Şimdi Ara

DVD çift katman sorunsalları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çift katmanlı DVD yazabilen modeller piyasaya çıktı mı, fiyatları ne durumda ? Bugünlerde DVD-Writer almayi düşünüyorum, ancak CD' den DVD yaziciya geçmek için 4GB veri yazabilen bir aygıt aslında hiç de cazip gelmiyor.
    Disketten CD lere geçiş bize kapasite olarak 400 katlık bir fark getirmişti. Dolayısıyla verdiğimiz para 300-400 $bile olsa buna değerdi.
    Ancak Bugün durum çok farklı. 4küsür GB' lik bir DVD beni kesmez, en azından çift katmanlı olmalı diyorum. Beklemek istiyorum! Ama bekleyemiyorum da...
    Hergün tek tek CD' ler ile ugrasmak...
    Herşey bir yana beni en çok rahatsız eden şey, üretimi ve tüketimi sırasında petrol ihtiva eden BOş 1 adet DVD' ye 8GB veri koyabilecekken, çevreye yine her bir tanesi ayni zarari olmak üzere 12 katı zarar veren 12 adet CD-R kullanmak zorunda olmam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 17 Eylül 2004, 23:25:13 >

• ben hem cift katman hemde cd uzerine baskı yapanları bekliyorum. tabi cif katman 4x le yazmalı.16xde tekkatman lı yazmalı
  • su an almayın 3-4 ay sonra fiyatlar gayet makul seviyelere gelir.
  • DVD-RAM dedikleri çift katmanmi
  • bence 3-5 aylik zamanda fiyatlar düşmeyecek.. benim beklentim 2005 in nisan-mayıs aylarında 40 dolar civarına düsmesi...
  • sana önerebileceğim model lg gsa 4120b çift katmanlı da yazıyor ama 2.4x te haberin olsun fiyatıda makul 120$+kdv ayrıca tüm çeşitleri destekliyo
  • bence çift katman dvd için erken daha onun fiyatları 10 kat düşer tabi okadar bekleyin demiyorum ama şimdi alırsanız çok pahalıya gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çift katman dvdlerin bos medayalari 17$ ciwariymis yurt disinda.öle duydum walla.warin gerisini siz düsünün....
  • o zaman almayalım abi. 17 $ ı ona vereceğime, omega drive midir nedir 50 $ a 90GB yedekleyen kartuşları olan alet, USB den PC ye baglanıp yanınızda da taşıyabiliyorsunuz ...
    ASlında DVD' den kesinlikle daha güzel bir seçim ama standardı tüm ülkelere yayamayacakları için tutulmuyor böyle aletler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.