Bildirim
Nokia Lumia 925 ön inceleme 'Nokia'nın en yeni, en iddialı telefonu mercek altında'
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Bu olamış için 1'e
920'nin aynısı için 2'ye
Windows Phone işe yaramaz için 3'e
Nokia battı için 5'e basınız
-
Bu olmuş için 1'e
920'nin aynısı değil için 2'ye
Windows Phone İşe yarar için 3'e
Nokia batmaz için 4'e basınız :)
-
Belki defalarca söylendi ama, tekrar söylemek istiyorum.
Nokia Android telefon işine girseydi her şey çok başka olacaktı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: web101
Bu olmuş için 1e920nin aynısı değil için 2yeWindows Phone İşe yarar için 3eNokia batmaz için 4e basınız :)
Benim yaptığım kinaye'yi kimse anlamamış sanırım. Gocunan gocunana.
-
S4 incelemesi nerede kaldı? s5 çıkacak nerdeyse
-
Çayda Hazır bakalım nası olmuş...
-
Nokia dan 41mp pureview li lumia tasarımlı bir dijital kamera bekliyoruz
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: lordindarkness
quote:
Orijinalden alıntı: web101
Bu olmuş için 1e920nin aynısı değil için 2yeWindows Phone İşe yarar için 3eNokia batmaz için 4e basınız :)
Benim yaptığım kinaye'yi kimse anlamamış sanırım. Gocunan gocunana.
Yok dostum işin şakası yanlış anlama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Boşuna londroya kadar zahmet etmişsniz.
Ayrıca tüm detaylarıyla One vs S4 Bekliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 14 Mayıs 2013; 19:51:44 >
-
mesut çevik nasıl bir fon müziği kullanıyorsa ne shazam ne de soundhound bulabiliyor
-
Ah nokia ahh , inadi birakip androide geçsende sende rahat etsen bizde ,
-
Bir an önce çıksında 920'nin fiyatı düşsün :D
-
Fotoğrafta arka tarafta alüminyum gibi gözüküyor ama değilmiş.Bu arada mesut abi yorgun gözüküyorsun. _____________________________ -
telefonun ekrani aslinda buyuk ama ust ve alt cerceve boslugu o kadar fazlaki ekran oldugundan kucuk gorunuyor telefon da oldugundan daha kaba gorunuyor...
-
nokia artık tırt
-
Nokia şu telefonu android yapsan çıktığı gün alırım da yok işte senin bu inadın sürdüğü sürece rakiplerinin çok gerisinde kalmaya mahkumsun _____________________________ Tek Sevdamız BEŞİKTAŞ
Not: Bu Hesap Ortak Kullanılmaktadır -
valla 920 sahibi olarak bence ck gereksiz bir iş yapmış nokia sadece camera ve kasayı degiştirip yeni lumia diye tanıtmaları gereksiz birde 16 Gb yi kim ne yapsın zaten bunun 3gb ını sistem vb kullanıyor.. zaten 820 720 620 gibi çeşitler meccut ken 920 nin makyajlan miş halıne gerek yoktu bence 920 nin üst ü yeni amiral gemi modeli bu olamaz sanırım yenı lumia amıral gemı modelini bu senenin sonlarına dogru gorucez Blue guncellemesi ile birlikte yeni cihazlar cıkıcaktır.. _____________________________ -
Nokia halen bana kalın geliyor,sadece bana mı geliyor ?
Şu windows phone daki lisans işinde kurtulsalar(yani komple kurtulsalar artık windowsphone işineden),fiyatını 100 dolar daha aşağıya çekerler gibi
_____________________________ Steam : Hafızᴴᴰ Origin : HafizHD -
hangi mantıkla aynı işlemci ve 720p ekran kullanılır...
Benzer içerikler
- facebook hesap dondurma
- youtube premium duo
- instagramda video hızlandırma
- instagram arka plan değiştirme
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler