rekabetçi olsa da, düşük ışıklı sahnelerde en iyilerin gerisinde kalıyor.

Huawei Pura 70 Ultra kamera özellikleri

• Ana kamera: 50MP 1" sensör, f/1.6-4.0 diyafram açıklığına sahip lens, DualPD AF, Sensör kaydırmalı OIS

• Ultra geniş açı: 40MP, f/2.2 diyafram açıklığına sahip lens, QuadPD AF

• Tele: 50MP, f/2.1 diyafram açıklığına sahip lens, QuadPD AF, OIS

Huawei Pura 70 Ultra Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Kamerası mükemmel. Telefon, 30 dakikada %75 şarj şarj oluyor. Görüntüsü mükemmel. Google Play sıkıntısını gbox üzerinden hallettim. Eski telefonum P30'du, Phone Clone uygulamasıyla 15 dk içerisinde herşeyi birebir şekilde aktardım. Hatta ekran düzeni bile aynı oldu. iPhone alıp şarja bağımlı yaşayacağıma Huawei alıp kaliteye bakarım.

✍🏻 Yılardır Huawei telefon kullanıyorum. Dünyada en iyisi. Kamerada da en iyisi, üstüne yok.

8️⃣ iPhone 16 Pro

DxOMark telefon kamera sıralaması dikkate alındığında seçilebilecek iyi kameralı telefonlardan biri de iPhone 16 Pro. iPhone 16 Pro Max ve 16 Pro, DxOMark kamera testlerinde özellikle video modunda, Samsung Galaxy S25 Ultra gibi rakiplerini geride bırakarak üstün performans sergilemiş telefonlar. Kamera performansındaki iyileştirmeler önceki yıllara göre çok az olsa da, 2026'da hâlâ alınabilecek en iyi kameraya sahip akıllı telefonlardan biri.

iPhone 16 Pro kamera özellikleri

• Ana kamera: 48 MP sensör, dörtlü piksel, 24 mm eşdeğer f/1.78 diyafram açıklığına sahip lens, Çift Piksel AF, OIS

• Ultra geniş açı: 48 MP sensör, 13 mm eşdeğer f/2.2 diyafram açıklığına sahip lens, Çift Piksel AF

• Tele: 12 MP sensör, 120 mm eşdeğer f/2.8 diyafram açıklığına sahip lens, Çift Piksel AF

iPhone 16 Pro Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 iPhone 11'den geçiş yaptım, çok kalite farkı var. Özellikle ekran çözünürlüğü mükemmel. Kamerası da ayrı mükemmel. Çok memnunum.

✍🏻 Cihaz çok güzel. Öncelikle kamera için 14 Plus'tan geçtim. Standart model ile Pro model arasinda epey bir ekran kalitesi farkı bulunuyor. Kamerası çok başarılı. Boyutu da Plus'tan sonra küçük gelebilir diye korkmuştum ancak tam ideal boyutmuş. Telefon, 6.3 inç ekrana sahip. Çok güzel telefon, alabilene tavsiye ederim.

9️⃣ Samsung Galaxy S26 Ultra

Galaxy S26 Ultra, ilginç olarak DxOMark en iyi kameralı telefon sıralamasında ilk 20'ye bile girememiş. Samsung S26 Ultra, geliştirilmiş detay, gürültü azaltma ve renk doğruluğu ile düşük ışıkta fotoğrafçılıkta üstün performans sergiliyor. Renk doğruluğu, doku ve telefoto tutarlılığında ilerleme gösterse de, pozlama kararlılığı, gürültü seviyeleri ve otomatik odaklama güvenilirliği konularında rakiplerinin gerisinde kalıyor. Son model olmasıyla Galaxy S26 Ultra, Samsung'un en iyi kameralı telefonu konumunda.

Samsung Galaxy S26 Ultra kamera özellikleri

• Ana kamera: 200MP 1/1.3" sensör, 0.6µm piksel, 23mm eşdeğer f/1.4 diyafram açıklığı, çok yönlü PDAF, OIS

• Ultra geniş açı: 50MP 1/2.5" sensör, 0.7µm piksel, 120˚ görüş alanı, f/1.9 diyafram açıklığı, çift piksel PDAF

• Tele 1: 10MP 1/3.94" sensör, 1.0µm piksel, 67mm eşdeğer f/2.4 diyafram açıklığı, PDAF, OIS

• Tele 2: 50MP 1/2.52" sensör, 0.7µm piksel, 111mm eşdeğer f/2.9 diyafram açıklığı, PDAF, OIS

Kamera performansında önemli olan birkaç detaya da kısaca değinmekte fayda var. Zira günümüz akıllı telefon endüstrisinde adeta megapiksel savaşları yaşanıyor. Öyle ki 200 megapiksel çözünürlüklü telefonlar dahi piyasaya sürülmüş durumda.

Evet, çözünürlük kamera performansını etkiliyor ancak kamerada önemli olan tek kriter değil. Ayrıca yüksek çözünürlüğün getirmiş olduğu birtakım handikaplar da bulunmuyor değil. Bunlardan ilki; çözünürlük arttığı için kameranın topladığı veri artıyor ve buna bağlı olarak dosya boyutları önemli ölçüde artıyor. Örneğin; 12 MP çözünürlüklü bir fotoğrafın boyutu 1.8 MB iken, 48 MP çözünürlüklü bir fotoğrafın boyutu ise 80 MB'a kadar ulaşabiliyor.

Diğer bir konu ise eğer kameranın sensör boyutu ve lensin diyafram aralığı, artan çözünürlüğe paralel olarak iyileştirilmezse çözünürlük artışıyla birlikte fotoğrafla ilgili daha fazla veri toplandığı için düşük ışıklı ortamlarda karanlıkta kalan yerler ve kumlanma gibi problemler yaşanabilir. İşte bu yüzden telefon kamerasının iyi olduğunu anlamak için çözünürlüğe ek olarak sensör boyutu, piksel büyüklüğü, diyafram açıklığı, odak mesafesi, lens kalitesi ve yazılım başarısına da dikkat edilmeli.

Ayrıca Bkz.Bu telefonların bataryası bitmiyor: İşte pil ömrü en uzun telefonlar

DxOMark ön kamerası en iyi telefonlar 🤳

DxOMark'a göre en iyi selfie fotoğraf çeken telefonlar ise şöyle: 

1. Apple iPhone 17 Pro

2. Apple iPhone 16 Pro Max

3. Honor Magic6 Pro

4. Apple iPhone 15 Pro Max

5. Google Pixel 9 Pro XL

6. Apple iPhone 14 Pro Max

7. Google Pixel 8 Pro

8. Huawei Mate 50 Pro

9. Huawei P50 Pro

10. Apple iPhone 14 Plus

Kamerası En İyi Fotoğraf Çeken Telefonlar Oylama: 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 387427

Kaynak:https://www.dxomark.com/smartphones/

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Dxomarkın eskisi kadar bir saygınlığı olmasa da Mate 50 Pro'nun hakkını vermek gerek. Tek kelimeyle inanılmaz. Bir cep telefonu kamerasının çekebileceği en üst düzeyde fotoğraflar çekiyor. Ana kameranın renk ayarları en yakın modelin belki de 3 gömlek üstünde. Bu telefonda google servislerinin olmaması gerçekten çok büyük bir darbe. Cihazın potansiyeline ulaşması kısıtlanıyor. Çok üzücü bir durum bütün teknoloji severler adına.
  • Şimdi doluşur Samsung fanboyları, tamam tamam sizin S22 Ultra'nız da güzel çekiyor, evet gerçekten, çekimi çok güzel, telefon ekranında bakınca süper duruyor. Bilgisayara atınca da neredeyse iPhone 12 Pro Max kadar iyi... Neredeyse...

• Bloodin kullanıcısına yanıt

Anladık hocam yeni iphone 12 almışsın En iyi kameralı telefonlar (2026) 

• Dxomarkın eskisi kadar bir saygınlığı olmasa da Mate 50 Pro'nun hakkını vermek gerek. Tek kelimeyle inanılmaz. Bir cep telefonu kamerasının çekebileceği en üst düzeyde fotoğraflar çekiyor. Ana kameranın renk ayarları en yakın modelin belki de 3 gömlek üstünde. Bu telefonda google servislerinin olmaması gerçekten çok büyük bir darbe. Cihazın potansiyeline ulaşması kısıtlanıyor. Çok üzücü bir durum bütün teknoloji severler adına.

• ya kameraları cidden iyi de uygulamalarda o kaliteyi göremiyorsun şuna bir çözüm bulunsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iphone 14-13-12 diye gitmesi lazım objektif bir listede. androidde onlarca model telefon kullandım ama hiçbiri tatmin etmedi. Fotoğraf çekimi olanın videosu kötü, videosu iyi olanın gece çekimleri kötü vs. hep bir eksiklik söz konusu. iphone modelleri her konuda optimum performansı veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamutix -- 31 Aralık 2022; 23:19:18 >
  • nasıl olurda mi 11 ultra 12 s ultradan daha iyi ceker bu mantıkla yeni model almanın anlamı kalmıyor ikisinide kullanmış biriyim hala 12s ultra kullanıyorum lakin kullandıgım s22 ultra neden listede yok onu anlamadım biraz paralı övme gibi olmuş bu herhalde samsung para vermedigi icin övülmüyor

• Krone K kullanıcısına yanıt

S22den 13proya geçtim. S22 kesinlik,kalite ve Zoom olarak çok daha başarılı.

• DxOMark'ta puanlama sistemi ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla olduğu için çok da takılmayın derim. Yoksa 14 Pro'nun P50 Pro ve S22 Ultra'dan iyi foto çektiğini düşünen fanboy kerizin önde gidenidir :D

• iPhone 12’yi 100k’lık profesyonel kamerayla kıyaslamışlar. Evet bildiğiniz düz iPhone 12’yi.

Mert Bayantemuryoutube
    100.000 TL Pro Kamera ile iPhone 12'yi Kıyasladım !! #SHORTS
    https://www.youtube.com/shorts/5foPniR0vxs?feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 1 Ocak 2023; 13:18:7 >

• İphone 12 kral gerisi yalan

Maalesef gerçekten üzücü bir durum, zaten Huawei’nin önü kesildiğinden beri akıllı telefon dünyasında inovasyon tam anlamıyla durdu. Huawei’nin rekabeti olmayınca diğer firmalar 3 yıldır sadece işlemci güncelleyip foto sensörleri gıdım gıdım büyüterek aynı cihazları ısıtıp ısıtıp önümüze koymaya başladılar.

Elbette Huawei de sütten çıkmış ak kaşık değil, Çin hükümeti adına çalışmaları üst düzeyde olduğu gibi Uygurluları sindirmek için uygulanan yüz tanıma teknolojisi gibi Çin hükümetinin halka baskı yapmak için kullandığı tüm teknolojileri de Huawei üretiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tamam

• Listede Samsung olmaması samsung adına büyük rezillik

1. iphone

2. samsung

google pixeller imei atılmıyor kaçak

huwai destek yok...olsada iphone ve samsungu yakalayamaz

honormuş vs geri kalanı çöp

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.