Şimdi Ara

DVD-R Yazma sorunu(Writemaster)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. benim dvd yazıcımda bir problem var şöyleki, yazmaya başlayınca o bildiğimiz tipik vııınn sesi bağırmaya başlıyor, iyice hızlandıktan sonra da bir anda sanki fren yapıyormuş gibi bir sesle yavaşlıyor. Yazım devam ediyor ama çok yavaş bir hızda. 1 saatte ancak yazabiliyorum tam dolu bir dvd yi. sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğundan emin değilim. Yazıcımın markası Writemaster. DVD+R bu arada. Nero 8 kullanıyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim tüm site sakinlerine..

• writemaster dediğin dvd+rw samsung writemaster olabilir.yani markası samsung dur.madem nero 8 kullanıyorsun o zaman nero 8 de araçlar bölümünden sürücünü test edebilirsin bi bunu dene sürücünü test et.geç yazmasının sebebi büyük ihtimalle sürücünün kendi arızasıdır.kullandığın programlarla veya sistemle bi alakası olduğunu sanmıyorum..belki bi ihtimal sürücünün anakarta giren veri kablosu bozulmuş olabilir.oda sanırım samsung writemasterlarda sata kabloluydu imkanın varsa bunu değiştirebilirsin..
  • dediğinizi deniyicem teşekkür ederim..

samsungmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanmt -- 7 Aralık 2008; 14:10:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dvd rw sorunu
    14 yıl önce açıldı
    windows 8 diske yazma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.