Elimde orijinal Brothers In Arms Collection var Toplam 2 dvd 1 tanesinde ilk 2 oyun diğerinde serinin 3. oyunu var 3. oyunun dvd'sini taktığımda dvd sürücü ses çıkarmaya başlıyor. setup.exe'yi çalıştırdığımda ise uzun bir süre sonra hata verdi. dosyaları kopyalamaya çalıştığımda ise kopyalama hızı 910kb/sn gibi düşük değerlerde dolanıyor. sistem özelliklerim Casper nirvana nb 15.6 intel i5 450m pegatron h36st 4gb ram sürücü: HL-DT-ST DVDRAM GT32N
Dvd sürücünün okumakta zorlanıyor bu yüzden hız düşürüyor , ve hata verdiğine göre de o kısımı okuyamıyor.
Diskiniz zarar görmüş olabilir. Ancak benim tavsiyem başka bir optik okuyucuda da denemeniz. Başka bir optik okuyucu o kısmı okuyabilir belki , sıkça yaşanan bir olaydır.
disk yeni daha yeni açtım paketi başka disklerde olmadı byle bişey ztn gerek kalmadı !1,5! saatte kopyaladım içeriği
Hernekadar disk yeni olsada sorun çıkabiliyor,aldığınız kopya sorunsuz kurulum yapıyorsa bir kopyasını almanızı öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme