Şimdi Ara

dvi kablo cesitleri nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kac cesit dvi kablosi var dual olmasi ndmk vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

DVI Kablo Çeşitleri

DVI (Dijital Görüntü Arayüzü), dijital ekran cihazlarını birbirine bağlamak için kullanılan bir video arabirimidir. Farklı DVI kablo türleri, destekledikleri özellikler ve bağlı oldukları cihaz türleri açısından değişir.

DVI Çeşitleri

DVI kablolarının üç ana türü vardır:

• DVI-D (Dijital): Yalnızca dijital sinyaller taşır ve bu nedenle dijital ekranlar için uygundur.
    • DVI-A (Analog): Yalnızca analog sinyaller taşır ve bu nedenle analog ekranlar için uygundur.
    • DVI-I (Entegre): Hem dijital hem de analog sinyaller taşır ve her iki ekran türüyle de uyumludur.

DVI Kablo Çeşitleri

Her DVI türü, farklı kablo çeşitleri sunar:

• DVI-D kabloları: Tek bağlantılı (DVI-D) veya çift bağlantılı (DVI-D DL) olarak mevcuttur. Çift bağlantılı kablolar, daha yüksek çözünürlükleri ve yenileme hızlarını destekler.
    • DVI-A kabloları: Sadece tek bağlantılı (DVI-A) olarak mevcuttur.
    • DVI-I kabloları: Tek bağlantılı (DVI-I) veya çift bağlantılı (DVI-I DL) olarak mevcuttur. Çift bağlantılı kablolar, hem dijital hem de analog sinyaller için uyumludur.

Uygun DVI Kablosunu Seçme

Uygun DVI kablosunu seçmek, bağladığın cihazlara ve istediğin performans düzeyine bağlıdır. Dijital ekranlar için DVI-D kabloları önerilirken, analog ekranlar için DVI-A kabloları gerekir. Her iki ekran türüyle de uyumluluk için DVI-I kabloları kullanılabilir. Çözünürlük ve yenileme hızı gereksinimlerin karşılamak için çift bağlantılı kablolar tercih edilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  dvi kablo cesitleri nedir

Ekran kartlarında çoğunlukla DVI-I (Dual Link) çıkış yer alır. Bu çıkışa hem DVI-D(dijital) hem de DVI-I(analog) tipte kablo ile monitörünüzü bağlayabilirsiniz.

Dvi Kablo alıcaksan bunu alabilirsin S-LINK DVI 24+1 M/M 1,5 MT CABLEhttp://www.vatanbilgisayar.com/kablolar/s-link-slx-515-dvi-24+1-mm-1,5-mt-cable/productdetails.aspx?I_ID=33522

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 2 Kasım 2012; 16:51:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Ekran kartlarında çoğunlukla DVI-I (Dual Link) çıkış yer alır. Bu çıkışa hem DVI-D(dijital) hem de DVI-I(analog) tipte kablo ile monitörünüzü bağlayabilirsiniz.

Dvi Kablo alıcaksan bunu alabilirsin S-LINK DVI 24+1 M/M 1,5 MT CABLEhttp://www.vatanbilgisayar.com/kablolar/s-link-slx-515-dvi-24+1-mm-1,5-mt-cable/productdetails.aspx?I_ID=33522
    Hocam ekran kartım GTX 960. Sizin de dediğiniz gibi ekran kartımın dual link dvi-i çıkışı var. Monitörüm dual link dvi-d. Dual link dvi-d kablosu mu almam gerek.

Neden dvi kablo arıyorum şöyle belirteyim. Normalde hdmi kablosuyla bağlı bilgisayarım. Ama şöyle bir sorunu var. Durup dururken görüntü 1.5 2 saniyeliğine gidiyor. Monitör kararıyor. ve geri geliyor. Oyunlarda 10 yıl gibi geliyor o süre. Evde iki tane hdmi kablosu var. Birinde bu sıkıntı daha sık meydana geliyor. Ben de sorunun kablolardan kaynaklandığını düşünmekteyim. Veya temassızlık var ekran kartında veya monitörde hdmi girişinde. Neredeyse bütün web i araştırdım. Bu sorunun çözümünü bulamadım. O yüzden Dvi kablosuyla denemek istiyorum. Eğer konu hakkında fikriniz varsa paylaşırsanız, yardımcı olursanız minnettar olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok ince uydu kablou varmı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.