Şimdi Ara

Düzenli Paragraf Çözenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1-1,5 aydir düzenli olarak günde 20 paragraf çözuyorum. Başlarda 20-21 dakikada 2-3 yanlişim çikardi.Ortalara geldikçe yanlişim azaldi. 19 dakikada bitirmeye başladim. Ama kitabin sonlarina doğru dikkatim dağilmaya başladi,süre uzamaya başladi(27 dakika bile oluyor), yanlişlarim artti (4-5 oluyor)

Normalde paragraf çozenlerin gelişmesi lazim. Benim yaşadiğim şeyleri yaşayan oldu mu ? Bu bir süreç mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende düzenli çözüyorum ama ben ilerleme kaydettim sende niçin böyle birşey oldu anlamadım.
  • Bazen sorudayken düşüncelere daldiğim oluyor. Sürenin geçtiğini düsunerek stresleniyorum ve hizlica okuyup şik işaretliyorum. Böyle sorular yanliş çikiyor. Siradişi analiz yayinlari çözuyorum.
  • paragrafı seri okuyup , hemen anlayabilecek kıvama gelmen lazım.Yoksa imkanı yok yetişmez.Ben bu şekilde anca 35 yaptım fullenmiyor.Çöz sen ama dilbilgisinide bitir derim şimdiden yavaş yavaş.
  • Aynen dediğiniz kivama gelmek için çalişiyorum. Bunun için aklimdaki düşunceleri test çozerken atmam lazim. Bunu başaramiyorum. Ama test çozmeye devam edeceğim. Denemede 30-31 net bana yeter.

• Kitap oku. Daha faydalı olur.

• kardes paragraf icin ne oneryosun siradısı analız ve 1001 soruda paragraf iyi gder mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt matematik deneme önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1001 soruda paragrafı alma derim. Cevap anahtarında aşırı yanlış çıkıyor.

• o kitabin yerine ne onerırsin acaba?
  • Son yıl kitap okumak pek faydali olmuyormuş diye duydum. Normalde pek kitap okumam
  • Peki sen bu kıvama nasıl geldin?
  • Limit Türkçe s.b alın. ea ve sözelciler limitin edebiyatınıda alın. ben 1 konu çalışıp,sonra femset ve finalden o konuyla ilgili soruları çözerdim eskiden.
  • Palme paragraf kitabı alın

Mümkün olduğunca yeni kitaplar alın sıradışı analiz falan ösym çizgisinden çok uzak
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Palme paragraf kitabı alın

Mümkün olduğunca yeni kitaplar alın sıradışı analiz falan ösym çizgisinden çok uzak

Elimde doğru isik yayinlari ve siradişi analiz yayinlari var. Bitirirsem palme almayi planliyorum. Teşekkurler
  • bende gunluk 70 tane falan cozuyom 3 veya5 ynlıs cıkıyo ama ilerledikçe netler artacak sıkılmaya gelirsek çık parka test coz hem dıkkatını artırsın sese alışarak hemde zaman gecer sıkılmassınm
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Palme paragraf kitabı alın

Palme +
  • ben de sıradışı analiz çözüyorum ve dediğin gibi hiç ilerleme kaydediyo gibi hissetmiyorum hatta sanki daha da kötüye gidiyorum önceden denemelerde daha iyi yapıyodum paragrafları :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pearlie

ben de sıradışı analiz çözüyorum ve dediğin gibi hiç ilerleme kaydediyo gibi hissetmiyorum hatta sanki daha da kötüye gidiyorum önceden denemelerde daha iyi yapıyodum paragrafları :D

Şuan 170.sayfalardayim. 21.test oluyor. Daha 19 test kalmiş. Ilerleme hissetmiyorum. Kaynak mı değişsek ne yapsak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

quote:

Orijinalden alıntı: pearlie

ben de sıradışı analiz çözüyorum ve dediğin gibi hiç ilerleme kaydediyo gibi hissetmiyorum hatta sanki daha da kötüye gidiyorum önceden denemelerde daha iyi yapıyodum paragrafları :D

Şuan 170.sayfalardayim. 21.test oluyor. Daha 19 test kalmiş. Ilerleme hissetmiyorum. Kaynak mı değişsek ne yapsak .

palme aldım aslında ama bitmeden de bırakmak istemiyorum

• O paragrafların hiçbir önemi yok. Sınav anında sorulan soruların hepsi ayrı olay.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.