film yazdim az once dvd ye,program olarak conver x to dvd yi kullandim alt yazisi falan tamam ama filmde renk sorunu var yesilimsi bir renk gidip gidip geliyor karakterlerin ten renkleri falan yesilimsi olup normale donuyor hep bu sekildr
tv tuplu vestel dvd okuyucu ise arcelik ikiside cook eski,aradaki scart kab. Degstim tvyi degstim snuc ayni
fikri olan var midir
nero ile mi yazmak lazim acaba.
dvd nin yazma işlevi bitmişte olabilir eski ise.
Dvd playeri degismek lzm yani ?
bana sorarsan, o pc i çöpe at : )) al bi hp bak keyfine : )
lan şakamısınız olum siz beni niye bu kadar güldürüyonuz
renkler yeşile çalıyorsa ekranda o an kırmızı renk gidiyor demektir.
2 ihtimal kalıyor ya tv markası vetel olduğu için tüpü bitiyor( vestellerin tüpü3-4 senede biter rus malı tüp olduğundan )
yada kablo yerinde kırmızı temas etmiyor
dvd de böyle abuk subuk şeyler olmaz nedeni basittir veri digital aktarılır
@nedenSe54
pc ile alakası ne ki hocam
@nonvolatile
kücük bir tv de var yine vestel onda da denedim,onda da aynı,oda eski gerçi.Kırmız dediğiniz ? görülen bütün kırmızıları denedim, bu kabloyu cıkarıp scart-scart olan kabloyu denedim onda da aynı.
dvd playerdan olma ihtimali nedir sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
@nedenSe54
pc ile alakası ne ki hocam
@nonvolatile
kücük bir tv de var yine vestel onda da denedim,onda da aynı,oda eski gerçi.Kırmız dediğiniz ? görülen bütün kırmızıları denedim, bu kabloyu cıkarıp scart-scart olan kabloyu denedim onda da aynı.
dvd playerdan olma ihtimali nedir sizce ?
Hakan Bey herşeyi denemişsiniz. dvd yi pcye takıp izleyin ama onda düzgün görünür zaten.
geriye birtek dvd player kalıyor.
benim kırmızı dediğim siz yeşile dönüşüyor dediğinizde kırmızı gidince yeşile benzediini tahmin ettim o sebepten,