Şimdi Ara

DVD+R Double Layer ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DVD Writer almayı düşünüyorum.Biraz araştırdım ama hiç anlamadım..

DVD+R Double Layer ne demek mesela?Sonra DVD+R ve DVD-R yazıyor.Bunlar ne demek?

SAMSUNG SH-S182D 40x32x40x 16x4x16x
    LG 18X8X18X DVD-RW 6X DOUBLE LAYER

Bu ikisi arasında hangisi daha iyi ve daha hızlı?

Bi de DVD'lerin 50'lik veya 100'lük paketleri ne kadar?İyice kafam karıştı ya..

• quote:

Orjinalden alıntı: Salih

DVD Writer almayı düşünüyorum.Biraz araştırdım ama hiç anlamadım..

DVD+R Double Layer ne demek mesela?Sonra DVD+R ve DVD-R yazıyor.Bunlar ne demek?

SAMSUNG SH-S182D 40x32x40x 16x4x16x
    LG 18X8X18X DVD-RW 6X DOUBLE LAYER

Bu ikisi arasında hangisi daha iyi ve daha hızlı?

Bi de DVD'lerin 50'lik veya 100'lük paketleri ne kadar?İyice kafam karıştı ya..

cok soru var alıntı yapmak zorunda kaldım

double layer çift katmanlı demek yanı 8.5 gb a kadar verı yazabılırsın bu medyalara
    bu 2 yazıcıdan lg yı almanı tavsıye ederım yazma hızı daha ıyı ayrıca kendım de kullanıyorum memnunum
    dvd paket fıatları degısıyo markalara gore 100 lu bı paket ıyı bır marka 70 ytl cıvarı alabılırsın daha ucuzzları da var tabıkı orn. memorex verbatim gibi markalar sorunsuzdurlar

• + ile - onların bi çeşit farkıdır (çok açıklayıcı olmadı galiba) ama ikisini de okumasında fayda var sürücünün... normalde bi üretim farkı, kendi aralarında bu daha hızlı bu daha yavaş gibi bir farkları olmasa gerek
  • heee şimdi anladım..

bi de araştırmalarıma göre samsung'lar daha hızlı ve daha sessiz çalışıyormuş..doğru mudur?
  • + dvd'lere sonradan veri ekleyebiliyorsun.- dvd'ler de ekleyemiyorsun...

hatalıysam düzeltin
  • benimde yazma hk. da bir sorum var.
    uzun süredir dvd yazıyorum ama hiç çift katmanlı dvd yazmadım ve şu an yazmam gerekiyor, biliyorsunuzki bu medyalar hiçde ucuz değil yani riske girmeden doğru ve net bilgilere ihtiyacım var.
    bu işi başarı ile yapan arkdaşlara soruyorum, nasıl yapıyorsunuz.
    bende nero6, alchol120, imgburn ve clone CD yüklü, hangisini kullanmalı?
    ve nasıl yazdırmalı yani hardiskten kalıp olarak mı yoksa sanal bir dvd romdan mı?
    sanal dvd romlarım:alchol120, poweriso,daemon.
    8gblık imaj mdf formatında hardiskimde, sanal dvdlerden powersio hariç hiçbiri görmedi, poweriso da tek katmanı görüyor sanırım. çift katman göstren sanal DVD yok mu?
    yazma programlarından baktığım zaman harddiskte olduğunu görebiliyorum ama "bütün dosyalar (all files)" ı seçtğimde yani kendi destekledikleri formatta göstermiyorlar.
    bu şekilde yazdırabilir miyim yoksa önce bir format dönüştürme olayına mı girişmeliyim?
    doğru bir yazma için hangi formata hangi programla dönüştürmeliyim?
    ucuz olsa tek tek bütün olsalıkları deniycem valla ama insan bu kadar paraya kıyamıyor, yardım lütfen.
    medya olarakta memorex dvd+r almaya karar verdim, iyi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.