Şimdi Ara

DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
6
Favori
43.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Düşündüğüm gibi tanınmayan sürücü kartın ağ özelliği ile ilgiliymiş. Sürücülerden X64 olanı(windows 7 sürücüsü) kurmaya çalışınca yarıda kalıyor, hata veriyor. Duyduğum kadarıyla ilk çıkan win7 sürücüsü SP1 den sonra işe yaramıyormuş. Sonra Win Vista 64 bit sürücüsünü program uyumluluk sihirbazı ile vistaya ayarlayıp çalıştırdım kuruldu!

     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi


    HD yayın benim için o kadar önemli değil, sırf HD göstersin diye 100 Lira fazla ödemek istemem. Sanırım illegal erişim dediğiniz şifre kırma işleri... Bilgisayar fena değil 4 çekirdek 4 ghz vs... Bu DVB S2 kartlar mı şifre kırma yazılımlarını destekleyen? Softcam vs gibi yazılımlar kullananlar gördüm DVB s kartlarla, ama pek işe yarıyor diyeni görmedim.




  • Hocam senin derdin büyükmüş :) Ben bugüne kadar sağlıklı çalışan ve Microsoft'a ait HERHANGİ bir işletim sistemi görmedim. Sadece uydu yazılımları değil tüm multimedya ve oyunlarda sorun yaşayabilirsin. X64 işletim sistemleri üzerine hiçbirşey kurmazsanız bile kendi kendine hata verebilen sistemler. Sürücüyü kuramama sorunları ise zaten sadece ve sadece işletim sistemi ile ilgili. Microsoft'un bu iş için 25 araba daha ekmek yemesi lazım bence. Herneyse eğer 64 bit te ısrarcı iseniz DVBVIEWER ve benzeri programlardada sorun almaya devam edeceksiniz demektir.


    Gelelim şifre kırma işlemlerine. Hiçkimse şifreleme yöntemleri bu safhada iken arkadaş otrudum şu kanalı kırdım izliyorum diyemez. Bunun kartsız bir imkanı yok. Kart paylaşım işi ise Dreambox olayına giriyor. Bu olaya bilgisayar üzerinden elbette katılabilirsiniz ama bunun için HD karta vermemeyi düşündüğünüz miktarın çok üzerinde yıllık ödemeler yapmanız gerekecektir. Şifre kırmak için gerekli olan şey uydu kartı, kartınız HD ise platformadaki HD kanallarıda izlersiniz o kadar. Başka bir fark yok.




  • Nankörlük etmek istemem, yıllardır windows kullanıyorum. Bence şu ana kadar kullandığım en kullanıcı dostu ve stabil işletim sistemi de windows 7 64 bit. Oyunlarda yazılımlarda bir sorun yaşamadım ki bir oyun severim, bol grafikli gerçekçi oyunları oynarım. Tabi çok eski bir donanım değilse tüm donanımlar windows 7 de sorunsuz çalışıyor. Vista ready olması yeterli donanımın. Hatta bir çok sürücüyü internet varsa kendi buluyor yüklüyor kuruyor... Bu dreamviewer da 64 bit destekli, sorun çıkaracağını sanmam. intelin dandik atom işlemcileri (kendileri insanı sinir hastası eder, cep telefonumdaki işlemci bile daha hızlıdır...) hariç yıllardır 64 bit desteği olmayan işlemci de üretilmiyor. Win 8 de microsoftun 32 bit destekli son işletim sistemi olacak diye biliyorum. Benim uydudan beklentim bis kiylerini girebileyim, maçları vs sorunsuz izleyebileyim. Bir de kayıt yapıyorsa yeme de yanında yat... Zaten analog tv kullandığım için Standart uydu yayını bana full HD gelir.




  • Win7 64 bit ile yaşadığım sorunları saysam heralde burada baya bir yer tutar. Demek ki farklı programlarla bilgisayar hayatımızı devam ettiriyoruz. Her neyse. DVBVIEWER ile BISS keyleri açabilirsin. Tek gereklilik kullandığın programın PRO versiyonu olup FULL olması. Çünkü diğer durumlarda DVBVIWER plugin menüsaü deaktif yapıyor.


    Ayrıca ProgDVB programı ile Vplug uygulamasını kullanıp yine BISSKEY leri halledebilirsin. İki programda izlediğin kalitede sorunsuz kayıt yapar. Hatta yayını izlerken yayını izlemeye başladığın yere kadar başa alır ayrntıları kaçırmazsın.
  • yazılımın 4,8,1 versiyonu var ama onu pro olarak bulamadım, dvbviewer 4,5 kurdum. Power dvd 7 bulmak zor çünkü power dvd 11 çıktı, 7 çok eski. power dvd 11i kurdum ama kodeklerin arasında çıkmıyor?

     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi


    *Yazdığın gibi power dvd ve divx kurduktan sonra dvbviewer kurulumu başlattım...




  • Codeclerin arasında çıkmamasının sebebinin 64 bit işletim sistemi olduğunu söylesem şaşırırmısın peki :) 64bit işletim sistemlerinin en büyük sorunu Program klasörlerinin çift ama kayıt defterinin tek olması. Yani 32bit için ve 64bit için ayrı program klasörleri oluştururken bunu tek sistemde kontrol etmeye çabalıyor. Bu ise en çok lisanlama ve yeni sistem dosyalarının yollarında sorun yaşatıyor.


    Özel mesajla PowerDVD 7'yi yolluyorum sana hocam. Ama o da bi çare olmayacaktır.
  • Hocam sen de yolda yürürken ayağın taşa takılsa 64 bitin işi bu! diyeceksin. Sorun 64bitten değilmiş, sadece eski kodekleri kaldırmam yeterli oldu... Power dvd 7 için sağolasın.

     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi


    Yalnız bende video renderer kısmında system default yok, iki seçenek var resimdeki. Ayrıca mp3 dekoderde hiç seçenek yok...

     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi


    64 bitin işi olabilir tabi :) Ama tahminim benim eski kodekleri ve power dvd 11'i your uninstaller ile kaldırdığım için, ki kendisi registry girdilerine kadar bir programa ait ne varsa kaldırdığından, sorun olmuş olabilir...




  • Bunun üzerine KLM Codec kur hocam mp3 codecleri var orada baya bi. Gerçi KLM kullanmayan biri olarak sonu kötü olurmu onuda bilmiyorum :) 64Bit'e gelirsek eğer sen şuan elektrik sistemi tamamen arızalı bir araçla yol alıyorsun ve sanırım bunu sadece 3.25gb üzeri ram kullanabilmek için yapıyorsun. Bende 4 gb ram kullanıyorum ama bırak 64Bit'i Win7-Vista bile kullanmıyorum. Eğer 64 bit nedenin ram ise sana tavsiyem XP kullan hemde 32 bit. Vistanın sistem ram kullanımı 1gb'nin üzerine çıkmışken 64bit kullanıp ram den kar etmek bana çok mantıklı gelmiyor. Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarbirinci

    Bunun üzerine KLM Codec kur hocam mp3 codecleri var orada baya bi. Gerçi KLM kullanmayan biri olarak sonu kötü olurmu onuda bilmiyorum :) 64Bit'e gelirsek eğer sen şuan elektrik sistemi tamamen arızalı bir araçla yol alıyorsun ve sanırım bunu sadece 3.25gb üzeri ram kullanabilmek için yapıyorsun. Bende 4 gb ram kullanıyorum ama bırak 64Bit'i Win7-Vista bile kullanmıyorum. Eğer 64 bit nedenin ram ise sana tavsiyem XP kullan hemde 32 bit. Vistanın sistem ram kullanımı 1gb'nin üzerine çıkmışken 64bit kullanıp ram den kar etmek bana çok mantıklı gelmiyor. Kolay gelsin.


    Evet, ram ve performans için 64 bit kullanıyorum. Hatta 8GB ram sipariş verdim. Sabit diskin üzerindeki tampon bellek özelliğini kapamak için. Ben söylediğim gibi win7 64 bitten son derece memnunum, hatta abi bi format atıver diyen arkadaşların da hemen hepsine win7 64 bit kurmuşluğum vardır Video renderer olarak vmr 9 mu evr mi seçmeliyim? Bu arada çanaklar daha bugün kuruluyor...




  • DVBViewer'e BISS plugins'i kurduktan sonra, bu keylerle NBA Tv açılmaktadır.
    DFFEFCFDBF18

    Yalnız Vplug kurulu ise, activate'deki çentik'i kaldırmalısınız.
  • Hocam siz hangi Plug-in in kullanıyorsunuz ?
  • BU ARADA KEY ÇALIŞIYOR. TEŞEKKÜRLER.
  • Paylaşım yani server üzerinden izlemeler için ACAM 6.20 plugins kullanmalısınız.

    Emu ile açılan kanalları izlemek için Vplug 2.46'yı kurup, v_keys.db ve v_sids.db
    güncel dosylarını, MDPlugins klasörüne atınız. (Rai'ler, Mezzo ve Globo tv kanalları v.b.)

    Biss şifre ile açılan kanalları izlemek için DVBviewer_BissSRC plugins'i kurmalısınız.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 25 Ağustos 2011; 21:32:52 >
  • Merhaba, Çanak Kurulumu yaptırdım, Bilgisayarda Dijital TV keyfini yaşamaya başladım. Şu an Bu plug-in'ler ve Kumandayı nasıl kullanmaya başlayabileceğimi araştırıyorum...SoftCSA ve Vplug Plug-in'lerini kurdum. Sanırım buraya giriyoruz Biss Keylerini...

     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi


    Bir hayli uzun iş gibi gözüküyor tüm kanalların Biss keyleri bulup girmek... Bir kolay yolu yok mu? Tüm keylerin bulunduğu bir dosya gibi?




  • Alıntıdır.

    DVBViewer 4.60 pro herkesin kullanabileceği sürümü kullanıma sunulmuş.
    http://www.4shared.com/file/_J13r5hj/DVBViewer_Pro_v4600_by_oktagon.html

    So sürümü 4.81 olduğu için denemedim. Kurmak isteyen arkadaşlar, önce registry
    temizliğini yapmayı unutmamalıdır.

     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi

     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi

     DVBViewer | Ayarları - OSD - Kanal Listesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 31 Ağustos 2011; 23:16:44 >




  • Merhaba, bildiğim kadarıyla yasal olmayan her türlü yazılım linki vermek burada yasak, ilaçlı programlar da dahil. 4.8.1 için bir çözüm çıksın ona da bakarız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40

    Merhaba, bildiğim kadarıyla yasal olmayan her türlü yazılım linki vermek burada yasak, ilaçlı
    programlar da dahil. 4.8.1 için bir çözüm çıksın ona da bakarız :)


    İfade de düzenleme yaptım.

    Programın lisanslı olmadığı doğrudur. Ancak yasal olup, olmaması tartışılır.

    İlaveten;

    Bu arayüz(DVBVewer) DVB arayüzler içerisinde en gelişkini olup, uydu tv kartı kullanan
    arkadaşların istifadesine sunulmuştur.

    15 euro gibi küçük bir lisans bedeli ile şimdi ve ileride çıkan sürümlerede sahip
    olunabilmektedir.

    Maksat, hevesli kullanıcıların programı yükleyip, programa uzun süre içerisinde
    temayüzünü sağlamaktır.

    Kullanıcı progamdan büyük oranda fayda sağlamaya başladığında, zaten son sürüm
    ihtiyacı için kendisi satınalma yoluna gidecektir.

    Zaten aynı maksatla da programın yazarı hackbart; bir yada iki sürüm öncesi eski
    sürümü, lisans hakkını kaybetmiş (lisansına ait paylaşımda bulunmuş) kullanıcı bilgileri
    üzerinden internete sızdırmaktadır. Programı sürekli gündemde tutabilmek için !!!

    Saygılar, sevgiler.




  • Programı illegal olarak kullanmak isteyen arkadaşlara biraz deneyimlerimden bahsedeyim.

    Öncelikle sadece DVBVIEWER değil tüm uydu programları şu an hackerlar için bilgisayara sızma yönünde eşi bulunmaz birer kaynak. Uydu yazılımı kullanan kişiler programla beraber ağ protokollerinide hizmete sokacağı için hackerlarda bu protokollerde hazır delikler oluşturmak için sürekli korsan sürümler ve crack'ler yayınlıyorlar. Aynı forumda değişik kullanıcı isimleri ile 100'lerce post yayınlıyorlar. O kadar çok paylaşım yapıyorlar ki onların paylaşımları harici kaynağa ulaşabilmek imkansız gibi. Bu nedenle böyle kırılmış program arayıp bulup indirmek isteyen kişilerin sağlam bir antivirüs programını açık tutmanın haricinde harici bir firewall programınıda açık tutması tavsiye edilir. Aksi hallerde şanslı iseniz sadece windows formatı ile kurtulursunuz. Özellikle portable sürümlerden şiddetle uzak durmanızı öneriyorum.




  • DVBViewer 4.8.1 pro herkesin kullanabileceği sürümü de kullanıma sunulmuş.

    Link veremiyorum. Google'a müracaat.
  • DVBViewer 4.9.0 pro kullanıma sunuldu.


    Dikkat : Net'e düşen herkesin kullanabileceği sürümün çalışmadığı rapor edilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 23 Eylül 2011; 18:29:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.