Şimdi Ara

dvdli teyp tavsiyesi 200- 300 ytl civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dvdlı teyp almak istiyorum fakat kararsız kaldım isimsiz markalarda kart okuyuculu usblı modelerini bu fiyatlar arasında alabiliriz navitech ve goldmaster triident jameson bunların hangisi daha iyidir yoksa bunların geldiği yer belli hepsi aynı güvenirlilikte midir?
    Bunların haricinde sony jvc var fakat onların fiyatı 350 civarında ve ekstra olarak usb ve kart okuyucuları yok
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=258265&productid=otdelcdt6800bdt#tablnk bu teyp hoşuma gitti fakat markaya(navitech) ne kadar güvenilir
    yardımlarınızı beklıyorum

dvdli teyp tavsiyesi 200- 300 ytl civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locked13 -- 25 Eylül 2008; 9:17:22 >
  • navitech yukarıdakı ekranlı modeli zaten 298 lira senin dediğin pilippo yu burada 190 liraya satıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locked13 -- 25 Eylül 2008; 9:17:34 >
  • kardes 290 a sattığın cihazı 190 lira diyorum modelide aynı yanlış anlaşılma yok yani sen sadece senin cihazı marka(jvc sony v.s.) olan cihazlarla karıştırdın heralde
  • pioneerdan sasma derim bn
  • navitech 'den şaşma çok pişman olursun
  • arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum ayrıca navitech teypleri en uygun nerede bulabiliriz
    navitech konusunda fazla bir şikayet duymadım diğer orta sınıf markalara göre(trident,jameson,sunny gibi v.s.) daha üst düzey diyorlar
    yardımlarınızı beklıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.