Şimdi Ara

Düzce tıp hakkındaki soruları cevaplıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni mezun olduğum ve tiksindiğim yer hakkında sorularınız varsa cevaplarım.

kütüphane : kötü 2 tane klima var bir işe yaramıyor. Sıcak ve soğuk'dan dolayı yılın 6 ayı kullanılamıyor.

Hastane : cihazlar dökülüyor, intern iken sizi amele gibi kullanıyorlar. interlük süreci diğer fakültelerden 2 kat daha kötü diyebilirim çünkü buraya adam akıllı asistan gelmiyor.

Hastane sağlık bakanlığına bağlı değil.

Eğitim : ben adam akıllı ders anlatabilen öğretim görevlisine çok nadir denk geldim genel olarak vasat altı seviyede. Oradan buradan aşırdıkları slaytlarla ders anlatmaya çalışıyorlar ya da okuyup geçiyorlar. ilk 3 sene özellikle çok kötü çoğu torpille girmiş, ne dediklerinden kendilerinin de haberi olmayan tipler ve doktor değiller fen edebiyat çıkışlılar genelde.

4.sınıf tam bir rezalet burada yazmaya utanırım o derece.

5.sınıfı iyi anlatan hocaları var o konuda iyiler.

Yemekhane : bazen cidden güzel yemekler çıkartıyorlar. genel olarak aç kalmıyorsunuz. en son 25 tl idi.

İntern yemekhanesi : personel yemekhanesini kullanırsınız. yemekleri daha iyi. kötü yanı nöbet de odalara dağıtımı eksik yapıyorlar ve aç kalıyorsunuz. ayrıca dağıtım yapan personel kaç tane yediğini sayıyor utanmasa önümdeki yemeği alacak.

Yönetim: yönetim ile öğrenciler arasında çatışma var. bir şey diyorsunuz asla yapmazlar. öğrenci işleri yine biraz daha iyi. Öğrencilerden sorumlu hoca yardımcı oluyor umarım tez vakte dekan olur.

şehir : Sosyal imkan 0, Üniversite çevresinde manav,kasap,fırın yok sadece zincir marketler var. Esnaf kurnaz öğrenci bulunca 100 olanı 200 diyorlar. çevre kafeler istanbul'dan daha pahalı menülere sahip.

İyi yönü Kiralar 1+1 10bin tl civarı.

Ulaşım : merkez ile üniversite arasında kampüs de öğrenci varken 15-20dk arayla yeşil minibüsler geliyor. kampüs kapanınca çileniz başlar saat başı denk getirebilirseniz minibüse binersiniz. kampüs kapanınca dememin sebebi tıp fakültesinin eğitim programı ile diğer bölümlerin eğitim program tarihleri farklı bu sebepten ötürü.

Diğer illere ulaşım : otogar ile üniversite arası toplu taşıma ile 45dk sürüyor. İstanbul 2.5-3 saat biletler 550-600 civarıydı en son. Direkt giden tek firma var. diğerleri sakarya kocaeli otogara uğrayıp gider ki ciddi zaman kaybı yaşanır ki 4-5 saate anca istanbul'a varırsınız.

• TidyTie T kullanıcısına yanıt
    bu siralamaya anca bu kadar mi dersiniz yoksa daha iyileri var midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • illa vardır asla yazılmaması gereken yer düzce bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.