Şimdi Ara

dvd yi sökünce bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

enteresan bi sorunum var. bilgisayar normal açılıyor. yeni formatladım. müşterinin bilgisayarı ve kendi dvd mi kullanarak formatladım. şimdi ise dvd yi söküyorum ama açılırken güvenli mod, normal başlat gibi seçenklerin bulunduğu hata ekranı çıkıyor karşıma. enter e basıp devam edince ise mavi ekran veriyor ve resetliyor makina. güvenli modda da ayunısını yapıyor. dvd yi geri takınca bilgisayar normal açılıyor yine. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen

• harddisk ile optik sürücü ide mi?
    ide ise aynı kabloda mı takılı?
    aynı kabloda takılı ise master slave ayarlarına bi bak!bazen ide kablolar sorun cıkartıyo baska ide kablosu ile dene
    sata ise sölicek lafım yok
  • hdd ide ama dvd sata ::S
  • haydee!!
    biosta sata ile ilgili bi yer varsa disable yap bide su ahci olan yer vardı ya orayı da oyna biostan
  • yok yine olmadı ama mavi ekranda 7B hatası veriyor. tam olarak şöyle 0x0000007b (0xba4c3528, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)

google de aradım 1000 türlü şey çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmurat2 -- 1 Şubat 2010; 14:55:47 >
  • dvd yi takıp blgisayarı actıgında aygıt yöneticisinden dvd rom u kaldır sistem tekrar takılı aygıtı bulmadan kapat dvd yi sök tekrar acmayı dene!
  • sata dvd rom larda bazı anakartlarda oluyor bu sorun dvd romu takılı olması lazım yoksa sorun yaratır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.