Şimdi Ara

Düzenli olarak bozuk parayı nerede bütünleyebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
9.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kumbarama düzenli olarak günde en az 1 tl atıyorum.Biriktirmemin genel sebebi oyun almak.Bu sebeple de en az 120-130 tl felan biriktirmem gerekiyor.Biriktirmek sorun değilde bütünleştirmek,kağıt paraya çevirmek sorun.Esnafla felan uğraşmak istemiyorum açıkçası.Çünkü daha dün 20 tl bütünleştireyim dedim 1 saat dükkan aradım.O dedi benim ihtiyacım yok,o dedi içinde 50 kr olursa almam felan kısacası 20 lira ile rezil oldum.120-130 tl yi nasıl bütünleştirebilirim ki ? Bu nedenle düzenli olarak bir yere ihtiyacım var.Şikayet etmeden.Varmı böyle bir yer ? Ne yapacağım ? Fikri olan ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düzenli Olarak Bozuk Parayı Bütünleyebileceğin Yerler

Bozuk paraları kağıt paraya çevirmek, özellikle ellerinde birikmiş çok sayıda madeni paranız varsa, kullanışlı olabilir. İşte bozuk parayı bütünleyebileceğin bazı yerler:

• Bankalar: Çoğu banka, müşterilerine bozuk para bütünleme hizmeti sunar. Ancak, bazı bankalar bu hizmet için ücret talep edebilmektedir.

• Postaneler: Bazı postaneler de bozuk para bütünleme hizmeti vermektedir.

• Para Değiştirme Büroları: Para değiştirme büroları, bozuk paraları kağıt paraya çevirmek için başka bir seçenektir. Ancak, döviz büroları da bu hizmet için ücret alabilir.

• Süpermarketler: Bazı büyük süpermarket zincirleri, müşterilerine bozuk para bütünleme makineleri sunmaktadır. Bu makineler genellikle ücretsizdir, ancak yalnızca belirli miktarlarda bozuk para kabul edebilirler.

• Koin Star Kioskları: Koin Star kioskları, bozuk paraları sayan ve karşılığında size kağıt para veya hediye kartı veren makinelerdir. Koin Star kioskları genellikle perakende mağazalarında ve benzin istasyonlarında bulunur ve ücret alır.

Bozuk parayı bütünlerken dikkat etmen gereken birkaç husus vardır:

• Bazı yerler, çok sayıda bozuk para bütünlemek için bir sınırlama getirebilir.
    • Bozuk paraların temiz ve sayılabilecek durumda olduğundan emin ol. Hasarlı veya kirli bozuk paralar kabul edilmeyebilir.
    • Bozuk para bütünleme hizmetinin maliyetini göz önünde bulundur ve en uygun seçeneği seç.

Bozuk paraları kağıt paraya çevirmek, birikmiş madeni paralarını kullanmanın ve bunları daha kullanışlı bir forma dönüştürmenin kolay bir yoludur.Yukarıdaki yerlerden herhangi birini kullanarak bozuk paralarını kolayca bütünleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Minibüsçülerde.
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    Çok denedim abi.Onlarda aynı durum.
  • Firin veye bim gibi marketler de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yeri gelince bozuk para bulmak için bir yerlerini yırtıyorlar biz gidip para bütünletmek isteyincede almıyorlar..

• Banka heaabina yatir?

• Halk Ekmek, büfe bir de 100 lira gibi bir para olunca torbaya koyup ufak markete götürün bozuk paraya her zaman ihtiyaçları olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merkez bankasi. yada normal bankalara sor onlarda hep eksik olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimden tumletiyorim ben 108 tl olmus bir ayda 100 tumleticem biriktirmeye devam
  • ben hep bimden tümletiyorum. geçen gün 150 tl tümlettim bimden.
  • Harbimi ? Valla hiç aklıma gelmedi.
  • Bim, A101 tarzı yerlerde bütünleştirebilirsin. Hatta diğer marketlere de bir sor. Genelde normal esnaf bütünlemez.
  • Bim veya fırın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim ve fatura tahsilat buroları

• carrefoursa bozuk paraya aç resmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.