Şimdi Ara

Düzgün bir şekilde xenon far taktırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar 2012 model vw polo aracıma xenon far taktırmak istiyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi bu işin düzgün ve güvenli bir yolu varsa sizlere onu sormak istedim.Trafikte bende kötü xenon taktırmış tiplere tanık olan ve acaip rahatsız olan biriyim.Araçta orjinalinden xenon far yok, ben camları siyah yapıp bağıran egzos takan tiplerden de değilim.Sadece xenon farı beyaz ışığı seviyorum kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde aracıma uygulatmam mümkün müdür?Biraz araştırdığımda far yıkama ve far yükseklik ayarı olması gerektiği ve xenon farın mercekli olması gerektiğinden bahsediliyor.Araçta 1-2-3 diye far ayarı var ama bahsedilen bu mu bilmiyorum.Far yıkama taktırmak zorunlu mu yada sonradan taktırmak mümkün mü?Son olarak varsa bu işin güvenli,kimseye zarar vermicek,muayenede takılmayacak yöntemi ne kadara mal olur sizlerden bilgisi olan varsa fikir almak istedim teşekkürler...

• Bulaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Far yükseklik ayarı otomatik bir sistem. Aracın yük ve eğim durumuna göre sürekli olarak farların yüksekliğini ayarlıyor. Öyle ki durağan haldeyken arabayı birinci veya geri vitese almanıza göre bile farlar oynuyor (kendi aracım için konuşuyorum). Yükseklik ayar sisteminin, xenon sistemin ve de far yıkama sisteminin kurulumu sizin aracın satış fiyatının belki %25'ini geçer. O yüzden ben de tavsiye etmiyorum.
  • profesyonel bir yere gidin bence yoksa her şey batırılabilir ama bana sorarsanız bulaşmayın
  • Orjinal haliyle kullan başın ağrımasın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece, yağmurlu havada, siyah asfaltta.
    benim aracımın farları çok yetersiz.
    ben de orjinal varmı diye sordum.
    yok dendi.
    xenon far benim problemimde fayda verir mi?
    para mühim değil.
    kimseyi rahatsız etmemek adına kaliteli yapan yerler varmı.
    (aracım grande punto 2007 model)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de golfüme tatırmayı düşündüm bi ara ender elektroniğin bu işi çok profesyönel yaptığını duymuştum ama profesyönelliğin bedeli yaklaşık 3500 tl idi şimdi ne oldu piyasa haberim yok ama sadece beyaz ışık alacaksın diye o kadar paraya değmez bence, diğer türlü sadece mercek değiştirme hiç sağlıklı değil, o küfür ettiğin tiplere dönersin. her benzin zammında küfür ettiğimiz devamlı ekonomi yapmaya çalıştığımız bi ortamda sadece xenon olacak diye 3500 tl bana çok geldi, tabi tercih sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

bende de golfüme tatırmayı düşündüm bi ara ender elektroniğin bu işi çok profesyönel yaptığını duymuştum ama profesyönelliğin bedeli yaklaşık 3500 tl idi şimdi ne oldu piyasa haberim yok ama sadece beyaz ışık alacaksın diye o kadar paraya değmez bence, diğer türlü sadece mercek değiştirme hiç sağlıklı değil, o küfür ettiğin tiplere dönersin. her benzin zammında küfür ettiğimiz devamlı ekonomi yapmaya çalıştığımız bi ortamda sadece xenon olacak diye 3500 tl bana çok geldi, tabi tercih sizin...

aynen öyle hocam vazgecmeye yakınım maalesef
  • madem amacınız şekil değil, sadece daha iyi bir aydınlatma istiyorsunuz size önerim osram night breaker unlimited. merceğiyle, elektronik aksamıyla falan uğraşacağınıza bundan alıp takarsınız kafanız rahat eder.
  • Night breker al yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Polo'nun her hangi bir modelinde orjinal yoksa ne kadar çabalarsanız sıkıntı.Tampon değişmesi (far yıkama için) Xenon beyni,xenon sensörü arabanın altına xenon yükseklik ayarı için,çıkma farlar.En ucuz böyle tam istediğiniz gibi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

madem amacınız şekil değil, sadece daha iyi bir aydınlatma istiyorsunuz size önerim osram night breaker unlimited. merceğiyle, elektronik aksamıyla falan uğraşacağınıza bundan alıp takarsınız kafanız rahat eder.

Hocam bu nightbreaker rahatsız eden xenon tipi değil mi işte gözü alan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

madem amacınız şekil değil, sadece daha iyi bir aydınlatma istiyorsunuz size önerim osram night breaker unlimited. merceğiyle, elektronik aksamıyla falan uğraşacağınıza bundan alıp takarsınız kafanız rahat eder.

Hocam bu nightbreaker rahatsız eden xenon tipi değil mi işte gözü alan?

yok hocam göz almıyor. daha fazla ve güzel aydınlatıyor sadece. h7 aldık arkadaşın aracına şaşmaz'dan taktık gayet de iyi oldu. tabii bi mercekli xenon kadar olmaz ancak normal ampüle göre aşırı fark ediyor. ancak fabrika çıkışı xenon yoksa bir araçta taktırmak da bana göre aşırı fuzuli. tabii keyif meselesi bu da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.