Şimdi Ara

DVI-HDMI Dönüşümü ve 1:1 Pixelmapping Deneyimleri... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
0
Favori
32.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rıdvan sen Denedinmi BİREBİR ???Yeni Seri Olması Bişeyi Değiştrimez 1.1 Pixsel Bazı Yeni Seriler VGA TO VGA Dışında 1.1 pİXSEL Mapping Yani TV Nin verebilceği Max Çözünürlüğü Vermez...Bence Bu seride Tipik O gruptan Biri Baksana Her yolu Dnemiş ve + Bide Aldığı Çözünürlük Paif Çözünürlük DVI TO HDMI Yöntemi İLe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 11 Aralık 2008; 0:27:25 >
  • hocam ben ne cevap vereyim ki sana ne desen haklısın. ama bana da hak ver pixelmapping in adını dahi duymamıştım tv yi almadan önce bildiğim şeyler, full hd/hd ready farkı, contrast oranları, 100hz farkı gibi şeylerdi. ve genel olarak bu ve bunun gibi şeylerden başka bişi de duymamıştım. neyse artık yaptık bi hata keşke önceden seninle konuşabilme imkanımız olsaydı gogomez. bu arada lcd tv nin kitapçıında bile yazıyor dvi/hdmi dan 1:1 pixel mapping yapamadığı. bugün aldığım yere sordum ordaki arkadaşlar da aynı şeyi söyledi. zaten onların söylemesine bile gerek yok açtım kitabı okudum. sadece vga dan 1:1 pixelmapping yapılabiliyor. gogomez hocam sana pm ve mail attım.
  • Denemeye gerek yok zaten 656 üst seri kesinlikle 1.1 yapıyor hiç kimsenin aklında soru işareti kalmasın forumda 656 ile 1.1 yapan bir çok arkadaş var .
  • hocam yapamıyor demiyoruz sadece vga dan yapabiliyor diyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Denemeye gerek yok zaten 656 üst seri kesinlikle 1.1 yapıyor hiç kimsenin aklında soru işareti kalmasın forumda 656 ile 1.1 yapan bir çok arkadaş var .

DVI TO HDMI Yolu İle 1.1 Pixsel Mapping Yapan Adam direk men Kablosu Ya +18 Dir Burdaki sorunu Yaşayan arkdaşımız 24+Pin Kullanıyo.....Link Atmanı İstiyuorum Buraya RIDVAN
  • he bu arada kablonun 18 pin ya da 24 pin olması nasıl bir fark yaratır ki? benim düz mantığıma göre 24 pin olunca görüntüyü daha iyi aktarması gerekir? diye düşünüyorum bu ikisinin farkını bilen var mı acaba teknik olarak? şimdi bir de o kabloya gidip 20-30 kağıt vermem gerekecek. hayır sorunum çözülse 50 lira da vereyim sorun değil ama alıp da elimde patlama ihtimali de var. gogomez hocam pm ine bi bakıversen.
  • Bende diyorum hdmi/ dvi ile kesinlikle 1.1 mappig yapıyor .

Forumda arkadaş 1920.1080 çözünürlüğüne hdmi den '' sadece tara '' (just scan) seçeneği aktıf bir şekilde pc monitörü olarak kullanıyor .

Vga ile yapıyorsa hiç yapmasın zaten .

Vga ile zaten 1.1 mappig yapamayan tv yok piyasada.

Halen 1.1 yapamıyor ise kesinlikle sizin pc de bir çözünürlük sorunu yaşıyorsunuz demektir , veya 1.1 mappig yapamıyor diyorsunuz nerden anladınız 1.1 yapamadığını , görüntü panele tam oturmadımı yoksa çöznürlük 1920.1080 getiremiyormusunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 11 Aralık 2008; 0:38:42 >

• hocam iyi de sadece tara seçeneği seçilince zaten kendiliğinden 1280x720 ye atıyor çözünürlüğü. 1920x1080 e izin vermiyor. ve merak ediyorum kitabında yazmayan birşeyi nasıl oluyor da yapabiliyorlar. yani adamlar demiş 1600x1200 den yukarısını görmez bu alet hdmi/dvi dan diye.
  • bu arada ekran kartımın driver ını bi progrmla scan ledim. eski versiyon olduğunu söyledi 8600mgs için en son versiyonu bulabileceğim bi yer biliyor musunuz acaba? şimdilik şurdan bulduğum driver ı indiriyorum. işallah sorun ekran kartını update edince çözülür.
  • ekle Benim Pm de sıkıntı var

Rıdvan sende msn açık olsun dostum Konuşmamız laım olayı bende daraldım yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 11 Aralık 2008; 1:01:24 >
  • Tv full hd arkadaşlar yani 1920.1080 bunu unutmayalım .

Tv elime bir geçse burda boy boy 1920.1080 mappigli görüntülerini yayınlardım .

http://www.hdtvtest.co.uk/news/index.php?s=40A656

Fully resolved 1920×1080 over HDMI & component
  • quote:

Orjinalden alıntı: rentts

bu arada ekran kartımın driver ını bi progrmla scan ledim. eski versiyon olduğunu söyledi 8600mgs için en son versiyonu bulabileceğim bi yer biliyor musunuz acaba? şimdilik şurdan bulduğum driver ı indiriyorum. işallah sorun ekran kartını update edince çözülür.

Mrhabalar,

Şimdi bende , tam buna benzer bir soru yöneltecektim size Ekran kartınızın özelliklerini veya yüklü olan driveri gözden geçirdinizmi_? diyecektim

siz zaten , driverleri kontrol edeceğinizi belirtmişsiniz mesajınızda inşallah problemi aşarsınız

bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

prey_53@hotmail.com ekle Benim Pm de sıkıntı var

pardon, siz niye daraldınız şimdi _? ne güzel L4000' de anlaştık ve sizde alacaktınız sonucundada problemsiz fıstık gibi kullanacaktınız Tv nizi PC de

ne oldu hayırdır_?

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

pardon, siz niye daraldınız şimdi _? ne güzel L4000' de anlaştık ve sizde alacaktınız sonucundada problemsiz fıstık gibi kullanacaktınız Tv nizi PC de

ne oldu hayırdır_?

SKYNET_06 hOŞGELDİN ABİ l4000 2 gÜN SONRA AVUCUMDA aRKDAŞIN dURUMU BENİ SIKTI SANKİ BU SORUN BANA OLDU ABİ Sen naptın HD Görüntü istiyoruz Kıral senden

• quote:

quote:

quote:

ne oldu hayırdır_?

SKYNET_06 hOŞGELDİN ABİ l4000 2 gÜN SONRA AVUCUMDA aRKDAŞIN dURUMU BENİ SIKTI SANKİ BU SORUN BANA OLDU ABİ Sen naptın HD Görüntü istiyoruz Kıral senden

Hoşbulduk

HD görüntü sözüm var biliyorum fakat dediğim gibi bayram dolayısıyla çalıştığım işyeri kapalı ve harici HDD orada unuttuğum için videolara ulaşamıyorum
    daha önceden yedeklediğim bazı hd flimlerim yanımda değil çünkü. 9 gün bayram tatili sonrası inşallah bir sakatlık çıkmaz HDD me . belkide çalınmıştır birileri bozmuştur vs vs

aslında netten indirsek şimdi bir kaç HD video olmazmı_? gerçi kotalıyım download işi sakat benim için diyeceğim ama olsun size feda olsun ne diyelim artık

bildiğiniz bir adres varmı test için 720 p video indireceğim yer _? fazla mb olmasın ama

• arkadaşlar driver ın son versiyonunu bulamadım garip bişi buldum ama o da sorunlu bişi çıktı. aranızda nvidia 8600m gs xp driver ı bulabilecek olan kimse var mı acaba? 1 saattir de onu arıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ne oldu hayırdır_?

Hoşbulduk

HD görüntü sözüm var biliyorum fakat dediğim gibi bayram dolayısıyla çalıştığım işyeri kapalı ve harici HDD orada unuttuğum için videolara ulaşamıyorum
    daha önceden yedeklediğim bazı hd flimlerim yanımda değil çünkü. 9 gün bayram tatili sonrası inşallah bir sakatlık çıkmaz HDD me . belkide çalınmıştır birileri bozmuştur vs vs

aslında netten indirsek şimdi bir kaç HD video olmazmı_? gerçi kotalıyım download işi sakat benim için diyeceğim ama olsun size feda olsun ne diyelim artık

bildiğiniz bir adres varmı test için 720 p video indireceğim yer _? fazla mb olmasın ama

SKYNET_06 abi Alsana HD Video Clib Çok az Kota yer DÜşük Mb ''Lar Kota aşarsa Paranı Ben ödicem

RENNTL__________Arkadaşımızın sorunu 5 saniyede bi ekranın kararması Dsotlarıma az önce Ulaştım Onlarda hayret etti Neden olamıyo belli değil 1.1 PM Sorun yok diyelim ama 5 saniyede ekranın gidip gelmesi Nasıl bi sorun anlamadım Bire bir İmkanım Olsa Ben 1.1 Pm sorunsuz hallederdim ya çıkıcak bi yerden sorun dur bakalım ...

http://www.highdefforum.com/high-definition-movies-video-clips/6537-official-hd-video-clip-list.html

SKYNET_06 Güzel Bol denizli Bi şey indirde parlasın Bu Topik

RIDVAN 1903 MSN Ye geçermisin sen

• quote:

Orjinalden alıntı: rentts

arkadaşlar driver ın son versiyonunu bulamadım garip bişi buldum ama o da sorunlu bişi çıktı. aranızda nvidia 8600m gs xp driver ı bulabilecek olan kimse var mı acaba? 1 saattir de onu arıyorum.

8600 yanındaki sonundaki ( m ) harfi olduğu zaman farklımı oluyor_? yani laptop için doğrumu_?

yani
    8600m gs olarakmı arattıracağız

yoksa sadece 8600 gs şeklinde arattırsak yeterlimi_?

bu driver normal 8600 gs xp olanı / ( m )yok

http://www.nvidia.com/object/winxp_178.24_whql.html

• quote:

http://www.highdefforum.com/high-definition-movies-video-clips/6537-official-hd-video-clip-list.html

SKYNET_06 Güzel Bol denizli Bi şey indirde parlasın Bu Topik

link için çok sağol.

yalnız oradaki videolara ulaşamıyorum! page error veya dosyalara ulaşılamıyor diyor

edit: tamam, birtane Microsoft'un sayfasından indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 11 Aralık 2008; 2:02:18 >

• hocam sanırım 8600gs normal masaüstü bana 8600m(mobile) gs lazım. kafayı yemek üzereyim bu siyaha düşme sorunu yüzünden. gogomez de saolsun beni msn den ve tel den asiste ediyor ama çözemiyoruz sorunu. başka bir laptop bulsam da onunla hdmi dan bağlasam sorunun benm laptop da mı yoksa tv de mi olduğunu anlayacağım. ama ne yazık ki böyle bir şansım yok. kasam var ama kasamda dvi çıkışım yok yani dvi-hdmi ı başka bi cihazdan deneme şansım şu anda sıfır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.