Şimdi Ara

Düzgün bir bisiklet alsam en az kaça patlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en son 4. sınıfta resim yarışmasından kazandığım bisiklet duruyor. Ben adam gibi yokuşta mahçup etmeyecek bir şey alsam en az ne kadara patlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 22 Ağustos 2014; 0:26:11 >

• Sıfırmı alcan dostum.bütce ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Sıfırmı alcan dostum.bütce ne kadar

Hocam üniversite falan derken pek para ayıramayabilirim. O yüzden siz şu kadarı gözden çıkar falan derseniz iyi olur.Sıfır alırım muhtemelen.
  • nerede kullanacağına bağlı. Yol mu istiyorsun, dağ mı hibrit bir model mi ? en az bir 750 tl'yi gözden çıkarmalısın.
  • iyi bir giriş seviyesi bisiklet için en az 500-600 lira bütçeniz olması lazım. yokuşta yormayacak bisikletler hybrid şehir/yol bisikletleridir. bunun dışında 250-300 liraya da çelik kadrolu düşük kaliteli bir ton bisiklet var piyasada. dolayısıyla bütçe açısından çok seçim şansınız yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yollar çok iyi değil burada sanarım yol bisikleti pek düzgün bir seçim olmayacak. Teşekkürler.
  • Hocam yokuşta mahcup edmeyecek diyosanız alimünyum kadro olsa daha iyi olur ve 28 inç tavsiye ederim şehir-yol bisikletleri.yani 400 ve üstü makul bisikletler alınabilir.
    Ümit city bik m 28 olabilir.Bianchi esprit olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozaman bianchi speed1000-2000 vb. yada kron xc 150 -250 v işini görür gibi

• ng650
  • Excel 26 idare eder seni
  • Oncelikle bisikleti nerde kullanacaksin.Dagda arazide mi yoksa sehirde asfaltta mi once bunu karar ver.Dagda kullanacaksan dag bisikleti.sehirde kullanacaksan sehir bisikleti.Ben sehir bisikletleriyle ilgilendigim icin sana 2 model soylyeym.Butcen 500 civariysa Salcano City Fun 70 modelini onerirm.Eger 800 liraya yakin butcen varsa Salcano City Sport 40

• Benim bütçem 1000 TL

Şehir Bisikleti tavsiyeniz ne olur?
  • sociolog kullanıcısına yanıt
    1- Mosso 771 DMV
    2- Salcano City Sport 10
    3- Carraro Sportive 225
    4- Sedona 310

Hepsini araştırıp aklınıza yatan ve içinize sinen bisikleti alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

1- Mosso 771 DMV
    2- Salcano City Sport 10
    3- Carraro Sportive 225
    4- Sedona 310

Hepsini araştırıp aklınıza yatan ve içinize sinen bisikleti alın.

Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

2.öneriniz sanırım linkteki oluyor değil mi?

http://www.n11.com/salcano-city-sport-10hd-gezi-bisikleti-P14222720

İstanbul içinde bozuk yolları düşününce amortisörlü almak daha mantıklı değil mi? Genelde sizin öneriniz amortisörsüz almak.Bu şehir bisikletleri stabilize toprak ve çakıl yolda sorun çıkarır mı?

• sociolog kullanıcısına yanıt
    Yukarıda liste halinde verdiğim şehir/tur bisikletleri 1000 TL bütçe ile alınabilecek en yüksek fiyat/performans oranına sahip modellerdir. Şehir bisikletlerinde amortisörün çok da gerekli olmadığını düşünüyorum, kilitli amortisöre sahip bisiklet sürücüleri çok bozuk yollar harici genelde amortisörü kilitli olarak kullanırlar. Kollarınızı ve dizlerinizi de amortisör gibi kullanmaya başlarsanız yoldan gelen titreşim sizi çok fazla etkilemeyecektir. Bunun karşılığında ise yaklaşık 1.5-2 kg arası hafiflik ve yokuşlarda hissedilir derecede performans artışı elde ediyorsunuz.
    Konfor sizin için performanstan önce geliyorsa amortisörlü modellere bakabilirsiniz. Yukarıdaki modellerden Salcano City Sport 10 ve Carraro Sportive 225 bu grupta tavsiye edilebilir. Stabilize toprak ve hafif arazi şartlarında herhangi bir problem yaşamazsınız. İri çakıllı arazide sürüş ise jantlarınıza zarar verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

Yukarıda liste halinde verdiğim şehir/tur bisikletleri 1000 TL bütçe ile alınabilecek en yüksek fiyat/performans oranına sahip modellerdir. Şehir bisikletlerinde amortisörün çok da gerekli olmadığını düşünüyorum, kilitli amortisöre sahip bisiklet sürücüleri çok bozuk yollar harici genelde amortisörü kilitli olarak kullanırlar. Kollarınızı ve dizlerinizi de amortisör gibi kullanmaya başlarsanız yoldan gelen titreşim sizi çok fazla etkilemeyecektir. Bunun karşılığında ise yaklaşık 1.5-2 kg arası hafiflik ve yokuşlarda hissedilir derecede performans artışı elde ediyorsunuz.
    Konfor sizin için performanstan önce geliyorsa amortisörlü modellere bakabilirsiniz. Yukarıdaki modellerden Salcano City Sport 10 ve Carraro Sportive 225 bu grupta tavsiye edilebilir. Stabilize toprak ve hafif arazi şartlarında herhangi bir problem yaşamazsınız. İri çakıllı arazide sürüş ise jantlarınıza zarar verebilir.

Anladım konfor da önemli performans da Bütçeyi biraz daha artırmayı düşünüyorum.Son olarak

Sedona 345 ve carraro 227 arasında kaldım nihayet :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.