Bildirim
DVD-ROM kızağı zor çıkıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
DVD-Rom'u açtığında taklıyor sanırım.Takıldığında sadece kapağa bir kez dkunamyı dener misin?Bende hemen açılıyordu.
Onun da çözümü baya basitti.Ufak bir işlemle hallediliyordu.... -
Dvdromu açıp,tray'ı çıkartan lastiği temizle.Bu kadar. -
Bu aletinde neresini tutsan sorun..Böyle bir makinede hayatım boyunca görmedim hakkaten gerek pc dunyasında gerek konsol dunyasında..
Allah sabır versin hepimize.. -
Aynı sorun bendede oluyor arada bir,ekranda opening yazısı varken kızağın ortasına hafif bastır geliyor,şu alet hayatımda gördüğüm en ucuz işciliklerden birine sahip,eski xbox gibi fazla oyun çıkmamaya başlarsa direk satarım yeni elit yada falconlardan alırım halo ve gow için.Bu arada benim rom samsung. -
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
Bu aletinde neresini tutsan sorun..Böyle bir makinede hayatım boyunca görmedim hakkaten gerek pc dunyasında gerek konsol dunyasında..
Allah sabır versin hepimize..
Ben 1 ay önce aldım almadan öncede çok düşündüm alıym mi almıyim mi diye okadar para verip bide üzerine sorun yaşamak istemiyordum ama bu oyunlarının güzelliğine ve bu güzel oyunların hem ucuz hemde kolay bulunuyor olması ağır bastı aldım aldığımada pişman olmadım ama yemin ederim acayip sitres yapıyorum hergün bügün bozulacak korkusuyla açıyorum makinayı Ps1 Ps2 okadar sorunsuzdularki okadar sene birkez sorun çıkarmamışlardı ve hiç düşünmemiştim acaba bozulurlarmı diye ogünlerden bu Xbox 360'ın sitresli günleri şimdi zor geliyor ya ne yapalım katlanıyoruz neyse uzatmıyim dediğin gibi Allah sabır ve dayanma gücü versin...
-
Open tray hatası .DVD kızağını temizleyip bir kıskaçmı ne takılıyodu galiba onun gibi bişey ,gözümün önünde çok tamir ettiler,genelde SAMSUNG DVD-ROM'larda çıkan bir sorun... -
yo hayır. open tray hatası değil. aynı sorun bende de oldu. dvdromun içini açıp, kızağın lastiğini çıkardım,sıcak suya atıp 10 dakika beklettim, sonra kuruttum,temizledim,yerine geri taktım.paşa gibi çalışıyor artık. -
sağolun -
Çıktığında içine bir oyun koyun ondan sonra sorun olmaması lazım. İstediğinizde oyunu değiştirirsiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Darky
Çıktığında içine bir oyun koyun ondan sonra sorun olmaması lazım. İstediğinizde oyunu değiştirirsiniz.
En doğru cevap.Bu sorun sadece xboxlardaki samsung dvdromlarda değil,pcdeki dvdromlarda da oluyor.Ben pcdeki lg dvd yazıcıyı açıp kızağın hemen önündeki lastiği yeni bir lastikle değiştirerek çözüme ulaştım.Daha önce içinde boş bir dvd bırakıyordum.Bir arkadaşın 360 dvdromunda da aynı işlemi yaptım.Tabi paket lastiği ufak ve kalın olursa senelerce bu sorunu yaşamazsınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: Darky
Çıktığında içine bir oyun koyun ondan sonra sorun olmaması lazım. İstediğinizde oyunu değiştirirsiniz.
yok oda fayda etmiyor
yeni bi yöntem öğrendim paylaşıyorum
xbox kızağı dışarda olacak şekilde kapatılır
sağ elle kızağı tutarak ileri geri hızlıca çekeleriz.
bu işlemi birkaç kez tekrarladıktan sonra problemden kurtuluruz -
ben dediğiniz gibi içine oyun koymakla çözüme ulaşamadım. hatta içindeki oyunu çıkartmak için yarım saat uğraştığım olduydu,sonra pes edip o gün yine forza oynamaya devam etmiştim .problem lastikte. dolayısıyla içine oyun koyarak birşey değişeceğini sanmıyorum.daha sıkı bir lastikle değiştirmek daha kalıcı bir çözüm.
-
samsunglar hatırlarsanız xboxdada boyleydi -
ben eski xboxumda yumruklayarak açıyodum birincide vermezse ikinçide kesin veriyo
bu samsungların hepsinde var demekki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X